HDR-sisältö Xbox One S -konsolissa

Xbox One S -konsoli pystyy näyttämään 4K- ja HDR-sisältöä. Sinulla on kuitenkin oltava HDR-sisältöä tukeva 4K-televisio, jotta voit nauttia HDR-sisällön eloisista väreistä.

Video: HDR Xbox One S:ssä

Katso video HDR Xbox One S:ssä. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Mikä HDR on?

HDR on lyhenne sanoista High Dynamic Range. HDR-toimintoa tukevaa Xbox One S -konsolia käytettäessä televisio pystyy tuottamaan tavallista syvemmät värit ja rikkaamman kontrastin, joten kuva näyttää eloisammalta ja todenmukaisemmalta kuin tavallisessa teräväpiirtotelevisiossa.

HDR-tarkkuudesta nauttimiseksi sinulla on oltava HDR-sisältöä. Tavallista televisiota varten tallennetut sisällöt ja muut kuin HDR-muotoiset pelit eivät näytä mitenkään erilaisilta. Todellista HDR-sisältöä varten tarvitset HDR UltraHD Blu-ray -levyjä, videoiden suoratoistosovellusten HDR-sisältöjä ja HDR-pelejä.

Television valmistaja voi tukea kahta HDR-muotoa, jotka ovat HDR10 ja Dolby Vision. Televisiosi on tuettava HDR10-muotoa, jotta Xbox One S -konsolissa olevan HDR-sisällön voi näyttää. Lisätietoja on ohjeaiheessa 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys Xbox One S -konsolissa.

HDR-toiminnon ottaminen käyttöön

Jos 4K-televisiosi asetukset on määritetty oikein, television pitäisi toistaa HDR-sisältö automaattisesti ilman Xboxin asetusten muuttamista.

Tarkista asetukset avaamalla opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta ja valitsemalla Asetukset > Kaikki asetukset, sitten Näyttö ja ääni > Videolähtö ja lopuksi Videon lisäasetukset. Sekä Salli 4K- että Salli HDR -asetuksen pitää olla valittuna, jos haluat käyttää HDR-toimintoa.

Tarkista myös television asetusvalikoista, että HDR-toiminto on otettu käyttöön. Television on myös tuettava HDR10-mediaprofiilia, jotta HDR-sisällön voi näyttää.

Jos toistat HDR-sisältöä, mutta se ei näy HDR-muodossa, lisätietoja on ohjeaiheessa 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys Xbox One S -konsolissa.

Jos haluat perehtyä televisiosi ominaisuuksiin, lisätietoja on ohjeaiheessa Television 4K- ja HDR-toimintojen tarkistaminen Xbox One S -konsolissa.

Lisätietoja 4K-sisällöstä on ohjeaiheessa 4K-sisältö Xbox One S -konsolissa.

Huomautus Sinulla on oltava Xbox One S -konsoli ja 4K-televisio 4K- ja HDR-sisällön toistamista varten. Jos et ole varma, saat lisätietoja konsolin ja television tarkistamisesta ohjeaiheesta 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys Xbox One S -konsolissa.