Xbox Onen taustan muuttaminen

Voit muuttaa Xbox Onen taustan. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse siirtymisruudusta Mukauttaminen ja sitten oikeasta ruudusta Oma väri ja tausta.
  5. Valitse Oma tausta ja valitse sitten jokin vaihtoehto Sinun taustasi -näytöstä:
    • Saavutuskuva. Mahdollistaa minkä tahansa sovellus- tai pelisaavutuksen käytön taustana tai taustakuvien ostamiseen. Voit käyttää saavutusta valitsemalla jonkin saavutuksistasi ja sitten valitsemalla Aseta taustaksi.
    • Mukautettu kuva. Mahdollistaa Xbox Onessa olevan kuvan käytön tai USB-asemassa olevan kuvan lähettämisen.
      Huomautus Mukautettuja kuvia voi käyttää vain siinä konsolissa, johon ne on tallennettu. Tausta ei näy missään muussa käyttämässäsi konsolissa.
    • Näyttökuva. Mahdollistaa jonkin tallennetun näyttökuvan käytön taustakuvana.

Kuvan sijaan voit valita taustaksi myös minkä tahansa värineliön.

Ruudun läpinäkyvyyden säätäminen

Säätämällä ruudun läpinäkyvyyttä voit parantaa mukautetun taustan näkymistä näytössä olevien ruutujen läpi. Toimi seuraavasti:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse siirtymisruudusta Mukauttaminen ja sitten oikeasta ruudusta Oma väri ja tausta.
  5. Valitse Oma väri ja tausta -sivulta Ruudun läpinäkyvyys.

Valitse haluamasi läpinäkyvyysarvo (Tasainen, Enimmäkseen tasainen, Osittain läpinäkyvä tai Enimmäkseen läpinäkyvä).