SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox Onessa

Yleiskuvaus

SmartGlassin ansiosta konsoli ja siihen yhdistetyt laitteet voivat toimia yhdessä monin eri tavoin. Voit käyttää SmartGlass-mobiilisovelluksia myös ilman konsolia.

Huomautus Xbox One -konsolin täytyy olla päällä ja yhdistettynä SmartGlass-laitteeseen, jotta voit ohjata sitä SmartGlassilla tai tehdä sillä SmartGlassiin liittyviä asioita.

Ratkaisut

SmartGlass-laitevaatimukset

Jotta voit käyttää SmartGlassia konsolissa tai toisessa laitteessa, sinulla on oltava seuraavat:

• Xbox-profiili
  • SmartGlass-yhteensopivassa laitteessa toimiva Xbox One SmartGlass-ohjelmisto:
    • Xbox One SmartGlass for Windows 8
    • Xbox One SmartGlass for Windows Phone
    • Xbox One SmartGlass for iOS
    • Xbox One SmartGlass for Android

Huomautus Kun muodostat yhteyden Xbox Oneen, sinun on käytettävä Xbox One SmartGlass -ohjelmistoa. Xbox 360 SmartGlass -ohjelmisto ei muodosta yhteyttä Xbox Oneen.

SmartGlass-yhteysvaatimukset

SmartGlassin toiminta perustuu Xbox Onen ja siihen yhdistetyn laitteen väliseen yhteyteen. Sekä konsolin että yhdistetyn laitteen on oltava päällä ja kirjautuneena Xbox Liveen. Yhteyden voi muodostaa seuraavin tavoin:

• paikallinen tai kotiverkko
  • Internet
  • 3G- tai 4G-matkapuhelinverkko

Mitä nopeampi ja luotettavampi yhteytesi on, sitä paremmin SmartGlass toimii. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme paikallista verkkoa.

SmartGlassin asentaminen Xbox Oneen

Näin asennat SmartGlassin käyttövalmiiksi konsoliisi:

1. Valitse Omat pelit ja sovellukset -kohdasta Asetukset.
  2. Valitse Oletusasetukset.
  3. Valitse SmartGlass-yhteydet-kohdasta tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto.

Yhteyden muodostaminen SmartGlass-laitteen ja konsolin välille

Kirjaudu SmartGlass-laitteessa SmartGlass-sovellukseen Xbox-pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin tunnistetiedoilla. Jos et tiedä Xbox-tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä, lue lisätietoja Microsoft-tilin usein kysytyistä kysymyksistä. Sen jälkeen voit muodostaa yhteyden SmartGlass-laitteen ja konsolin välille.