Xbox Onen yllättävän sammumisen vianmääritys

Video: Xbox Onen virtalähteen vianmääritys

Katso video Xbox Onen virtalähteen vianmääritys. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Xbox One -konsoli voi sammua yllättäen seuraavissa tilanteissa:

• Konsoli on liian kuuma.
  • Virtalähteessä on ongelma.
  • Sammuta kun -asetus on otettu käyttöön, ja konsoli on ollut käyttämättä asetuksessa määritetyn ajan.

Tällä sivulla

Konsoli sammuu yllättäen

Ratkaisu 1: Jos konsoli on liian kuuma

Jos saat Xbox One -konsolin riittämätöntä ilmanvaihtoa tai kuumuutta koskevan sanoman, suorita seuraavat vaiheet:

1. Sammuta konsoli.
  2. Odota ainakin tunnin ajan.
  3. Siirrä konsoli paikkaan, jossa ilmastointi toimii hyvin.
  4. Käynnistä konsoli.

Tärkeää Varmista, että konsoli on sijoitettu viileään paikkaan, jossa ilmanvaihto toimii hyvin. Poista mahdolliset esineet konsolin päältä, alta tai aivan vierestä.

Lisätietoja Xbox One -konsolin asianmukaisesta sijoittamisesta on ohjeaiheissa Xbox One S -konsolin ja alkuperäisen Xbox One -konsolin ilmanvaihto ja Xbox Onen käytön aloittaminen.

Ratkaisu 2: Suorita virtalähteen vianmääritys

Jos konsoli sammuu edelleen yllättäen, ongelma saattaa johtua virtalähteestä. Lisätietoja virtalähdeongelmien vianmäärityksestä on ohjeaiheessa Xbox One -konsoli ei käynnisty.

Ratkaisu 3: Muuta konsolin asetusta niin, ettei se sammu automaattisesti

1. Käynnistä konsoli.
  2. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaikki asetukset.
  5. Valitse Virta.
  6. Valitse Sammuta tai käynnistä uudelleen.

Jos olet noudattanut näitä ohjeita, mutta konsoli kuumenee ja sammuu yhä, tee korjauspyyntö.

Konsoli sammuu yllättäen sisällön suoratoiston aikana

Ratkaisu 1: Tyhjennä pysyvä tallennustila

Voit ratkaista tämän ongelman tyhjentämällä pysyvän tallennustilan. Toimi näin:

Huomautus Pysyvä tallennustila sisältää konsolin välimuistiin tallennettuja Blu-ray-tietoja.

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Levy ja Blu-ray.
  5. Valitse Blu-ray.
  6. Valitse Pysyvä tallennustila.
  7. Valitse Tyhjennä pysyvä tallennustila.
  8. Sammuta konsoli, irrota se pistorasiasta ja odota 5 minuuttia.
  9. Kytke konsoli pistorasiaan, käynnistä konsoli ja yritä suoratoistaa sisältöä uudelleen.

Ratkaisu 2: Kokeile langallista yhteyttä

Joidenkin langattomien reitittimien asetukset voivat saada Xbox One -konsolin sammumaan odottamatta. Konsolin sammumisen syynä saattaa olla esimerkiksi virransäästö- tai verkkoasetus.

Jos olet muodostanut Xbox Liveen langattoman yhteyden, yritä käyttää lankayhteyttä. Lisätietoja lankayhteyden määrittämisestä on ohjeaiheessa  Xbox One -yhteyden muodostaminen ensimmäistä kertaa.

Jos et pysty suoratoistamaan sisältöä, kun käytät langatonta yhteyttä, saat lisätietoja reitittimen langattomien asetusten määrittämisestä perehtymällä ohjeaiheeseen Networking Hardware Information section of the Xbox Forums tai ottamalla yhteyttä reitittimen valmistajaan.

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.