Konsolin asetusten muuttaminen Xbox Onessa

Konsolin asetusten säätäminen

Voit määrittää monet Xbox Onen asetukset mielesi mukaan.

Huomautus Konsolin asetusten säätäminen ei edellytä kirjautumista tiliin.

Konsolin asetusten käyttäminen:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Kaikki asetukset.

Voit muuttaa seuraavia konsolin asetuksia:

• Tili – Tässä osassa voit muuttaa Tietosuoja ja verkkoturvallisuus-, Sisältörajoitukset-, Maksu ja laskutus-, Tilaukset-, Perhe, Poista tilejä ja Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -kohtien asetuksia.
  • Mukauttaminen – Tässä osassa voit muuttaa Oma profiili-, Oma väri ja tausta- ja Oma Xbox-kotikonsoli -kohtien asetuksia.
  • Verkko – Tässä osassa voit muuttaa Verkkoasetukset-kohdan asetuksia.
  • Järjestelmä – Tässä osassa voit muuttaa Konsolin tiedot ja päivitykset-, Kieli ja sijainti-, Aika-, Tallennustila- ja Sisällön rajoitukset uloskirjautuneena -kohtien asetuksia.
  • Oletusasetukset – Tässä osassa voit muuttaa Ilmoitukset-, Pelitallennin ja suoratoisto-, SmartGlass-yhteydet-, Ensisijainen videopalvelu- ja Palaute-kohtien asetuksia.
  • Kinect ja laitteet – Tässä osassa voit muuttaa Kinect- ja Laitteet ja lisävarusteet -kohtien asetuksia.
  • Näyttö ja ääni – Tässä osassa voit muuttaa Video-ulostulo-, Äänenvoimakkuus- ja Äänipalaute-kohtien asetuksia.
  • Virta – Tässä osassa voit muuttaa Sammuta tai käynnistä uudelleen- ja Virtatila ja käynnistys -kohtien asetuksia.
  • Levy ja Blu-ray – Tässä osassa voit muuttaa Levy- ja Blu-ray-kohtien asetuksia.
  • TV ja OneGuide – Tässä osassa voit muuttaa OneGuide-, Laitehallinta-, Äänet ja video-, Vianmääritys- ja TV-viritin-kohtien asetuksia.
  • Helppokäyttötoiminnot – Tässä osassa voit muuttaa Lukija-, Suurennuslasi-, Tekstitys-, Suuri kontrasti- ja Painikkeen määritys -kohtien asetuksia.