Tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista

Voit määrittää Xbox One -konsolin käyttämään joko pikakäynnistystilaa tai virransäästötilaa.

Huomautus Sinua pyydetään valitsemaan virtatila konsolin asetusten määrityksen aikana, mutta voit muuttaa sitä myös konsolin asetuksissa.

Pikakäynnistys

Pikakäynnistystilassa Xbox One -konsoli on ajan tasalla ja käyttövalmis. Tässä tilassa:

• Konsoli lataa päivitykset automaattisesti.
  • Konsoli käynnistyy kahdessa sekunnissa.
  • Voit aktivoida konsolin äänikomennolla (jos se on käytettävissä).

Huomautuksia

• Jos haluat, että konsoli päivitetään automaattisesti, sinun on valittava asetus, jolla konsoli, pelit ja sovellukset pidetään ajan tasalla.

Tämän lisäksi päivitysten vastaanottaminen edellyttää, että konsolin virta on katkaistu. Voit määrittää konsolin sammumaan automaattisesti 1–6 tunnin käyttämättömyyden jälkeen tai sammuttaa konsolin, kun et käytä sitä.

Voit muuttaa näitä asetuksia seuraavasti:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset.
    3. Valitse Virtatila ja käynnistys. Varmista, että Virtatila-asetuksena on Pikakäynnistys, ja
      • jos haluat ottaa automaattiset päivitykset käyttöön, valitse Pidä konsoli, pelit ja sovellukset päivitettynä
      • jos haluat sammuttaa konsolin, kun se ei ole käytössä, valitse jokin Sammuta, kun -kohdassa oleva asetus.
  • Konsoli saattaa kuulostaa olevansa käynnissä, kun se lataa ja asentaa päivityksiä.
  • Alkuperäisen Xbox One -konsolin ollessa pikakäynnistystilassa konsolin virtalähde jää päälle ja virtalähteen valo palaa valkoisena. Saatat myös kuulla virtalähteen tuulettimen äänen. (Xbox One S -konsolissa ei ole ulkoista virtalähdettä.)
  • Konsolin tehona on 15 wattia, kun se on sammutettuna pikakäynnistystilassa.

Virransäästö

Virransäästötilassa konsoli on sammutettu energian säästämiseksi. Tässä tilassa:

• Päivitykset ladataan ja asennetaan vasta, kun konsoli on päällä.
  • Konsoli käynnistyy 45 sekunnissa.
  • Konsoli käynnistetään painamalla Xbox-painiketta .

Huomautuksia

• Alkuperäisen Xbox One -konsolin ollessa virransäästötilassa virtalähde on pois päältä tai valmiustilassa ja virtalähteen valo palaa oranssina. (Xbox One S -konsolissa ei ole ulkoista virtalähdettä.)
  • Konsolin tehona on 0,5 wattia, kun se on sammutettuna virransäästötilassa.

EU:n energiankulutusta koskevat määräykset

Tämä laite vastaa Komission asetuksen (EY) N:o 1275/2008 ja pelikonsoleiden itsesäätelyaloitteen määräyksiä.

Pelikonsolit on asetettu sammumaan, kun ne ovat olleet käyttämättöminä 60 minuuttia. Automaattinen sammutus voi auttaa säästämään energiaa vähentämällä aikaa, jonka pelikonsoli pysyy käynnissä, kun se ei ole käytössä.

Malli Aloitusvalikko
[W]
DVD-levyjen toisto
[W]
Blu-ray-levyjen toisto
[W]
1080p-suoratoisto
[W]
Aktiivinen pelaaminen
[W]
Automaattisen virrankatkaisun oletusarvoinen aika-asetus [minuuttia]
Xbox One 1540 61 68 69 63 106 60
Kinect 75 82 83 77 112 60

Huomautuksia

1. Mittaukset perustuvat keskimäärin kolmeen valittuun peliin ja erityisesti valittuun mediasisältöön.
  2. Voit tarkistaa konsolisi mallin ja mallinumeron tuotetarrasta.
  3. Tallennusväline testattu (22.02.2016):
    • DVD: The Lord of the Rings – The Fellowship of the Ring
    • Blu-ray: The Lord of the Rings – The Fellowship of the Ring
    • Suoratoisto: The Italian Job [Netflix]
    • Pelit: Grand Theft Auto V, FIFA 16, Call of Duty: Black Ops III