Uloskirjautuminen Xbox One -konsolista

Uloskirjautuminen Xbox Live -profiilistasi, jos vastaat tällä hetkellä konsolin hallinnasta

Huomautus Kun konsoliin on samalla kertaa kirjautunut useita ihmisiä, konsolin hallinnasta vastaa heistä vain yksi. Jos et näe pelaajakuvaasi näytön vasemmassa yläkulmassa, et vastaa konsolin hallinnasta.

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
Xbox Onen aloitusnäyttö
  1. Avaa tililuettelo korostamalla vasemmassa yläkulmassa oleva pelaajakuva.
Xbox One -käyttöliittymässä näkyvät opas ja kirjautumispaneeli.
  1. Valitse tili, paina ohjaimen A-painiketta ja valitse sitten Kirjaudu ulos.
Xbox One -käyttöliittymän kirjautumispaneeli, jossa on korostettu sisäänkirjautunut profiili ja Kirjaudu ulos -vaihtoehto.

Profiilisi tallennetaan ja voit käyttää sitä taas, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään konsoliin. Jos et usko käyttäväsi kyseistä konsolia uudelleen, voit poistaa tilisi konsolista.

Uloskirjautuminen Xbox Live -profiilistasi, jos et vastaa konsolin hallinnasta

Jos konsolin hallinnasta vastaa joku muu, voit kirjautua ulos Xbox Live -profiilistasi seuraavasti:

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  2. Korosta vasemmassa yläkulmassa oleva pelaajakuva.
  3. Valitse vaihda käyttäjää.
Xbox One -käyttöliittymän Näytä profiili -näyttö, jossa näkyy konsolin hallinnasta vastaava profiili, ja Vaihda käyttäjää -vaihtoehto on korostettu.
  1. Valitse tilisi ja sitten Kirjaudu ulos.
Xbox One -käyttöliittymän kirjautumispaneeli, josta on valittu yksi sisäänkirjautunut profiili, ja Kirjaudu ulos -vaihtoehto on korostettu.

Profiilisi tallennetaan ja voit käyttää sitä taas, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään konsoliin. Jos et usko käyttäväsi kyseistä konsolia uudelleen, voit poistaa tilisi konsolista.

Huomautus Jos olet tallentanut salasanasi konsoliin, kuka tahansa samaa konsolia käyttävä henkilö voi kirjautua sisään tiliisi. Jos haluat estää muita samassa taloudessa asuvia käyttämästä tiliäsi luvatta, voit lisätä sisäänkirjautumista varten kuusinumeroisen todentamisavaimen.