Pelileikkeiden tallentaminen pelitallentimella

Pelitallentimella voit tallentaa pelivideoita, joita voit muokata ja jakaa Upload Studiossa.

Video: Pelileikkeiden tallentaminen Xbox Onella

Katso video Pelileikkeiden tallentaminen Xbox Onella. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Pelin edellisen 30 sekunnin tallentaminen

Tapahtuiko juuri jotain uskomatonta? Voit tallentaa pelistä edelliset 30 sekuntia milloin tahansa.

Jos käytät Kinect-sensoria, sano ”Xbox, record that!” (Xbox, tallenna tämä!). Jos käytät Cortanaa tai kuulokemikrofonia, sano ”Hey Cortana, record that!” (Hei Cortana, tallenna tämä!).

Jos haluat tallentaa ohjaimen avulla, kaksoisnapauta Xbox-painiketta ja paina X-painiketta .

Tietyn pituisen leikkeen luominen

Voit tehdä muun pituisia tallenteita nappaamalla Upload-sovelluksen. Toimi näin:

1. Käynnistä peli, jonka kuvaa haluat tallentaa.
  2. Kaksoisnapauta ohjaimen Xbox-painiketta , valitse Nappaa sovellus ja valitse sitten Pelitallennin.
  3. Valitse jokin seuraavista:
    1. Lopeta leike nyt: Luo pelaamisestasi video. Voit tallentaa edelliset
      • 30 sekuntia
      • 45 sekuntia
      • 1 minuutin
      • 3 minuuttia
      • 5 minuuttia.
    2. Aloita uusi leike: Tallenna pelikuvaa enimmillään seuraavat viisi minuuttia. Valitse Aloita tallennus ja sitten Lopeta tallennus, kun olet valmis.

Jos haluat hallinnoida tallenteita, valitse Näytä kaikki sieppaukset, valitse leike ja paina ohjaimen valikkopainiketta , jolloin vaihtoehdot tulevat näyttöön.