4K UHD -tarkkuutta Xbox One S -konsolilla valittaessa tapahtuu virhe

Saat seuraavan virhesanoman, kun valitset näyttöasetuksissa 4K UHD -tarkkuuden:

Tämä ei toiminut

Televisiosi tukee 4K-tarkkuutta, mutta ei 60 Hz:n taajuudella. Sisältöä ei voi skaalata 4K-tarkkuuteen, mutta joissakin televisioissa voit kuitenkin edelleen toistaa 4K- ja HDR-sisältöjä. Voit tarkistaa, mitä televisiosi tukee, valitsemalla 4K-television tiedot.

Tämä virhe ilmenee, kun konsoli havaitsee, että televisiosi tukee 4K-tarkkuutta, mutta se ei tue 60 Hz:n virkistystaajuutta. Pystyt mahdollisesti toistamaan 4K-sisältöä muilla virkistystaajuuksilla, mutta et pysty skaalaamaan järjestelmää, pelejä ja sovelluksia 4K-tarkkuuteen.

Ratkaisu

Perehdy ohjeaiheeseen Television 4K- ja HDR-toimintojen tarkistaminen Xbox One S -konsolissa ja määritä, mitä televisio kertoo konsolille 4K-ominaisuuksistaan. 4K-television tiedot -näytöstä näet muutokset, kun kokeilet erilaisia asioita:

• Varmista, että HDMI-kaapeli on liitetty televisiossa oikeaan porttiin. Jotkin 4K-televisiot tukevat tietyissä HDMI-porteissa vain kaikkia 4K-ominaisuuksia. Tarkista television käyttöoppaasta, onko televisiossa erityisiä 4K HDMI -portteja, tai kokeile eri portteja.
  • Tarkista television asetusvalikko. Televisiossa saattaa olla erikoistila, jossa hallitaan television virkistystaajuutta. Tarkista television käyttöoppaasta, onko sinun muutettava television asetuksia.
  • Varmista, että käytät Xbox One S -konsolin mukana toimitettua HDMI-kaapelia.
  • Kokeile toista HDMI-kaapelia. Kaapeleiden on oltava HDMI High Speed- tai HDMI Premium -sertifioituja.
  • Liitä televisio Xbox One S -konsolin mukana toimitetulla HDMI-kaapelilla suoraan televisioon. Jotkin AV-vastaanottimet tai muut videolaitteet eivät ehkä välitä signaalia televisioon tai konsoliin oikein. Sinun on tämän lisäksi käytettävä HDMI High Speed- tai HDMI Premium -sertifioituja kaapeleita sekä konsolin ja vastaanottimen että vastaanottimen ja television välillä.

Jotkin televisiot eivät valitettavasti tue 4K-tarkkuutta 60 Hz:n taajuudella. Varmista tämä television käyttöoppaasta.