Xbox Onen oletusasetusten mukauttaminen

Valitsemalla Xbox Onen Asetukset-valikosta Oletusasetukset voit mukauttaa Xbox One -konsolin toimintaa. Niihin kuuluvat ilmoitusasetukset, pelitallennin ja suoratoisto, SmartGlass-yhteydet ja ensisijainen videopalvelu.

Huomautus Jos etsit yleisiä tietoja Xbox Onen asetuksista, perehdy ohjeaiheeseen Konsolin asetusten muuttaminen Xbox Onessa.

Oletusasetusten mukauttaminen

Voit avata Oletusasetukset-asetukset seuraavasti:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Oletusasetukset.

Ilmoitukset

Valitse, mitkä ponnahdusilmoitukset haluat saada näyttöön. Voit ottaa seuraavat ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä:

• Näytä ilmoitukset
  • Skype
  • Viestit
  • Seurue
  • Pelit ja järjestelmä
  • Kirjautuminen ja pelikuvan lähetys
  • Oppaan ilmoitukset
  • Aktiviteettisyöte
  • Uudet seuraajat

Lisätietoja on ohjeaiheessa Konsolin asetusten muuttaminen Xbox Onessa.

Pelitallennin ja suoratoisto

Voit hallita seuraavia oletusasetuksia:

• Salli pelikuvan lähetykset ja pelisieppaukset
    Valitse tämä asetus, jos haluat, että pelisi näkyy toisille lähetyksenä Twitch-sovelluksen kautta tai pelitallentimella tehtynä ja jaettuna pelikuvana. Lisätietoja on ohjeaiheessa Tietoja Xbox Onen Upload Studiosta.
  • Salli Toista kohteessa -suoratoisto
    Valitse tämä asetus, jos haluat toistaa videoita ja musiikkia Xbox Onessa Windows 8:n tai 8.1:n Jaa-oikopolkua tai muuta Toista laitteessa -yhteensopivaa laitetta käyttämällä.
    Lisätietoja Toista laitteessa -suoratoiston käyttämisestä on ohjeaiheessa Groove- ja Elokuvat ja TV -palveluiden sisällön suoratoistaminen konsolissa Toista laitteessa -toiminnon avulla.
  • Tallenna tämä -tallenteet
    Valitse tallennettavan pelitallenteen pituus avattavasta valikosta.
  • Salli pelin suoratoisto toisiin laitteisiin
    Ota tämä toiminto käyttöön, jos haluat suoratoistaa pelin Windows 10 -laitteessa olevaan Xbox-sovellukseen.

SmartGlass-yhteydet

Tämän toiminnon avulla voit määrittää, miten konsoli vastaa SmartGlass-laitteiden yhteyspyyntöihin.

Ensisijainen videopalvelu

Tämän asetuksen avulla voit määrittää TV-palveluntarjoajan ensisijaiseksi palveluntarjoajaksi, jolloin sen sisältö näkyy hauissa ensimmäisenä.

Lisätietoja TV-palveluntarjoajan etsimisestä on TV-laitetietoja käsittelevillä Xbox-keskustelupalstoilla.