Jaa tämä sivu

Suosikkisisältöjen kiinnittäminen

Kiinnitysten avulla voit käyttää suosikkipelejäsi ja -sovelluksiasi nopeasti. Voit kiinnittää sisältöjä Omat pelit ja sovellukset -näytöstä tai aloitusnäytön viimeksi käytetyistä kohteista. Voit avata kiinnitysten pikavalinnan vetämällä ohjaimen oikeaa liipaisinta.

Kiinnitysten lisääminen ja poistaminen

Voit lisätä kiinnityksen aloitusnäyttöön seuraavasti:

  1. Korosta kohde ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  2. Valitse sitten Kiinnitä aloitusnäyttöön.

Voit poistaa kiinnityksen seuraavasti:

  1. Korosta kohde ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  2. Valitse Poista kiinnitys.

Kiinnitysten järjestäminen uudelleen

Voit siirtää kiinnityksen seuraavasti:

  1. Korosta kiinnitys ja paina ohjaimen Y-painiketta .
  2. Siirrä kiinnitys haluamaasi paikkaan ja pudota se painamalla A-painiketta .

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Suosikkisisältöjen kiinnittäminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu