Tutustuminen Xbox One S -konsoliin tai alkuperäiseen Xbox One -konsoliin

yleiskuvaus

Tällä sivulla voit tutustua Xbox One -konsoliin paremmin. Seuraavissa kuvissa esitellään tärkeät painikkeet ja portit.

Tällä sivulla

Tutustuminen Xbox One S -konsoliin

Konsolin etuosa

Piirros Xbox One S -konsolin etuosasta, jonka toiminnot on numeroitu seuraavan tekstin mukaisesti.
  1. USB 3.0 -portti:Käytetään langallisten lisävarusteiden, kuten Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan yhdistämiseen.
  2. Poistopainike: Käytetään levyn poistamiseen konsolista. Levy asettuu konsoliin automaattisesti.
  3. Xbox-painike: Konsolin virtapainike ja merkkivalo.
  4. Laiteparin muodostamispainike: Käytetään langattomien lisävarusteiden, kuten langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistämiseen.
  5. Infrapunavastaanotin ja -lähetin: Käytetään Xbox One -kaukosäätimen signaalien vastaanottamiseen tai infrapunasignaalien lähettämiseen OneGuiden kautta hallittaviin laitteisiin.

Konsolin sivuosa

Piirros Xbox One S -konsolin sivuosasta.
  1. Poistoaukko: Käytetään, mikäli levy juuttuu konsolin sisään. Lisätietoja on ohjeaiheessa Levyn manuaalinen poistaminen Xbox One S -konsolista tai alkuperäisestä Xbox One -konsolista.

Konsolin takaosa

Piirros Xbox One S -konsolin takaosasta, jonka toiminnot on numeroitu seuraavan tekstin mukaisesti.

Vasemmalta oikealle:

1. Virtalähteen portti: Virtalähde liitetään tähän.
  2. HDMI-lähtö: HDMI-kaapeli liitetään tähän ja sitten televisioon.
  3. HDMI-tulo: HDMI-kaapeli liitetään tähän ja sitten HDMI-yhteensopivaan kaapeli-/satelliittivastaanottimeen.
  4. USB 3.0 -portti: Käytetään langallisten lisävarusteiden yhdistämiseen. Käytä Kinect-sovitinta liitettäessä konsolin takaosasta katsottuna vasenta USB-porttia.
  5. USB 3.0 -portti: Käytetään langallisten lisävarusteiden yhdistämiseen.
  6. Infrapunalähtö: Infrapunalähettimen infrapunalähtöportti (valinnainen; infrapunalähetin hankittava erikseen).
  7. S/PDIF: Optinen äänilähtöliitäntä (valinnainen; optinen kaapeli hankittava erikseen).
  8. Verkkoyhteysportti: Ethernet-kaapeli liitetään tähän modeemista tai reitittimestä (Ethernet-kaapeli hankittava erikseen).
  9. Lukitusportti: Portin avulla voit yhdistää kannettavan tietokoneen lukon konsoliin sen suojaamiseksi (valinnainen; lukko hankittava erikseen).

Tutustuminen alkuperäiseen Xbox One -konsoliin

Konsolin etuosa

Piirros Xbox One S -konsolin etuosasta, jonka toiminnot on numeroitu seuraavan tekstin mukaisesti.
  1. Poistopainike: Käytetään levyn poistamiseen konsolista. Levy asettuu konsoliin automaattisesti.
  2. Xbox-painike: Konsolin virtapainike ja merkkivalo.

Konsolin sivuosa

Piirros Xbox One S -konsolin sivuosasta.
  1. USB 3.0 -portti: Käytetään langallisten lisävarusteiden, kuten Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan yhdistämiseen.
  2. Poistoaukko: Käytetään, mikäli levy juuttuu konsolin sisään. Lisätietoja on ohjeaiheessa Levyn manuaalinen poistaminen Xbox One S -konsolista tai alkuperäisestä Xbox One -konsolista.
  3. Laiteparin muodostamispainike: Käytetään langattomien lisävarusteiden, kuten langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistämiseen.

Konsolin takaosa

Piirros Xbox One S -konsolin takaosasta, jonka toiminnot on numeroitu seuraavan tekstin mukaisesti.

Vasemmalta oikealle:

1. Virtalähteen portti: Virtalähde liitetään tähän.
  2. HDMI-lähtö: HDMI-kaapeli liitetään tähän ja sitten televisioon.
  3. S/PDIF: Optinen äänilähtöliitäntä (valinnainen; optinen kaapeli hankittava erikseen).
  4. HDMI-tulo: HDMI-kaapeli liitetään tähän ja sitten HDMI-yhteensopivaan kaapeli-/satelliittivastaanottimeen.
  5. USB 3.0 -portit: Kahta porttia käytetään langallisten lisävarusteiden, kuten Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan, sekä muiden pelaamisen lisävarusteiden yhdistämiseen.
  6. Kinect-portti: Oma USB-porttityyppi, käytetään vain Kinectissä.
  7. Infrapunalähtö: Infrapunalähettimien infrapunalähtöportti (valinnainen; infrapunalähetin hankittava erikseen).
  8. Verkkoyhteysportti: Ethernet-kaapeli liitetään tähän modeemista tai reitittimestä (Ethernet-kaapeli hankittava erikseen).
  9. Lukitusportti: Portin avulla voit yhdistää kannettavan tietokoneen lukon konsoliin sen suojaamiseksi (valinnainen; lukko hankittava erikseen).