Tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista

Määritä Xbox One- ja Xbox One S -konsolin käyttämään joko pikakäynnistystilaa tai virransäästötilaa. Sinua pyydetään valitsemaan virtatila konsolin asetusten määrityksen aikana tai voit muuttaa sitä konsolin asetuksissa.

Pikakäynnistys

Pikakäynnistystilassa Xbox One- tai Xbox One S -konsoli on ajan tasalla ja käyttövalmis. Tässä tilassa:

• Konsoli lataa päivitykset automaattisesti.
  • Konsoli käynnistyy kahdessa sekunnissa.
  • Voit aktivoida konsolin äänikomennolla (jos se on käytettävissä).

Jos haluat, että konsoli päivitetään automaattisesti, sinun on valittava Pikakäynnistys-asetus, jolla konsoli, pelit ja sovellukset pidetään ajan tasalla.

Sen lisäksi päivitysten tekeminen edellyttää, että konsolin virta on katkaistu. Voit määrittää konsolin sammumaan automaattisesti 1–6 tunnin käyttämättömyyden jälkeen tai sammuttaa konsolin, kun et käytä sitä.

Voit muuttaa näitä asetuksia seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
    2. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset.
    3. Valitse Virtatila ja käynnistys. Varmista, että Virtatila-asetuksena on Pikakäynnistys, ja
      • Jos haluat ottaa automaattiset päivitykset käyttöön, valitse Pidä konsoli, pelit ja sovellukset päivitettynä.
      • jos haluat sammuttaa konsolin, kun se ei ole käytössä, valitse jokin Sammuta, kun -kohdassa oleva asetus.
  • Konsoli saattaa kuulostaa olevansa käynnissä, kun se lataa ja asentaa päivityksiä.
  • Alkuperäisen Xbox One -konsolin ollessa pikakäynnistystilassa konsolin virtalähde jää päälle ja virtalähteen valo palaa valkoisena. Saatat myös kuulla virtalähteen tuulettimen äänen. (Xbox One S -konsolissa ei ole ulkoista virtalähdettä.)
  • Sekä Xbox One- että Xbox One S -konsolin tehona on 12 wattia, kun ne ovat sammutettuina pikakäynnistystilassa.

Virransäästö

Virransäästötilassa konsoli on sammutettu energian säästämiseksi. Tässä tilassa:

• Päivitykset ladataan ja asennetaan vasta, kun konsoli on päällä.
  • Konsoli käynnistyy 45 sekunnissa.
  • Konsoli käynnistetään painamalla Xbox-painiketta  .

Alkuperäisen Xbox One -konsolin ollessa virransäästötilassa virtalähde on pois päältä tai valmiustilassa ja virtalähteen valo palaa oranssina. (Xbox One S-konsolissa ei ole ulkoista virtalähdettä.) Sekä Xbox One- että Xbox One S -konsolit käyttävät 0,5 wattia virtaa, kun ne on kytketty virransäästötilassa pois käytöstä.

EU:n energiankulutusta koskevat määräykset

Tämä laite vastaa Komission asetuksen (EU) N:o 801/2013 ja pelikonsoleiden itsesäätelyaloitteen määräyksiä.

Pelikonsolit on asetettu sammumaan, kun ne ovat olleet käyttämättöminä 60 minuuttia. Automaattinen sammutus voi auttaa säästämään energiaa vähentämällä aikaa, jonka pelikonsoli pysyy käynnissä, kun se ei ole käytössä.

Konsolin käytön aikainen keskimääräinen energiankulutus on seuraava:

Malli Aloitusvalikko
[W]
DVD-levyjen toisto
[W]
Blu-ray-levyjen toisto
[W]
1080p-suoratoisto
[W]
Aktiivinen pelaaminen
[W]
Automaattisen virrankatkaisun oletusarvoinen aika-asetus [minuuttia]
Xbox One 1540 -- 61 68 69 63 106 60
Kinect 75 82 83 77 112 60
Xbox One S 1681 27 33 39 32 70 60

Huomautuksia

1. Voit tarkistaa konsolisi mallin mukaisen virrankulutuksen ja mallinumeron tuotetarrasta.
  2. Ylhäällä olevan taulukon mittaukset perustuvat keskimäärin kolmeen valittuun peliin ja erityisesti valittuun mediasisältöön.
  3. Tallennusväline testattu (11.11.2016):
    • DVD: The Godfather (Kummisetä)
    • Blu-ray: Wild
    • Suoratoisto: The Italian Job [Netflix]
    • Pelit: Grand Theft Auto V, FIFA 16, Call of Duty: Black Ops III