Xbox Onen kuva on sumea

Yleiskuvaus

Kun liität Xbox One -konsolin televisioon tai näyttöön, konsoli valitsee kuvan oletusasetukset television tai näytön asetusten mukaan. Joissain tapauksissa voit parantaa kuvanlaatua näitä asetuksia muuttamalla.

Kuva on sumea tai epäselvä

Voit muuttaa Xbox One -konsoliin HDMI-kaapelilla liitetyn teräväpiirtotelevision tai näytön tarkkuuden, värisyvyyden ja väritilan asetuksia seuraavasti:

Näytön tarkkuus

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Näyttö ja ääni -kohdasta Kuvalähtö.
  5. Valitse TV:n resoluutio.
  6. Valitse television tai näytön tarkkuus.

Huomautus Xbox One -konsolin tuetut näytön tarkkuudet ovat 720p ja 1080p.

Värisyvyys

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Näyttö ja ääni -kohdasta Kuvalähtö.
  5. Valitse Värisyvyys.
  6. Valitse parhaiten oman teräväpiirtotelevisiosi tai näyttösi kanssa toimiva vaihtoehto.

Värisyvyydellä tarkoitetaan televisioon tai näyttöön lähetettyjen väritietojen määrää pikseliä kohden.

Huomautus Jos värisyvyys on 30 bittiä pikseliä kohden tai suurempi, sitä kutsutaan deep color -väriksi. Kaikki teräväpiirtotelevisiot eivät vastaanota deep color -väritietoa.

Väritila

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Näyttö ja ääni -kohdasta Kuvalähtö.
  5. Valitse Väritila.
  6. Valitse televisiolle tai näytölle sopiva asetus:
    • Vakio (suositeltava) – Optimaalinen viitetaso. Sen tulisi toimia kaikkien näyttöjen kanssa.
    • PC RGB – Tätä vaihtoehtoa suositellaan vain silloin, jos tietokoneen näytön värit eivät näytä hyviltä vakioasetuksella.