Virhe 0x8000001E tai 0x8000001F ilmenee, kun muodostat yhteyden Xbox One -konsoliin SmartGlass-sovelluksella

Saat jonkin seuraavista virhesanomista sekä virheistä, kun muodostat yhteyden Xbox One -konsoliin SmartGlass-sovelluksella:

• We cannot connect to your console right now. (Yhteyden muodostaminen konsoliisi ei onnistu juuri nyt.) 0x8000001E
  • We cannot connect to your console right now. (Yhteyden muodostaminen konsoliisi ei onnistu juuri nyt.) 0x8000001F

Tämä ongelma voi esiintyä, kun seuraavat olosuhteet toteutuvat:

• Sinulla on Windows Phone 8 -emulaattori asennettuna Windows 8- tai Windows 8.1 -laitteessa.
  • Yrität muodostaa yhteyden Xbox One -konsoliin Windows 8- tai Windows 8.1 -laitteesta.

Tämä ongelma voi ilmetä esimerkiksi silloin, jos Windows Phone 8 -emulaattori on asennettu Microsoft Surface Pro -tablettiin.

Huomautus Windows Phone -emulaattori on Windows Phonen ohjelmankehityspaketin (SDK) osa.

Ratkaisut

Voit ratkaista ongelman poistamalla virtuaaliverkkokytkimet, jotka asennettiin Windows Phone 8 -emulaattorin asennuksen yhteydessä.

Huomautus Virtuaaliverkkokytkimiä ei poisteta automaattisesti, kun poistat Windows Phone SDK 8.0:n.

1.  Tarkista, onko Windows Phone 8 -emulaattorit asennettu. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    • Avaa Windows 8- tai Windows 8.1 -laitteessa Ohjauspaneeli ja sitten Verkkoyhteydet.
    • Tarkista Verkkoyhteydet-kohdassa, onko virtuaaliverkkokytkimet asennettu.
  1. Poista virtuaaliverkkokytkinten asennus. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    • Avaa Hyper-V-hallinta.
    • Valitse Toiminnot-kohdassa Virtuaalikytkinten hallinta.
    1. Valitse virtuaaliverkkokytkin, jonka haluat poistaa, ja valitse Poista.
    1. Toista vaihe c kullekin virtuaaliverkkokytkimelle, jonka haluat poistaa, ja valitse sitten OK.
  1. Avaa Windows 8- tai Windows 8.1 -laitteessa Ohjauspaneeli ja sitten Verkkoyhteydet. Tarkista, että virtuaaliverkkokytkimiä ei ole asennettu.
  1. Yritä muodostaa yhteys Xbox-konsoliin SmartGlass-sovelluksella.

Huomautus Windows Phone 8 -emulaattori ei toimi oikein, kun olet poistanut virtuaaliverkkokytkimet. Voit asentaa virtuaaliverkkokytkimet uudelleen seuraavasti:

1. Avaa Ohjauspaneelissa Ohjelmat ja toiminnot.
  2. Valitse Windows Phone 8 SDK, Muuta ja sitten Korjaa.
  3. Korjaa Windows Phone SDK 8.0 noudattamalla ohjeita.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.