Moniajo Nappaa-ominaisuudella Xbox Onessa

Nappaamisen yleiskuvaus

Nappaus laajentaa Xbox One -konsolin käyttömahdollisuuksia. Sovelluksia nappaamalla voit yhdistää sinulle tärkeät toiminnot.

Kun nappaat sovelluksen, avaat sen näytön reunassa, jossa se on käynnissä sillä aikaa kun teet jotain muuta näytön pääosassa. Voit esimerkiksi peliä pelatessasi napata Twitch-sovelluksen ja katsoa videota tai napata pelitallentimen pelileikkeiden tallennusta varten.

Voit napata sovelluksen äänikomennoilla tai Xbox One -ohjaimella.

Huomautus Voit napata vain tietyt sovellukset. Katso oppaasta, mitkä.

Tällä sivulla

Sovelluksen nappaaminen

Ohjaimen käyttäminen

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Siirry alas Moniajo-välilehteen.
  3. Valitse sovellus, jonka haluat napata.

Äänen käyttäminen

1. Jos käytät Kinect-sensoria, sano ”Xbox, snap” (Xbox, nappaa). Jos käytät Cortanaa tai kuulokemikrofonia, sano ”Hey Cortana, snap” (Hei Cortana, nappaa).
  2. Sano napattavan sovelluksen nimi, esimerkiksi Skype.

Vaihtaminen näytön napatun sovelluksen ja suuremman sovelluksen välillä

Ohjaimen käyttäminen

1. Avaa oppaan Moniajo-välilehti kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta . Poista nappaus -painikkeen vieressä näytetään molempien avattujen sovellusten kuvakkeet. Voit myös siirtyä aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta . Sovellukset ilmestyvät suureen ruutuun rinnakkain.
  2. Valitse käytettävä sovellus.

Äänen käyttäminen

Sano ”Xbox, switch” (Xbox, vaihda), tai jos sinulla on Cortana, sano ”Hey Cortana, switch” (Hei Cortana, vaihda).

Voit määrittää kohdennettuna olevan sovelluksen liikuttamalla vasenta sauvaa tai käyttämällä sovellusta muulla tavalla.

Sovelluksen nappauksen poistaminen

Ohjaimen käyttäminen

1. Avaa oppaan Moniajo-välilehti kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta . Voit myös siirtyä aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Poista nappaus.

Äänen käyttäminen

Sano ”Xbox, unsnap” (Xbox, poista nappaus), tai jos sinulla on Cortana, sano ”Hey Cortana, unsnap” (Hei Cortana, poista nappaus).