Tallennuksen hallinta Xbox Onessa

Xbox Onessa eniten tilaa vievät pelit ja sovellukset. Jos Xboxisi täyttyy, voit tehdä tilaa poistamalla asiat, joita et enää käytä. Pelien ja sovellusten tiedot (asetukset, tallennetut pelit) synkronoidaan verkossa, kun kirjaudut Xbox Liveen. Kun asennat poistetun pelin tai sovelluksen uudelleen, tallennetut tiedot palautetaan sen mukana.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon käytettävissäni on tallennustilaa?

Xbox Onessa on 500 gigatavun (Gt) tai 1 teratavun (Tt) sisäinen kiintolevy. Suurin osa tästä tilasta on käytettävissä pelejä ja sovelluksia varten, mutta osa on varattu tallennetuille peleille, konsoliohjelmistoille ja muille järjestelmän toiminnoille.

Mitkä tiedot tallennetaan kiintolevylle ja mitkä pilveen?

Kun olet kirjautuneena Xbox Liveen, peleihin ja sovelluksiin liittyvät henkilökohtaiset tietosi tallennetaan Xboxiin ja verkkoon. Näin et menetä pelitilannetta, kun pelaat ystäväsi luona tai hankit uuden Xboxin.

Huomautus Tietojen synkronointi edellyttää säännöllistä yhteyttä Xbox Liveen. Jos pelaat offline-tilassa, verkossa olevat tiedot voivat vanhentua. Tiedot päivittyvät aina, kun muodostat yhteyden Xbox Liveen.

Kuinka voin tarkistaa vapaan tilan määrän?

Siirry omiin peleihin ja sovelluksiin:

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Näytön vasemmalla puolella oleva mittari osoittaa käytetyn ja vapaana olevan tilan määrän.
Huomautus Xbox käyttää jonkin verran tallennustilaa järjestelmätiedostoille, joten käytettävissä ei ole täyttä 500 gigatavua tai 1 teratavua vapaata tilaa, vaikka pelejä ei olisikaan asennettuna.

Kuinka määritän ulkoisen tallennustilan?

Video: Ulkoisen tallennuslaitteen lisääminen Xbox Oneen

Katso video Ulkoisen tallennuslaitteen lisääminen Xbox OneenHuomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Jotta ulkoista tallennuslaitetta voidaan käyttää Xbox Onen peleihin ja sovelluksiin, kiintolevyssä on oltava

• vähintään 256 Gt tilaa
  • USB 3.0 -liitäntä.

Kun liität laitteen ensimmäisen kerran, Xbox pyytää sinua alustamaan sen. Voit tallentaa laitteeseen Xbox-pelejä ja -sovelluksia tai henkilökohtaisia mediasisältöjä, kuten kuvia, musiikkia ja videoita. (Xbox kohtelee laitteita, jotka eivät vastaa edellä mainittuja vaatimuksia, mediasisältöjen tallennuslaitteina.)

Jos Xbox ei tunnista ulkoista asemaa, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen ulkoisen tallennuslaitteen tunnistusongelman vianmääritys.

Huomautus Xbox tunnistaa vain kaksi ulkoista asemaa kerrallaan.

Jos peruutat alustamisen liittäessäsi tallennuslaitteen, voit määrittää sen myöhemmin:

1. Avaa opas ja valitse AsetuksetKaikki asetukset > JärjestelmäTallennustila.
  2. Valitse laite ja sitten Alusta pelejä ja sovelluksia varten.

Kuinka toistan mediatiedostoja ulkoisesta asemasta?

Asenna Media Player -sovellus Kaupasta. Näet Media Playerissa ulkoisen USB-aseman. Valitse se ja valitse sen jälkeen jotain toistettavaa.

Kuinka hallitsen ulkoista tallennustilaa?

Jos haluat hallita tallennusta laitteen tasolla, avaa opas ja valitse AsetuksetKaikki asetukset > JärjestelmäTallennustila.

Jos haluat hallita tallennusta pelin tai sovelluksen tasolla, siirry aloitusnäyttöön ja valitse Omat pelit ja sovellukset. Korosta peli tai sovellus, paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse sitten Hallitse.