Xbox Onen virtalähteen liittäminen

Xbox Onen virtalähteen liittäminen asianmukaisella tavalla varmistaa, että konsolisi toimii suunnitellusti. Voit liittää virtalähteen seuraavasti:

1. Liitä virtajohto virtalähteen liitäntään konsolin takaosassa.
  1. Liitä verkkovirtajohto virtalähteeseen.
  1. Liitä verkkovirtajohdon toinen pää pistorasiaan.
    Huomautus Liitä virtalähde suoraan pistorasiaan. Älä käytä jakorasiaa tai ylijännitesuojaa.
  1. Varmista, että virtalähteen LED-merkkivalo palaa kirkkaasti.