Pelileikkeiden etsiminen

Kun teet pelileikkeitä pelitallentimella, Xbox Onessa voit tarkastella ja muokata niitä Upload Studion avulla.

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset > Sovellukset > Upload Studio.
  2. Valitse Manage your clips (Leikkeiden hallinta).
  3. Oletussuodatin näyttää kaikki Xbox Livessä jo julkaistut sisällöt.

Jos haluat tarkastella leikkeitä, jotka olet jo tallentanut, mutta et ole vielä lähettänyt, valitse On Xbox Live (Xbox Livessä) -suodatin ja sitten On this Xbox (Tässä Xboxissa).