SmartGlassin yhteys- ja suorituskykyongelmien korjaaminen mobiililaitteissa

Yleiskuvaus

Tietokoneessa, taulutietokoneessa tai älypuhelimessa olevan SmartGlass-sovelluksen avulla voit hyödyntää Xbox One- ja Xbox 360 -konsoleitasi parhaalla mahdollisella tavalla. SmartGlassin avulla voit selata ja hallita konsolissa olevaa sisältöä sekä tutustua joidenkin sovellusten ja pelien lisäominaisuuksiin tai -toimintoihin.

Tässä artikkelissa kuvataan, miten voit suorittaa SmartGlassin yhteys- ja suorituskykyongelmien vianmäärityksen.

Ratkaisut

SmartGlass-sovellus reagoi hitaasti tai saat hitaasta yhteydestä ilmoittavan sanoman

Ratkaisu puhelimia ja taulutietokoneita varten

Muodosta puhelimesta yhteys langattomaan kotiverkkoon. Älypuhelin tai taulutietokone voi olla yhteydessä konsoliin matkapuhelinverkon välityksellä, mutta parhaan suorituskyvyn saat, jos puhelin on samassa langattomassa verkossa konsolin kanssa.

Ratkaisu Windows-tietokoneita varten

Lisätietoja Windows-tietokoneen ja Xbox Liven välisen yhteyden vianmäärityksestä saat ohjeartikkelista Yhdistäminen Xbox Live -palveluun tietokoneella.

SmartGlass-sovellus ei löydä konsolia tai ei pysty muodostamaan yhteyttä siihen

Varmista, että käytössä on sama Microsoft-tili

Jos SmartGlass ei löydä Xboxia, varmista, että Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili on sama Microsoft-tili kuin se, jota käytät kirjautuessasi SmartGlassiin. Jos et tiedä Xbox Live -tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä, lue lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tilin tai salasanan löytäminen.

Ota SmartGlass Xboxissa käyttöön

Lisätietoja SmartGlassin ottamisesta Xboxissa käyttöön saat ohjeaiheesta SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä tai SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox Onessa.