Levyn manuaalinen poistaminen Xbox One S -konsolista tai alkuperäisestä Xbox One -konsolista

Jos levyn poistaminen Xbox One S -konsolista tai Xbox One -konsolista ei onnistu, kokeile näitä ratkaisuja esitetyssä järjestyksessä. Jos ensimmäinen ratkaisu ei korjaa ongelmaa, siirry seuraavaan.

Huomautus Tämä prosessi on sekä alkuperäisessä Xbox One -konsolissa että Xbox One S -konsolissa sama.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Käynnistä konsolisi uudelleen ja yritä sitten poistaa levy

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä napauttamalla Xbox-painiketta .

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, poista levy painamalla poistopainiketta.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta . Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, poista levy painamalla poistopainiketta.

Ratkaisu 2: Poista levy manuaalisesti käyttämällä paperiliitintä

Seuraavassa videossa näytetään, miten voit poistaa levyn alkuperäisestä Xbox Onesta manuaalisesti suurella paperiliittimellä.

Katso video Levyn poistaminen Xbox One -konsolista manuaalisesti.

Voit toimia myös seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Irrota virtajohto ja kaikki muut konsoliin mahdollisesti liitetyt johdot.
Kuva 1: Alkuperäinen Xbox One Kuva 2: Xbox One S
  1. Suorista suuri paperiliitin.
  2. Huomautus Normaalikokoinen paperiliitin ei ole tarpeeksi pitkä levyn poistamiseen. Sinun on käytettävä suurta paperiliitintä, sillä se on levyn poistamiseksi työnnettävä lähes 4 senttimetrin syvyyteen.

Kuva, jossa näytetään, miten suuri paperiliitin suoristetaan pitkäksi tikuksi
  1. Etsi konsolin vasemmalla sivulla oleva pieni oranssi ympyrä, joka on tuuletinaukkojen takana. Seuraavassa kuvassa näet sen sijainnin alkuperäisessä Xbox One -konsolissa:
Kuva kädestä, joka pitelee suurta suoristettua paperiliitintä. Paperiliittimen suoristettu pää on suunnattu Xbox One -konsolin vasemmalla puolella olevien tuuletinaukkojen takana olevaa pientä oranssia suorakulmiota kohti.
Kuva 3: Alkuperäinen Xbox One
  1. Työnnä paperiliittimen suoristettu pää avausreikään, joka sijaitsee oranssin suorakulmion vieressä. Sitä on mahdollisesti työnnettävä hieman vinosti eteenpäin (konsolin etuosaa kohti), kun asetat sen reikään.
  2. Huomautus Xbox One S:n avausreikä on ehkä vaikeampi nähdä. Tämä vaihe kannattaa suorittaa kirkkaassa valossa. Se on toinen reikä oikealta puolelta ja kolmas reikä alhaalta.

Kuva kädestä, joka on työntämässä paperiliittimen suoristettua päätä Xbox One -konsolin sivulla olevan oranssin suorakulmion vieressä olevaan poistoaukkoon. Kuva 4: Alkuperäinen Xbox One Kuva 5: Xbox One S
  1. Levyn tulisi tulla hieman esiin. Vedä levy sormillasi kokonaan ulos. Käytä nukkaamatonta kangasta, jotta levyyn ei joudu sormenjälkiä ja likaa.

Huomautus Tarkista, ettei levy ole tahmainen eikä siinä ole tarroja, jotka saattaisivat jumittaa sen konsoliin uudelleen.