SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox Onessa

Yleistä

SmartGlassin ansiosta konsoli ja siihen yhdistetyt laitteet voivat toimia yhdessä monin eri tavoin. Voit käyttää SmartGlass-mobiilisovelluksia myös ilman konsolia.

Huomautus Xbox One -konsolin täytyy olla päällä ja yhdistettynä SmartGlass-laitteeseen, jotta voit ohjata sitä SmartGlassilla tai tehdä sillä SmartGlassiin liittyviä asioita.

Ratkaisut

SmartGlass-laitevaatimukset

Jotta voit käyttää SmartGlassia konsolissa tai toisessa laitteessa, sinulla on oltava seuraavat:

• Xbox-profiili
  • SmartGlass-yhteensopivassa laitteessa toimiva Xbox One SmartGlass-ohjelmisto, kuten:
    • Xbox One SmartGlass for Windows 8
    • Xbox One SmartGlass for Windows Phone

Huomautus Voidaksesi ohjata OneGuidea Xbox Onella Windows-tietokoneesta tai Windows-puhelimesta, sinun on käytettävä Xbox One SmartGlass -ohjelmistoa. Voit yhdistää Xbox One -konsolin muihin tarkoituksiin käyttämällä Xbox-sovellusta Windowsilla, iOS:lla tai Androidilla. Xbox 360 SmartGlass -ohjelmisto ei muodosta yhteyttä Xbox Oneen.

SmartGlass-yhteysvaatimukset

SmartGlassin toiminta perustuu Xbox Onen ja siihen yhdistetyn laitteen väliseen yhteyteen. Sekä konsolin että yhdistetyn laitteen on oltava päällä ja kirjautuneena Xbox Liveen. Yhteyden voi muodostaa seuraavin tavoin:

• paikallinen tai kotiverkko
  • Internet
  • 3G- tai 4G-matkapuhelinverkko

Mitä nopeampi ja luotettavampi yhteytesi on, sitä paremmin SmartGlass toimii. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme paikallista verkkoa.

SmartGlassin asentaminen Xbox Oneen

Näin asennat SmartGlassin käyttövalmiiksi konsoliisi:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset ja sitten Kaikki asetukset.
  3. Valitse Asetukset ja valitse sitten Xbox-sovelluksen yhteydet.
  4. Valitse Xbox-sovelluksen yhteydet -kohdasta tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto.

Yhteyden muodostaminen SmartGlass-laitteen ja konsolin välille

Kirjaudu SmartGlass-laitteessa SmartGlass-sovellukseen Xbox-pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin tunnistetiedoilla. Jos et tiedä Xbox-tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä, lue lisätietoja Microsoft-tilin usein kysytyistä kysymyksistä. Sen jälkeen voit muodostaa yhteyden SmartGlass-laitteen ja konsolin välille.

SmartGlass-sovellus reagoi hitaasti tai saat hitaasta yhteydestä ilmoittavan sanoman

Ratkaisu puhelimia ja taulutietokoneita varten

Muodosta puhelimesta yhteys langattomaan kotiverkkoon. Älypuhelin tai taulutietokone voi olla yhteydessä konsoliin matkapuhelinverkon välityksellä, mutta parhaan suorituskyvyn saat, jos puhelin on samassa langattomassa verkossa konsolin kanssa.

Ratkaisu Windows-tietokoneita varten

Lisätietoja Windows-tietokoneen ja Xbox Liven välisen yhteyden vianmäärityksestä saat ohjeartikkelista Yhdistäminen Xbox Live -palveluun tietokoneella.

SmartGlass-sovellus ei löydä konsolia tai ei pysty muodostamaan yhteyttä siihen

Varmista, että käytössä on sama Microsoft-tili

Jos SmartGlass ei löydä Xboxia, varmista, että Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili on sama Microsoft-tili kuin se, jota käytät kirjautuessasi SmartGlassiin. Jos et tiedä Xbox Live -tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä, lue lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tilin tai salasanan löytäminen.

Ota SmartGlass käyttöön Xbox Onessa

Voit tehdä sen Xbox Onessa noudattamalla tämän sivun yläreunassa olevia ohjeita.