Ladattavaksi sallittujen pelien ja sisältöjen selvittäminen

Omat pelit ja sovellukset -kohdassa näet pelit ja sisällön, joiden lataaminen on sallittu sinulle ja konsolille.

Toimi näin:

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  2. Vieritä oikealle Omat pelit ja sovellukset -kohtaan.
  3. Valitse sisällön tyyppi (Pelit tai Sovellukset).
  4. Vieritä oikealle Valmiina asennukseen -kohtaan.

Himmennetyt kohteet ovat ladattavissasi. Ne voivat olla ostamiasi pelejä tai muuta sisältöä. Ne voivat olla myös kohteita, jotka ovat ladattavissa, koska ne on ostettu tämän konsolin kotikonsolikseen määrittäneellä toisella tilillä.

Jos sinua kehotetaan ostamaan sisältö uudelleen, sisältö on saatettu ostaa toisella tilillä. Voit varmistaa, että sisältö on ostettu tililtäsi, tarkistamalla tapahtumahistoriasi:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.
    Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  2. Tarkista ostohistoriasi.

Omat pelit -kohdassa näet myös omistamasi pelit.