Microsoft Edgen haitallisten välilehtien sulkeminen Xbox Onessa

Voit joutua haitalliselle verkkosivulle, kun käytät verkkoa Microsoft Edgellä Xbox One -konsolissa. Et ehkä pysty siirtymään toiselle sivulle tai Xbox One -ohjain ei ehkä vastaa, kun painat ohjaimen valikkopainiketta .

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Sulje välilehti Microsoft Edgessä

Toimi näin:

1. Paina ohjaimen näkymäpainiketta .
  2. Valitse välilehti, jonka haluat sulkea.
  3. Paina valikkopainiketta .
Sormi on painamassa Xbox One -ohjaimen valikkopainiketta.
  1. Valitse Sulje välilehti.

Ratkaisu 2: Sulje välilehti avaamalla uusi välilehti Microsoft Edgessä

Jos ohjain ei vastaa, kun painat valikkopainiketta, etkä pysty sulkemaan Microsoft Edgessä avoinna olevaa välilehteä, sinun on avattava uusi välilehti. Voit tämän jälkeen sulkea välilehden, jota et pystynyt sulkemaan ratkaisussa 1. Toimi näin:

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta.
Sormi on painamassa Xbox One -ohjaimen Xbox-painiketta.
  1. Valitse Pelit-kohdasta Hae.
  2. Kirjoita riville mitä tahansa ja käynnistä haku painamalla valikkopainiketta.
  3. Vieritä oikealle ja valitse Hae WWW-tuloksia.
  4. Kun uusi välilehti on avattu, paina ohjaimen näkymäpainiketta .
  5. Valitse välilehti, jonka haluat sulkea.
  6. Paina valikkopainiketta .
  7. Valitse Sulje välilehti.