Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus: usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Xbox 360 -pelien ja -lisävarusteiden yhteensopivuudesta Xbox One -konsolin kanssa.

Huomautus Jos sinulla on seuraavat kysymykset, perehdy ohjeaiheeseen Xbox 360 -pelien pelaaminen Xbox Onella.

• Miten voin pelata Xbox 360 -peliä Xbox Onessa?
  • Miten voin jatkaa käynnissä olevaa Xbox 360 -peliä Xbox Onella?
  • Miten voin avata Xbox 360 -oppaan Xbox Onessa?

usein kysytyt kysymykset

Xbox 360 -pelien yhteensopivuus Xbox Onen kanssa

Voinko käyttää Xbox 360 -pelejä Xbox Onessa (tai päinvastoin)?

Kyllä, voit nyt pelata yhä useampia digitaalisia ja levypohjaisia Xbox 360 -pelejä suoraan Xbox Onella. Xbox 360 -pelit toimivat Xbox Onessa emulaattorilla, mikä tarkoittaa, että pystyt pelejä pelatessa käyttämään molempien järjestelmien useimpia toimintoja, kuten näyttökuvia, lähetystoimintoa ja pelitallenninta.

Huomautus Xbox Onen pelit eivät toimi Xbox 360:ssä.

Milloin voin pelata muita Xbox 360 -pelejäni Xbox Onella?

Lisäämme jatkuvasti uusia Xbox 360 -pelejä. Tarkista saatavilla olevien pelien luettelosta säännöllisesti, onko pelisi lisätty. Voit myös ehdottaa suosikkeja Xbox Feedback -sivustossa.

Miten voin avata kohteet, jotka tulevat näyttöön Xbox 360:n ilmoituksina?

Kun Xbox 360:n ilmoitus tulee näyttöön, voit ryhtyä siihen liittyviin toimiin painamalla näkymäpainiketta ja valikkopainiketta jonkin aikaa.

Voinko pelata moninpelejä sellaisten ystävien kanssa, jotka pelaavat peliä Xbox 360:ssä tai Xbox Onessa?

Kyllä voit. Voit pelata moninpelimahdollisuuden sisältäviä pelejä muiden pelin Xbox 360 -version omistavien pelaajien kanssa.

Miten voin siirtyä pelaamaan peliä Xbox Onesta Xbox 360:een?

Kun pelaat Xbox Onessa, Xbox 360:n pelitallenteet lähetetään vasta sen jälkeen, kun lopetat pelin. Sinun on lopetettava peli aloitusnäytössä tai käynnistettävä toinen taaksepäin yhteensopimaton peli, ennen kuin konsoli pystyy lähettämään tallenteen. Jos sammutat konsolin, tallenne lähetetään, kun käynnistät konsolin uudelleen.

Ovatko Xbox 360:n avatar-hahmot ja saavutukset käytettävissä Xbox Onessa?

Avatar-hahmot ja saavutukset siirtyvät Xbox 360:stä Xbox Oneen Xbox Liven kautta. Ne ovat käytettävissä, kun kirjaudut Xbox-profiiliisi Xbox One -konsolissa.

Miten voin poistaa Xbox 360 -pelit ja -profiilit, jotka on tallennettu Xbox One -konsoliin?

Voit poistaa kaikki konsoliin tallennetut Xbox 360 -pelit ja -profiilit seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta . .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Järjestelmä.
  5. Valitse Tallennustila ja sitten Clear local Xbox 360 storage (Tyhjennä Xbox 360:n paikallinen tallennustila).
  6. Valitse Kyllä. Konsoli käynnistetään uudelleen. (Tämä ei vaikuta pilvipalveluun tallennettuihin peleihin tai Xbox One -peleihin ja -profiileihin.)
Voinko kirjautua sisään Xbox 360- ja Xbox One -konsoleihin samaan aikaan?
Jos sinulla on sekä Xbox 360- että Xbox One -konsoli, voit olla kirjautuneena sisään molempiin yhtä aikaa. Voit kuitenkin olla kirjautuneena sisään vain yhteen Xbox One -konsoliin ja yhteen Xbox 360 -konsoliin yhtä aikaa.

Minulla on ongelmia Xbox 360 -pelin ostamisessa/lataamisessa Xbox One -konsoliin. Mitä pitäisi tehdä?

Jos kohtaat ongelmia, kun yrität ostaa tai ladata Xbox 360 -peliä tai Xbox 360:n Pelit Gold-jäsenyydellä -peliä Xbox One -konsoliin, etsi ratkaisuja perehtymällä ohjeaiheeseen Xbox 360:n Kauppapaikan ostosten vianmääritys.

Xbox 360 -lisävarusteiden yhteensopivuus Xbox Onen kanssa

Televisiossani on vain yksi HDMI-portti. Voinko yhdistää Xbox 360:n televisioon Xbox One -konsolin kautta?

Kyllä voit. Voit liittää Xbox 360:n Xbox Oneen Xbox Onen HDMI In -portin kautta.

Huomautus Jos liität konsolit yhteen ja käytät Kinect-sensoria molemmissa konsoleissa, suosittelemme mykistämään toisen Kinect-mikrofoneista, jotta äänikomennoissa ei ilmene häiriöitä.

Voinko käyttää Xbox 360:n langallista/langatonta ohjainta, lisävarusteita (rattiohjain, langaton kuulokemikrofoni jne.) tai virtalähdettä Xbox Onen kanssa (tai päinvastoin)?

Et. Xbox 360:ssä toimivat ohjaimet ja lisälaitteet eivät toimi Xbox Onessa (ja päinvastoin). Xbox 360:n virtalähdettä ei myöskään voi liittää Xbox One -konsoliin, eikä se antaisi uudelle konsolille tarpeeksi virtaa.

Voinko liittää Xbox 360:n siirrettävän kiintolevyn Xbox Oneen?

Et. Xbox 360 -kiintolevy ei ole yhteensopiva Xbox Onen kanssa. Jos sinulla on Xbox-profiili Xbox 360:ssä, profiili ladataan asennuksen aikana automaattisesti Xbox One -konsoliin.

Xbox Onessa on sisäänrakennettu 500 Gt:n kiintolevy, ja voit liittää Xbox Oneen yhteensopivan ulkoisen tallennusaseman. Lisätietoja ulkoisen tallennuslaitteen ottamisesta käyttöön ja hallinnasta Xbox One -konsolissa on ohjeaiheessa Tallennuksen hallinta Xbox Onessa.

Voinko käyttää Xbox 360:ssä käyttämääni USB-muistitikkua myös Xbox Onen lisämuistina?

Jos tarvitset lisää tallennustilaa, voit käyttää ulkoista kiintolevyä, jossa on vähintään 256 Gt tilaa ja USB 3.0 -liitäntä.

Millä tavoin uusi Kinect-sensori eroaa Xbox 360:n Kinect-sensorista? Voinko käyttää Xbox 360:n Kinect-sensoria Xbox Onen kanssa?

Xbox Onen uudessa Kinectissä on 1080p-tarkkuuden kamera, ja sitä käytettäessä pelialue voi olla pienempi kuin Xbox 360:n Kinectin kanssa. Liikesuhde on 1:1, ja viivettä on vain vähän tai ei ollenkaan.

Kinect-sensorin käyttö Xbox Onen kanssa on vapaaehtoista. Tietyt ominaisuudet, kuten pelaajan automaattinen tunnistaminen tai ääni- ja liikeohjaus, eivät kuitenkaan toimi ilman sitä.

Huomautus Xbox 360 Kinect -sensori ei toimi Xbox Onessa.

Voinko asettaa Xbox Onen kyljelleen pystyyn niin kuin Xbox 360:n?

Et. Xbox One -konsoli on suunniteltu käytettäväksi vaakatasossa. Älä aseta sitä pystytasoon.