4K-sisältö Xbox One S -konsolissa

Video: 4K-videot Xbox One S:ssä

Katso video 4K-videot Xbox One S:ssä. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Xbox One S -konsoli pystyy näyttämään 4K- ja HDR-sisältöä. Tarvitset 4K-television, mutta heti kun sinulla on sellainen, voit katsoa elokuvia ja televisio-ohjelmia eloisassa 4K-muodossa.

Mikä 4K on?

4K on television tarkkuus. Tekniseltä nimeltään 4K UHD -muodossa (jota kutsutaan myös 4K Ultra HD- tai 4K Ultra High Definition -muodoksi) on neljä kertaa niin paljon pikseleitä kuin 1080p HDTV -muodossa. Tämän ansiosta kuva on tavallista terävämpi ja yksityiskohtaisempi. 4K-sisällöstä nauttimiseksi sinulla on oltava kolme asiaa: 4K-televisio, 4K-sisällön toistamiseen soveltuva laite (kuten Xbox One S) ja 4K-sisältöä.

4K-skaalaus

Kun asetat konsolin tarkkuudeksi 4K UHD:n, konsolissa näytetään kaikki (aloitusnäyttö, pelit ja sovellukset) 4K-muodossa. 4K-sisältö näytetään sen alkuperäisellä 4K-tarkkuudella ja muut sisällöt (kuten 1080p-sisällöt) skaalataan 4K-muotoon.

Voit asettaa tarkkuuden ja skaalata kaiken 4K-muotoon painamalla Xbox-painiketta ja valitsemalla Asetukset > Kaikki asetukset ja sitten Näyttö ja ääni > Videolähtö. Valitse TV:n resoluutio -asetukseksi 4K UHD.

Pelit ja sovellukset 4K-muodossa

Sinun ei tarvitse asettaa konsolin tarkkuudeksi 4K:ta 4K-sisällön toistamista varten. Voit asettaa konsolin käyttämään toista tarkkuutta, kuten 1080p:tä, ja kun peli tai sovellus vaatii 4K-muotoa (ja televisio tukee tarvittavaa 4K-tilaa), konsoli siirtyy automaattisesti 4K-tilaan. Tästä on hyötyä, jos haluat toistaa 1080p-sisältöä sen alkuperäisellä tarkkuudella, mutta voit hyödyntää 4K-tarkkuutta myös 4K-sisältöä toistettaessa.

Jos haluat asettaa konsolin käyttämään pienempää tarkkuutta, mutta siirtyä 4K-tilaan 4K-sisältöä toistettaessa, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas, valitse Asetukset > Kaikki asetukset > Näyttö ja ääni > Videolähtö ja varmista, että TV:n resoluutio -asetukseksi on valittu 720p tai 1080p.
  2. Valitse Videon lisäasetukset ja varmista, että Salli 4K -asetus on valittu.

Jos olet tehnyt kaiken oikein, mutta 4K ei toimi tai et näe näitä asetuksia, perehdy ohjeaiheeseen 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys Xbox One S -konsolissa.

Jos haluat perehtyä televisiosi ominaisuuksiin, lisätietoja on ohjeaiheessa Television 4K- ja HDR-toimintojen tarkistaminen Xbox One S -konsolissa.

Lisätietoja HDR-sisällöstä on ohjeaiheessa HDR-sisältö Xbox One S -konsolissa.

Huomautus

Sinulla on oltava Xbox One S -konsoli ja 4K-televisio 4K- ja HDR-sisällön toistamista varten. Jos et ole varma, vastaako laitteistosi vaatimuksia, saat lisätietoja konsolin ja television tarkistamisesta ohjeaiheesta 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys Xbox One S -konsolissa.