Xbox Onen Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen vianmääritys

Jos sinulla on Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen käyttöön liittyvä ongelma Xbox One -konsolissa, se saattaa johtua sovellusvirheestä tai konsolin asetuksesta.

Huomautus Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Televisio, musiikki ja videot: toimii
2017-01-16T17:46:49.8634173+00:00

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Päivitä Xboxin uusimpaan ohjelmistoversioon

Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus on hiljattain päivitetty toimimaan Xboxin uusimmassa ohjelmistoversiossa. Sinun on käytettävä tätä ohjelmistoversiota, jotta voit nauttia Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen käytöstä konsolissa.

Tarkista, että sinulla on uusin ohjelmistoversio:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja vieritä alas Asetukset-kohtaan.
  2. Valitse Kaikki asetukset.
  3. Vieritä alas Järjestelmä-kohtaan ja valitse Konsolin tiedot ja päivitykset.

Jos näet ruudun, jossa lukee ”Ei päivitystä saatavilla”, käytät Xbox-ohjelmiston uusinta versiota. Jos päivitys on saatavilla, valitse se jatkamista ja päivittämistä varten.

Huomautus Kaikki avoinna olevat pelit ja sovellukset suljetaan, kun konsoli päivitetään.

Ratkaisu 2: Poista Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen kahdentuneet versiot

Jos olet päivittänyt Xbox-ohjelmiston uusimpaan versioon ja näet Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksesta kaksi ruutua, voit poistaa vanhemman version toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Käynnistä ensin Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen jompikumpi versio.

Jos näet viestin, jossa kerrotaan, että sovellus on päivitettävä, olet käynnistänyt sovelluksen vanhemman version. Voit poistaa tämän version seuraavasti:

1. Valitse päivitysnäytössä Peruuta.
  2. Valitse sovellusten luettelosta aikaisemmin käynnistämäsi Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen ruutu ja paina valikkopainiketta .
  3. Valitse Hallitse sovellusta ja sitten seuraavassa näytössä Poista kaikki.

Kun sovelluksen asennus on poistettu, voit piilottaa Omat pelit ja sovellukset -näytön Valmis asennukseen -kohdassa olevan ruudun. Voit tehdä tämän korostamalla ruudun, painamalla valikkopainiketta ja valitsemalla Piilota listalta.

Jos Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus käynnistyy ilman päivityskehotetta, olet käynnistänyt sovelluksen uusimman version. Voit poistaa sovelluksen vanhemman version asennuksen toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 3: Testaa Xbox Live -palvelu

1. 1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja vieritä alas Asetukset-kohtaan.
  2. Valitse Kaikki asetukset.
  3. Valitse Verkko ja sitten Verkkoasetukset.
  4. Valitse Vianmääritys-kohdasta Testaa verkkoyhteyttä.
    • Jos pystyt muodostamaan yhteyden Xbox Liveen, konsoli muodostaa yhteyden oikein.
    • Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Liveen, yhteystesti näyttää,
      • missä kohtaa yhteysprosessia virhe ilmeni
      • minkä tyyppinen virhe on kyseessä.

Ota nämä tiedot ylös ja yritä ratkaista ongelma Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisulla.

Ratkaisu 4: Poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen

Seuraavien ohjeiden avulla voit poistaa Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen asennuksen ja asentaa sovelluksen uudelleen. Elokuvakokoelmaasi ei poisteta, kun suoritat nämä toimet.

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Vieritä oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Vieritä alas Sovellukset-kohtaan ja korosta Elokuvat ja tv-ohjelmat -ruutu.
  4. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Poista asennus.
  5. Valitse vahvistusnäytössä Poista kaikki.
  6. Käynnistä konsoli uudelleen: avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta , vieritä alas Asetukset-kohtaan ja valitse Käynnistä konsoli uudelleen. Valitse vahvistusnäytössä Kyllä.
  7. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, vieritä oikealle Kauppa-alueelle, vieritä alas ja valitse Selaa elokuvia.
  8. Vieritä Kauppa-sivulla alas ja valitse Omat elokuvat ja tv-ohjelmat.
  9. Lataa ja asenna Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus valitsemalla Asenna.

Ratkaisu 5: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Voit poistaa mahdollisesti vioittuneen profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja vieritä alas Asetukset-kohtaan.
  2. Valitse Kaikki asetukset.
  3. Valitse Tili-kohdasta Poista tilejä.
  4. Valitse poistettava tili ja vahvista valinta valitsemalla Poista.

Voit ladata Xbox-profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta ja vieritä ylös Kirjaudu sisään -kohtaan.
  2. Valitse Lisää ja hallitse ja sitten Lisää uusi.
  3. Kirjoita Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  4. Lue tarvittaessa käyttöehdot ja tietosuojatiedot ja valitse sitten Hyväksyn ennen jatkamista.
  5. Lue tilillesi asetetut tietosuoja-asetukset ja valitse sitten Seuraava.
  6. Valitse haluamasi kirjautumis- ja suojausasetukset.
  7. Näytä pelaajakuvasi ja valitse sitten Seuraava.
  8. Valitse aloitusnäytön väri ja valitse sitten Seuraava.
  9. Kun olet valmis, siirry aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta .