Groove Musiikki -palvelun vianmääritys Xbox Onessa

Jos sinulla on Groove Musiikki -palvelun käyttöön liittyvä ongelma Xbox One -konsolissa, se saattaa johtua sovellusvirheestä tai konsolin asetuksesta.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen

1. Siirry aloitusnäyttöön.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta .
Xbox One -ohjaimen valikkopainike on osoitettu nuolella.
  1. Valitse Settings (Asetukset).
    Huomautus Voit sanoa missä tahansa näytössä ”Xbox, go to settings” (Xbox, siirry asetuksiin), mutta tarvitset liikkumiseen ohjaimen, kun olet Settings (Asetukset) -näytössä.
  2. Valitse System (Järjestelmä) ja sitten Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Groove Musiikki -palveluun viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Siirry aloitusnäytössä apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse apps (Selaa sovelluksia).
  8. Valitse Groove Musiikki -sovellus.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Ratkaisu 2: Testaa Xbox Live -palvelu

1. Siirry aloitusnäyttöön.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta .
  3. Valitse Settings (Asetukset).
  4. Valitse Network (Verkko).
  5. Valitse Network settings (Verkkoasetukset) -näytön oikealta puolelta Test network connection (Testaa verkkoyhteyttä).
  • Jos pystyt muodostamaan yhteyden Xbox Liveen, konsoli muodostaa yhteyden oikein.
  • Jos et voi muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, yhteystesti ilmoittaa, missä kohdassa yhdistämisprosessia virhe ilmeni, ja kertoo myös sen, minkä tyyppinen virhe on kyseessä. Ota nämä tiedot ylös ja yritä ratkaista ongelma Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisulla.

Ratkaisu 3: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Voit poistaa mahdollisesti vioittuneen profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirry aloitusnäyttöön.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta .
  3. Valitse Settings (Asetukset).
  4. Vieritä oikealle. Valitse OTHER PEOPLE (MUUT IHMISET) -kohdasta Remove accounts (Poista tilit).
  5. Valitse poistettava tili ja sen jälkeen Choose this person (Valitse tämä henkilö).
  6. Vahvista valitsemalla Remove from this Xbox (Poista tästä Xboxista).
  7. Kun olet valmis, valitse Close (Sulje).

Voit ladata Xbox Live -profiilin uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse aloitusnäytön vasemmasta yläkulmasta Sign in (Kirjaudu sisään).
  2. Valitse Add new (Lisää uusi).
  3. Kirjoita Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  4. Lue käyttöehdot ja tietosuojatiedot ja valitse sitten I accept (Hyväksyn) ennen jatkamista.
  5. Lue tilille määritetyt tietosuoja-asetukset. Valitse Next (Seuraava).
  6. Valitse haluamasi kirjautumis- ja suojausasetukset.
  7. Näytä pelaajakuvasi ja valitse sitten Next (Seuraava).
  8. Valitse aloitusnäytön väri ja valitse sitten Next (Seuraava).
  9. Valitse Continue (Jatka).
  10. Näytä jäsenyysvaihtoehdot ja viimeistele sitten tilin määritys painamalla A-painiketta .

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.