Siirtyminen Xbox 360:stä Xbox Oneen

Yleiskuvaus

Kun määrität Xbox One -konsolin käyttöösi ja muodostat Xbox Live -yhteyden, tietyt Xbox 360:ssä olevat tiedot ovat automaattisesti käytettävissä Xbox Onessa. Tällä sivulla kerrotaan, mitkä tiedot siirretään ja mitkä ei.

Video: Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus

Katso video Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Tällä sivulla

Xbox 360 -pelien pelaaminen Xbox Onella

Xbox One on taaksepäin yhteensopiva. Voit nyt pelata yhä useampia digitaalisia ja levypohjaisia Xbox 360 -pelejä suoraan Xbox Onella.

Jos haluat pelata Xbox 360 -pelejä Xbox One -konsolilla, varmista ensin, että peli tukee pelaamista Xbox Onella. Taaksepäin yhteensopivat pelit on lueteltu Xbox 360:n tuoteluettelossa.

Jos haluat jatkaa Xbox 360:llä aloitettua peliä Xbox Onella, tallenna peli pilveen. Jos käytät jo pelitallenteita, pääset heti alkuun. Jos pelitallenne on tallennettu vain Xbox 360:een, sinun on lähetettävä se pilveen.

Miten voit siirtää sisällöt Xbox 360:stä Xbox Oneen?

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kirjautua sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla. Tällöin kaikki ”Mikä siirtyy Xbox Oneen?” -kohdassa olevat sisällöt siirretään Xbox One -konsoliin.

Mikä siirtyy Xbox Oneen?

Nämä siirtyvät mukanasi:

• Profiili: Suurin osa profiiliisi liitetyistä elementeistä, kuten pelaajatunnus, pelaajapisteet, saavutukset ja ystävät.
  • Tilitiedot: Kaikki tilauksesi (kuten Xbox Live Gold- tai Groove Music Pass -tilaukset) ja maksutavat, jotka on liitetty tiliisi.
  • Perhesuhteet: Perhesuhteita hallitaan Microsoft-tilin kautta, ja ne siirtyvät mukanasi. Jos olet esimerkiksi luonut lapsellesi Microsoft-tilin ja liittänyt sen omaan tiliisi, tämä suhde siirtyy myös Xbox Oneen. Sinun ei tarvitse luoda uutta lapsitiliä.
  • Tietosuoja-asetukset: Tietosuoja-asetuksia luodessasi rajoitat, mitä Xbox-profiilisi osia muut voivat tarkastella. Niihin voi kuulua tieto siitä, pelaatko verkossa, mitä pelaat ja keitä ystäväluetteloosi kuuluu. Voit käyttää esiasetettuja ikään perustuvia rajoituksia tai mukauttaa asetuksia mieltymystesi mukaan. Huomaa, että Xbox Onessa on joitakin asetuksia, jotka puuttuvat Xbox 360:stä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen tietosuojan ja verkkoturvallisuuden oletusasetukset.
  • Groove: Kaikki Groove Musiikki -sovelluksessa tekemäsi ostot sekä Groove Musiikki -pilvipalvelussa oleva sisältö näkyvät Groove Musiikki -kokoelmassa.
  • Elokuvat ja TV: Kaikki Elokuvat ja TV -palvelussa tekemäsi ostot näkyvät Elokuvat ja TV -kokoelmassa.

Mikä ei siirry Xbox Oneen?

Nämä eivät siirry mukanasi:

• Jotkin pelit, pelitallenteet ja sovellukset: Xbox One on nyt taaksepäin yhteensopiva olemassa olevien Xbox 360:n pelien, pelitallenteiden ja sovellusten kanssa. Jos haluat jatkaa Xbox 360:llä aloitettua peliä Xbox Onella, tallenna peli pilveen. Kun pelaat peliä uudelleen täällä Xbox Onessa, jatkat samasta paikasta, jossa keskeytit sen.

Jos käytät jo pelien pilvitallennusta, pääset heti alkuun. Jos pelitallenne on tallennettu vain Xbox 360:een, toimi seuraavasti, ennen kuin pelaat Xbox Onessa:

1. Valitse Xbox 360 -konsolissa Settings (Asetukset) > System (Järjestelmä) > Storage (Tallennus) > Cloud Saved Games (Pelien pilvitallennus) ja sitten Enable (Ota käyttöön).
    2. Aloita peli. Kun sinua pyydetään valitsemaan laite pelin tallennusta varten, valitse Cloud Saved Games (Pelien pilvitallennus).
    3. Lopeta peli. Pidä Xbox 360:n virta kytkettynä niin kauan, että konsoli pystyy lähettämään tallennetun pelin.

Varmista, että tallennettu peli on pilvessä:

1. Valitse Xbox 360 -konsolissa Settings (Asetukset) > System (Järjestelmä) > Storage (Tallennus) > Cloud Saved Games (Pelien pilvitallennus).
    2. Valitse peli.

Jos siinä sanotaan ”In sync” (Synkronoitu), se on valmiina käyttöön. Jos näin ei ole, käynnistä se, tallenna edistyminen ja yritä uudelleen.

• Sisältörajoitukset: Xbox 360:ssä pelien, sovellusten ja mediasisältöjen sisältörajoitukset asetetaan kaikille käyttäjille konsolissa. Xbox Onessa lapsia koskevat sisältörajoitukset asetetaan tilitasolla. Oletusarvoisesti kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt voivat käyttää pelejä, sovelluksia ja mediasisältöjä ilman rajoituksia. Nuorilla lapsilla käyttö on rajoitettu iälle sopivaan sisältöön.