Levy- ja Blu-ray-asetukset

Huomautus Tällä sivulla kuvataan peli-, musiikki- tai elokuvalevyn toistamiseen liittyvät perusasetukset Xbox One -konsolissa. Jos etsit ratkaisuja levyn toistoon liittyviin ongelmiin, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Onen levyn toisto-ongelmien vianmääritys.

Jos haluat määrittää konsolin ääniasetukset, perehdy ohjeaiheeseen Xbox One -konsolin ääniasetusten määrittäminen.

Levy- ja Blu-ray-asetuksilla voit hallita Xbox One -konsolin levyjen toistotoimintoja. Tarjolla on kolme perusasetusta:

• Levyasetukset
  • Blu-ray-asetukset
  • Kieliasetukset

Pääset määrittämään näitä asetuksia seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Levy ja Blu-ray.

Levyasetukset

Seuraavilla asetuksilla hallitaan konsolin toimintoja, kun siihen asetetaan levy:

• Toista levy automaattisesti
    Jos valitset tämän asetuksen, levyn toistaminen aloitetaan automaattisesti, kun levy asetetaan konsoliin.
  • Jatka toistoa
    Jos valitset tämän asetuksen, soitin muistaa kohdan, jossa keskeytit levyn katselemisen. Levyn katselemista jatketaan samasta kohdasta.

Blu-ray-asetukset

Seuraavat lisäasetukset ovat saatavilla Blu-ray-soittimelle:

• Dolby Digital: dynaamisen alueen ohjaus
    Tällä asetuksella otetaan käyttöön täysimittainen ääni tai muokataan ääntä siten, että äänenvoimakkuus säilyy yhdenmukaisena jopa äänekkäimmissä toimintakohtauksissa.
  • Käytä BD-liveä (parantaa BD-toiston laatua)
    Tällä asetuksella otetaan käyttöön BD Live -palvelun lisäominaisuudet ja -sisältö.
  • Pysyvä tallennustila
    Tällä asetuksella voit tyhjentää konsolin välimuistiin tallennetut Blu-ray-tiedot.

Kieliasetukset

Seuraavat kieliasetukset ovat saatavilla levyvalikoille:

• Valikko
    Valitse elokuvavalikkojen kieli.
  • Ääni
    Valitse elokuvan ääniraidan kieli.
  • Tekstitys
    Valitse elokuvan tekstityksen kieli.

Huomautus Nämä kieliasetukset ovat oletusasetuksia, joita kaikki elokuvat eivät välttämättä tue.