Xbox Media Playerin Xbox One -version videoita, valokuvia ja ääntä koskevat usein kysytyt kysymykset

Etsi vastauksia Xbox Media Playerin video-, valokuva- ja äänisisältöjä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Xbox Media Playeriin liittyviä kysymyksiä

Mitkä tiedostotyypit ovat yhteensopivia Media Player -sovelluksen kanssa?

Media Player -sovellus tukee seuraavia tiedostotyyppejä:

• 3GP-ääni
  • 3GP-video
  • 3GP2
  • AAC
  • ADTS
  • animoitu GIF
  • .asf
  • AVI DivX
  • DV AVI
  • pakkaamaton AVI
  • AVI Xvid
  • BMP
  • JPEG
  • GIF
  • H.264 AVCHD
  • M-JPEG
  • .mkv
  • .mov
  • MP3
  • MPEG-PS
  • MPEG-2 MPEG-2 HD
  • MPEG-2 TS
  • H.264/MPEG-4 AVC
  • MPEG-4 SP
  • PNG
  • TIFF
  • WAV
  • WMA
  • WMA Lossless
  • WMA Pro
  • WMA Voice
  • WMV
  • WMV HD

Mitä minun pitäisi tehdä, jos en pysty toistamaan ääni-, video- tai valokuvatiedostoja?

Xbox One tukee monia koodekkeja ja mediatyyppejä, mutta jos yrität toistaa sisältöä, jossa on tukematonta sisältöä, Media Player ilmoittaa ongelmasta.

Tukeeko Media Player kuvia, kun selaan kokoelmaani?

Kyllä, Media Player näyttää ääni-, video- ja valokuvatiedostojen pienoiskuvat, jos ne ovat saatavilla.

Millä tavoin voin toistaa ääni-, valokuva- ja videosisältöä Media Playerilla?

Voit toistaa siirrettävissä USB 1.0-, USB 2.0- ja USB 3.0 -asemissa olevaa mediasisältöä. USB 1.0- ja USB 2.0 -asemat katsotaan automaattisesti media-asemiksi.

Jos Media Player ei tunnista USB-asemaa, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Onen ulkoisen tallennuslaitteen tunnistusongelman vianmääritys.

Onko tarjolla joitain muiden valmistajien ohjelmistoja, joilla voin suoratoistaa mediasisältöä tietokoneesta Media Playeriin?

Xbox One -tiimi on testannut Xboxin yhteensopivuuden Windows Media Player -ohjelmiston kanssa erittäin huolellisesti. Jos käytät jotain muuta tai muun valmistajan ohjelmistoa, sinun on kysyttävä tiedot ohjelmistotuesta kyseiseltä valmistajalta.

Miten voin suoratoistaa sisältöä Macista?

Mac-tietokoneesta jakaminen edellyttää jonkin muun ohjelmistovalmistajan suoratoistoratkaisua. Huomioi, että Microsoft ei tue mitään muiden valmistajien suoratoistoratkaisuja, joten sinun on pyydettävä tukea ja ohjeita käyttämäsi ohjelmiston valmistajalta.

Miten voin määrittää Windows Media Player 11:n tai Zune-ohjelmiston jakamaan mediasisältöä konsolin kanssa?

Xbox One ei tällä hetkellä tue tätä toimintoa. Lisätietoja jakamisen määrittämisestä Xbox 360:ssä saat ohjeaiheesta Windows Media Centerin tietokonetuki.

Miten voin toistaa mediasisältöä iPhonesta ja iPod Touchista?

Valitettavasti iPhone ja iPod Touch tallentavat mediasisällön eri tavalla kuin perinteinen USB-asema, joten Media Player ei tällä hetkellä pysty toistamaan sisältöä näistä laitteista.

Mitä pitäisi tehdä, jos USB-tallennuslaitteen yhteys katkeaa toiston aikana?

Yritä säätää ulkoisen tallennuslaitteen virta-asetuksia:

1. Siirry Asetukset-kohtaan.
  2. Valitse Virta ja käynnistys.
  3. Poista Sammuta tallennuslaite kun Xbox on pois päältä -asetuksen valinta.

Tukeeko Media Player elokuvien tekstityksen käyttöä?

Valitettavasti Media Player ei tällä hetkellä tue elokuvien tekstityksen käyttöä.