Taustamusiikin toistaminen Xbox Onessa

Jotkin musiikkisovellukset jatkavat äänen toistamista, kun käytät muita sovelluksia ja pelejä.

1. Käynnistä taustamusiikkia tukeva sovellus, kuten Groove tai Pandora.
  2. Kun musiikki soi, käynnistä toistettava peli tai käytettävä sovellus. Musiikin toistoa jatketaan taustalla.

Voit avata säätimet, kuten keskeytyksen ja ohituksen, avaamalla oppaan painamalla Xbox-painiketta ja valitsemalla Moniajo. Täällä voit säätää äänenvoimakkuutta ja avata musiikkisovelluksen koko näytön tilassa.

Samankaltaiset ongelmat

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Taustamusiikin toistaminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?