Siirtyminen alkuperäisestä Xbox One -konsolista Xbox One S -konsoliin

Pienemmän koon sekä 4K- ja HDR-toimintojen lisäksi voit nauttia myös muista ominaisuuksista, kun siirryt alkuperäisestä Xbox One -konsolista Xbox One S -konsoliin.

Pystyasento

Alkuperäinen Xbox One on suunniteltu sijoitettavaksi vain vaakatasoon. Xbox One S tukee sijoittamista sekä pysty- että vaakatasoon.

Jos aiot sijoittaa Xbox One S:n pystytasoon, tarvitset telineen. Jokaisessa konsolipaketissa ei ole telinettä, joten sinun on ehkä ostettava se erikseen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One S -konsolin pystytelineen käyttäminen.

Lisävarusteiden yhteensopivuus

Xbox One S:n pystytelinettä lukuun ottamatta kaikki Xbox Onen lisävarusteet toimivat sekä alkuperäisen Xbox One -konsolin että Xbox One S -konsolin kanssa.

Jos käytössäsi on Kinect

• Jos aiot käyttää Kinect-sensoria Xbox One S:n kanssa, tarvitset Kinect-sovittimen. Alkuperäisestä Xbox Onesta päivittävät asiakkaat saavat tämän sovittimen rajoitetun ajan ilmaiseksi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin Kinect-sensorin käyttäminen Xbox One S -konsolin kanssa.
  • Jos käytät Kinectin infrapunatoimintoja erilaisten laitteiden, kuten television tai ääni- ja kuvavastaanottimen, hallintaan, huomaa, että infrapunalähetystoiminto on nyt sisäänrakennettu Xbox One S -konsolin etuosaan. Tämä on tärkeää huomioida siltä varalta, että laitat konsolin kaappiin, joka voi häiritä infrapunasignaalien kulkua.

Missä kaikki pelini ja sovellukseni ovat?

Peliesi ja sovellustesi käyttöoikeudet on tallennettu profiiliisi, mutta sinun on ladattava digitaalisesti ostamasi pelit uuteen konsoliin. Siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan ja valitse sisältö, jonka haluat ladata uuteen konsoliin.

Kaikki olemassa olevat alkuperäiset Xbox One -levypelit ovat myös täysin yhteensopivia Xbox One S:n kanssa.

Jotkin Xbox 360 -pelit toimivat myös alkuperäisessä Xbox One -konsolissa ja Xbox One S -konsolissa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -pelien pelaaminen Xbox Onella.

Miten voin hankkia 4K- ja HDR-sisältöä?

Jos käytät tuettua UHD-televisiota, voit nyt nauttia 4K- ja HDR-tarkkuuksia tukevista sisällöistä tai 4K UHD -Blu-ray-elokuvista. Jos liität Xbox One S -konsolin tuettuun televisioon, konsolin pitäisi tunnistaa signaali automaattisesti ja kehottaa sinua päivittämään näyttöasetukset. Lisätietoja, myös käyttöönotosta, on ohjeaiheessa 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys Xbox One S -konsolissa.

Uusi langaton verkkoprotokolla

Kaksikaistaisten langattomien 802.11 a/b/g/n -protokollien lisäksi Xbox One S:ssä tuettujen verkkoprotokollien luetteloon on lisätty myös 802.11ac. Jos sinulla on langaton ac-reititin, voit tämän verkon kautta yhdistää Xbox One S:n Xbox Liveen.

Lisävarusteiden pariliitospainike

Kun olet valmis yhdistämään langattomat ohjaimet Xbox One S -konsoliin, huomaat varmasti, että ohjaimen painike ei ole muuttunut, mutta konsolissa oleva painike on siirretty konsolin sivulta konsolin etuosaan, virtapainikkeen alle. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen konsoliin.

Bluetoothin käyttäminen uudessa langattomassa Xbox One -ohjaimessa

Uusi langaton Xbox One -ohjain sisältää ylimääräisen Bluetooth-radion, jonka avulla voit muodostaa yhteyden suoraan Windows 10 -tietokoneeseen. Ohjain muodostaa yhteyden konsoliin sen toisen, tähän tarkoitukseen varatun langattoman radion avulla. Lisätietoja Bluetoothin käytöstä Windows 10 -tietokoneessa on ohjeaiheessa Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.