Xbox One -konsolin virta-asetusten muuttaminen

Xbox One -konsolin virta-asetusten mukauttaminen on helppoa. Voit esimerkiksi asettaa konsolin sammumaan automaattisesti tai käynnistymään äänikomennolla (jos äänikomennot ovat käytettävissä).

Voit määrittää virta-asetukset seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset > Virta ja käynnistys.
  3. Valitse Virtatila ja käynnistys. Valittavissa ovat seuraavat asetukset:
    • Sammuta, kun – Sammuta konsoli automaattisesti, kun sitä ei käytetä.
    • TV- ja A/V-virta-asetukset – Valitse konsoliin liitettyjen laitteiden, kuten television, kaapelidigiboksin tai äänivastaanottimen, käynnistystapa.
    • Käynnistyksen aloitusääni – Valitse, milloin haluat kuulla käynnistyksen aloitusäänen tai poistaa sen kokonaan käytöstä.
    • Virtatila – Valitse Pikakäynnistys, jos haluat antaa konsolille luvan vastaanottaa päivityksiä, aktivoitua äänikomennoilla ja suorittaa muita toimintoja, kun se on sammutettuna. Valitse Virransäästötila, jos haluat sammuttaa konsolin kokonaan etkä halua käyttää pikatoimintoja.

Voit sammuttaa konsolin tai käynnistää sen uudelleen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset > Virta ja käynnistys.
  3. Valitse Sammuta tai käynnistä uudelleen. Valittavissa ovat seuraavat asetukset:
    • Sammuta kokonaan – Sammuta konsoli.
    • Käynnistä uudelleen nyt – Käynnistä konsoli välittömästi uudelleen.

Huomautus Sammuta kokonaan -toiminto sammuttaa konsolin kokonaan, huolimatta siitä, onko konsolin virtatilaksi on valittu Pikakäynnistys. Se ei muuta kuitenkaan Pikakäynnistys-asetusta.