Pelileikkeiden tallentaminen pelitallentimella

Pelitallentimella voit tallentaa pelivideoita, joita voit muokata ja jakaa Upload Studiossa.

Pelin edellisen 30 sekunnin tallentaminen

Tapahtuiko juuri jotain uskomatonta? Voit tallentaa pelistä edelliset 30 sekuntia milloin tahansa.

Jos käytät Kinect-sensoria, sano ”Xbox, record that!” (Xbox, tallenna tämä!). Jos käytät Cortanaa tai kuulokemikrofonia, sano ”Hey Cortana, record that!” (Hei Cortana, tallenna tämä!).

Jos haluat tallentaa ohjaimen avulla, kaksoisnapsauta Xbox-painiketta  ja paina X -painiketta .

Tietyn pituisen leikkeen luominen

Voit tehdä määrätyn pituisia tallenteita käynnistämällä Upload-sovelluksen kohdasta Pelit ja sovellukset. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Käynnistä peli, jonka kuvaa haluat tallentaa.
  2. Jos haluat tallentaa automaattisesti leikkeesi, paina ohjaimen Xbox -painiketta  ja sitten X -painiketta tai paina   Näkymäpainiketta  ja valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    1. Luo video pelikuvastasi valitsemalla:
      • Tallenna viimeiset 15 sekuntia
      • Tallenna viimeiset 30 sekuntia
      • Tallenna viimeinen minuutti
      • Tallenna viimeiset 3 minuuttia
      • Tallenna viimeiset 5 minuuttia
    2. Aloita tallennus: Tallenna pelikuvaa enimmillään seuraavat viisi minuuttia. Valitse Aloita tallennus. Pysäytä tallennus painamalla Xbox-painiketta ja Näkymäpainiketta ja valitse sitten Lopeta tallennus , kun olet valmis.

Jos haluat hallinnoida tallenteita, valitse Manage captures (Hallitse tallenteita), valitse leike ja jokin näytöllä olevista vaihtoehdoista.