Xbox One SmartGlass ei pysty muodostamaan yhteyttä konsoliin pelin pelaamisen jälkeen

Ongelma

Xbox One SmartGlass -sovelluksen yhteys katkeaa peliä pelattaessa, minkä jälkeen konsoliin ei enää voi muodostaa yhteyttä.

Ratkaisu

Ongelman ratkaiseminen:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Virta ja käynnistys.
  5. Valitse Virta ja käynnistys -näytössä Virtatila-asetus.
  6. Muuta virtatilaksi Virransäästö.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen seuraavasti:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
    4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä käynnistää sovellus uudelleen.