HDCP-virhe ilmenee, kun yrität toistaa suojaamatonta sisältöä Xbox Onella.

Saat virhesanoman, kun yrität toistaa suojaamatonta HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) -sisältöä DVR-tallentimella tai kodin viihdejärjestelmällä, joka on liitetty konsolin ja television väliin.

Ratkaisu

Maksullisen sisällön toistaminen konsolilla muodostaa HDCP-yhteyden televisioon. Tahatonta video- ja äänitoimintaa saattaa esiintyä, jos liität DVR-tallentimen tai kodin viihdejärjestelmän konsolin ollessa päällä.

Voit ratkaista ongelman käynnistämällä konsolin uudelleen:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Jos virhe toistuu uudelleenkäynnistyksen jälkeen, yritä kytkeä konsoli suoraan televisioon. Saatat pystyä korjaamaan ongelman ohittamalla DVR-tallentimen tai kodin viihdejärjestelmän.