Xbox One SmartGlass -sovelluksen asentaminen Windows-laitteisiin

Yleiskuvaus

Xbox One SmartGlass -sovelluksen avulla voit käyttää Windows-laitettasi Xbox One -konsolisi kaukosäätimenä.

Xbox One SmartGlass -sovellus on ladattavissa Windows-kaupasta ilmaiseksi.

Huomautus Xbox 360 SmartGlass -sovellus ei toimi Xbox One -konsolin kanssa. Sinun on asennettava Xbox One SmartGlass -sovellus.

Xbox One SmartGlass -sovelluksen järjestelmävaatimukset Windows-laitteissa

Tarvitset Xbox One SmartGlass -sovelluksen käyttöön Windows-taulutietokoneessa tai -tietokoneessa

• Windows 8.1-, Windows 8- tai Windows RT -tietokoneen
  • Microsoft-tilin ja siihen liitetyn Xbox Live -profiilin
  • Internet-yhteyden tai paikallisen verkkoyhteyden, jolla voit muodostaa yhteyden Xbox One -konsoliin.

Huomautus SmartGlass-suorituskyky vaihtelee verkon nopeuden ja taulutietokoneen tai tietokoneen suorituskyvyn mukaan.

Xbox One SmartGlass -sovelluksen lataaminen ja asentaminen Windows-kaupasta

1. Avaa Windows-laitteen tai tietokoneen aloitusnäyttö.
  2. Valitse Windows-kauppa.
  3. Sipaise Windows-pohjaisen laitteen tai tietokoneen oikeassa näytössä Hae-oikopolkua.
  4. Hae SmartGlass.
  5. Etsi Windows-pohjaisen laitteesi tai tietokoneesi kanssa yhteensopiva Xbox SmartGlass -sovellus ja valitse sitten Asenna.
  6. Asennuksen suorittamisen jälkeen aloitusnäyttöön ilmestyy Xbox SmartGlass -ruutu.

Lisätietoja sovelluksen käyttämisestä Xbox One -konsolissa on ohjeaiheessa SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox Onessa.