Xbox One -konsolin virta-asetusten muuttaminen

Xbox One -konsolin virta-asetusten mukauttaminen on helppoa. Voit esimerkiksi asettaa konsolin sammumaan automaattisesti tai käynnistymään äänikomennolla (jos äänikomennot ovat käytettävissä).

Voit määrittää virta-asetukset seuraavasti:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset > Virta ja käynnistys.
  3. Valitse Virtatila ja käynnistys. Valittavissa ovat seuraavat vaihtoehdot:
    • Sammuta, kun – Sammuta konsoli automaattisesti, kun sitä ei käytetä. Vaihtoehtosi ovat:
      • 1 tunti käyttämättömänä
      • 6 tuntia käyttämättömänä
      • Älä sammuta automaattisesti
    • TV- ja A/V-virta-asetukset – Valitse konsoliin liitettyjen laitteiden, kuten television, kaapelidigiboksin tai äänivastaanottimen, käynnistystapa.
    • Pidä konsoli, pelit ja sovellukset päivitettynä – Vastaanota järjestelmäpäivitykset automaattisesti, kun konsoli on sammutettu, ja päivitä pelit sekä sovellukset taustalla.

Huomautus Jos konsoli on virransäästötilassa, vaihtoehtona on Pidä konsoli, pelit ja sovellukset päivitettynä. Automaattiset järjestelmäpäivitykset eivät ole käytettävissä virransäästötilassa, mutta voit kuitenkin päivittää pelit ja sovellukset taustalla, kun konsolin virta on kytkettynä.

• Virtatila – Valitse Pikakäynnistys, jos haluat antaa konsolille luvan vastaanottaa päivityksiä, aktivoitua äänikomennoilla ja suorittaa muita toimintoja, kun se on sammutettuna. Valitse Virransäästötila, jos haluat sammuttaa konsolin kokonaan etkä halua käyttää pikatoimintoja.
    • Kun valitset Pikakäynnistys-asetuksen, käytettävissäsi ovat seuraavat lisäasetukset:

• Käynnistä Xbox sanomalla... - Anna konsolin käynnistyä äänikomennoilla (jos äänikomennot ovat käytettävissä).
    • Sammuta tallennuslaite, kun Xbox on pois päältä – Säädä ulkoisen tallennuslaitteen toimintatapaa. Jos kohtaat ulkoisen tallennuslaitteen käytössä ongelmia, suosittelemme, että jätät tämän asetuksen valitsematta.
    • Siirry TV:hen käynnistettäessä – Anna konsolin siirtyä television katselua varten aloitusnäytön sijaan suoraan OneGuide-sovellukseen, kun konsoli käynnistetään.

Voit sammuttaa konsolin tai käynnistää sen uudelleen seuraavasti:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset > Virta ja käynnistys.
  3. Valitse Sammuta tai käynnistä uudelleen. Valittavissa ovat seuraavat vaihtoehdot:
    • Sammuta kokonaan – Sammuta konsoli.
    • Käynnistä uudelleen nyt – Käynnistä konsoli välittömästi uudelleen.

Huomautus Jos konsoli on asetettu pikakäynnistystilaan, Sammuta kokonaan -toiminto sammuttaa konsolin kokonaan. Tällöin konsoli ei vastaanota päivityksiä tai aktivoidu äänikomennoilla, eikä se myöskään käynnisty niin nopeasti, kun se on sammutettuna. Toiminto on tarkoitettu vain Asetukset-valikon kautta suoritettavaan sammutukseen. Jos konsoli sammutetaan normaalisti oppaan kautta, ohjain, äänikomennot ja virtapainike pitävät sen edelleen pikakäynnistystilassa. (Jos konsoli on asetettu virransäästötilaan, Sammuta kokonaan -toiminto tekee saman kuin jos konsoli sammutetaan muualta.)