Aloitusnäytön sovellusruudussa ei näy sisältöä

Yleiskuvaus

Yleensä Xbox One -konsolin aloitusnäytön suuressa sovellusruudussa näytetään aktiivisena olevan sovelluksen tai pelin sisältöä. Suuren sovellusruudun sisältönä voi olla sovelluksen tai pelin kuva tai aktiivisena oleva näyttö. Muutamissa tapauksissa tämä ruutu voi kuitenkin olla musta riippumatta aktiivisesta sovelluksesta tai pelistä.

Ratkaisu 1: Sulje aktiivisena oleva sovellus tai peli

Jos aktiivinen sovellus tai peli yleensä näyttää kuvan suuressa sovellusruudussa, mutta se on nyt tyhjä, sovelluksen tai pelin toiminnassa voi olla ongelma. Korjaa ongelma sulkemalla sovellus tai peli ja käynnistämällä se uudelleen.

Sulje sovellus tai peli seuraavasti:

1. Korosta suuri sovellusruutu ja paina valikkopainiketta.
  2. Valitse Lopeta.
    Huomautus Jos Lopeta -vaihtoehtoa ei näy valikossa, siirry peliin ja lopeta se pelin sisältä käsin.

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.