Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Ohjeiden pyytäminen Xbox One -konsolista

Ennen kuin alat hakea ratkaisuja verkosta, kokeile Xbox One -konsolin Ohje-sovellusta. Siinä on vastauksia yleisiin kysymyksiin, toimintaohjeita ja videoita sekä yhteenveto joka kuukauden uutuuksista. Toimi näin:

  1. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Ohje.
  1. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava ohjeaihe.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Ohjeiden pyytäminen Xbox One -konsolista" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu