Videoiden katsominen Xbox One -konsolilla

Yleiskuvaus

Kun ostat videon Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta, voit katsoa sen Xbox One -konsolin avulla tavallisessa televisiossa tai näytössä tai teräväpiirtotelevisiossa tai -näytössä.

Huomautus: kun vuokraat videon Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta, voit katsoa sen vain sillä laitteella, jolla se vuokrattiin (esimerkiksi konsoli, Windows Phone -puhelin tai tietokone).

Televisio tai näyttö

Jos haluat katsoa teräväpiirtovideoita teräväpiirtolaadulla teräväpiirtotelevisiossa tai -näytössä, ne on toistettava teräväpiirtoa tukevan kaapelin kautta (HDMI-, VGA- tai komponenttikaapeli).

Jos haluat katsoa HD-videon yhteensopivalla teräväpiirtotelevisiolla Xbox One -konsolin kautta, suoratoista video Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksesta HDMI-kaapelilla konsoliisi ja teräväpiirtotelevisioosi.
Täysi 1080p:n tarkkuus edellyttää 1080p-tarkkuutta ja HDCP:tä tukevaa teräväpiirtotelevisiota, HDMI-kaapelia ja Xbox One -konsolia.

Käytettävä kaapeli riippuu televisiosi AV-tuloliitännästä.

Näytön tarkkuus

Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta ostettujen ja vuokrattujen videoiden tarkkuuteen vaikuttavat useat tekijät, kuten videon oma kuvanlaatu (teräväpiirto tai tavallinen tarkkuus), soittimen ominaisuudet, videosignaalin laitteesta näyttöön välittävät kaapelit ja näytön ominaisuudet.