Xbox Onen ponnahdusilmoitukset

Ota selvää, kuinka voit avata, tarkastella ja valita Xbox One -konsoliin tulevia ilmoituksia.

Video: Xbox Onen ponnahdusilmoitusten hallinta

Katso video Xbox Onen ponnahdusilmoitusten hallinta. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Mitä ovat ponnahdusilmoitukset?

Xbox One -konsolin ponnahdusilmoitukset ilmoittavat tapahtumista, kuten uuden viestin vastaanottamisesta tai saapuvasta Skype-puhelusta.

Miten ilmoitukset toimivat?

Voit tarkastella näkyviin tullutta ilmoitusta pitämällä ohjaimen Xbox-painiketta painettuna. Ilmoituskeskus avautuu, ja nykyistä ilmoitusta varten käytettävissä olevat toiminnot tulevat näyttöön.

Miten ilmoituskeskus avataan?

Voit avata ilmoituskeskuksen vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle, avaamalla oppaan ja valitsemalla Ilmoitukset.

Kuinka kauan ilmoitukset säilyvät ilmoituskeskuksessa?

Ilmoitukset säilyvät ilmoituskeskuksessa enintään kolmen päivän ajan, mutta ne poistetaan, kun suoritat kyseiseen ilmoitukseen liittyvän toiminnon.

Ilmoitusten komennot ovat näkyvissä, mutta ne eivät toimi, jos toiminto ei ole enää käytettävissä. Esimerkiksi vähän aikaa sen jälkeen, kun ilmoitus peliin liittymisestä saapuu, liity peliin -komento ei ehkä enää toimi, jos pelissä ei ole enää tilaa.

Miten ilmoituksia voi poistaa?

Voit poistaa korostetun ilmoituksen tai ryhmän valitsemalla ilmoituskeskuksen yläosassa olevan Tyhjennä kaikki -painikkeen tai painamalla ohjaimen X-painiketta .

Ketkä voivat nähdä ilmoituksesi?

Ilmoitukset näkyvät ilmoituskeskuksessa kaikille sisäänkirjautuneille käyttäjille. Kirjaudu ulos, jos et halua ilmoitustesi näkyvän muille konsolin käyttäjille.

Miten ilmoitukset poistetaan käytöstä?

Valitse Asetukset > Kaikki asetukset > Oletusasetukset > Ilmoitukset. Voit poistaa kaikki ilmoitukset käytöstä tai valita, mitä Xboxin ja sovellusten yksittäisille ilmoituksille tehdään. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen oletusasetusten mukauttaminen.