Muistitikun alustaminen NTFS-muotoon Windowsissa

Tarvitset Xbox One -konsolin päivittämiseksi tai korjaamiseksi USB-muistitikulta 4 Gt:n USB-muistitikun, joka on alustettu NTFS-muotoon. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen järjestelmäpäivitysten offline-vianmääritystyökalun käyttäminen Xbox Onessa.

Tärkeää Varmuuskopioi tai siirrä kaikki muistitikulla olevat tiedostot ennen tämän prosessin aloittamista. Muistitikulla olevat sisällöt poistetaan uudelleenalustusprosessin aikana.

1. Liitä USB-muistitikku Windows-tietokoneeseen.
  2. Avaa Resurssienhallinta.
  3. Napsauta vasemmassa ruudussa hiiren kakkospainikkeella Removable Disc (Siirrettävä levy) -kohtaa.
  4. Valitse avattavasta valikosta Format (Alusta).
  1. Varmista, että Format Removable Disc (Alusta siirrettävä levy) -valintaikkunan File system (Tiedostojärjestelmä) -asetukseksi on valittu NTFS.
  1. Aloita alustusprosessi valitsemalla valintaikkunan alaosasta Start (Käynnistä).