Videoiden muokkaus Upload Studiolla

Uploadin pelitallentimella tallentamiesi videoiden muokkaaminen on helppoa Upload Studiolla.

Videoiden muokkaaminen

Lue, miten voit valita malleja, lisätä leikkeitä ja mukauttaa videoitasi.

Mallin valitseminen

Valitsemasi malli määrittää videon rakenteen eli leikkeiden määrän ja niiden asettelun yhteen.

• Just trim (Vain leikkaus) – Paras valinta silloin, kun sinun tarvitsee vain leikata videosta muutama sekunti.
  • Picture-in-picture (Kuva kuvassa) – Voit yhdistää kaksi pelitallentimen tai Kinectin tallennetta siten, että ne toistetaan samaan aikaan samassa videossa.
  • Bookend (Alku ja loppu) – Voit yhdistää kolme leikettä.
  • Multiclip (Monta leikettä) – Voit yhdistää viisi leikettä.

Leikkeiden lisääminen

Valitse leikkeen osa ja luo sitten uusi tallenne Kinectillä tai käytä olemassa olevaa videota valitsemalla joko Record with Kinect (Tallenna Kinectillä) tai Choose Game DVR (Valitse pelitallenne). Toista tämä vaihe jokaisen leikkeen osan kanssa.

Mukauttaminen

Kun olet lisännyt leikkeet, voit mukauttaa videota lisää valitsemalla Record voiceover (Tallenna ääniraita) tai Choose skin (Valitse grafiikka).

Esikatselu ja viimeistely

Voit esikatsella videon käyttämällä näytön alareunassa olevia toistokomentoja. Kun olet tyytyväinen videoon, viimeistele leikkeeseen tekemäsi muokkaukset valitsemalla Finish (Viimeistele).

Muista, että jakamiesi videoiden on noudatettava Xbox Liven käyttöehtoja, joten pidä sisältö asiallisena.

Nimen ja tunnisteen lisääminen

Valitse leikkeelle nimi ja halutessasi tunniste, joka auttaa leikkeen lajittelussa. Kun olet valmis, aloita leikkeen muuntaminen Xbox Liveen lähettämistä varten valitsemalla Upload (Lähetä).

Muuntaminen ja lähetys

Videosi muunnetaan ja lähetetään Xbox Liveen. Videon lähettäminen ei tarkoita sitä, että se jaettaisiin samalla toisille käyttäjille. Katso lisätietoja ohjeaiheesta Leikkeiden jakaminen Upload Studiolla.