Xbox One -konsolin uudelleenkäynnistäminen tai virran katkaiseminen ja kytkeminen

Voit uudelleenkäynnistää Xbox One -konsolin, katkaista ja kytkeä sen virran tai irrottaa sen kytkennät hetkeksi kokonaan, mikä voi ratkaista monet yleiset ongelmat. Mitään pelejä tai tietoja ei poisteta prosessin aikana.

Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä napauttamalla Xbox-painiketta .

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Kytke ja katkaise konsolin virta

1. Sammuta konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan. Konsolin virta sammuu.
Konsolin etuosassa oleva Xbox-painike on korostettu.
  1. Käynnistä konsoli uudelleen painamalla konsolin tai ohjaimen Xbox-painiketta .
    Huomautus Jos et näe vihreää käynnistysanimaatiota, kun konsoli käynnistyy uudelleen, toista nämä vaiheet. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes konsoli sammuu kokonaan.

Tärkeää Jos konsoli on pikakäynnistystilassa, yllä olevat vaiheet sammuttavat konsolin kokonaan. Pikakäynnistystila tai konsolin käynnistäminen sanomalla “Xbox virta päälle” ei ole käytössä, ennen kuin konsoli käynnistetään uudelleen.

Irrota konsolin virtajohto ja liitä se uudelleen

1. Katkaise Xbox One -konsolin virta painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  2. Irrota konsolin virtajohto. Odota 10 sekuntia.

Tärkeää Odota 10 sekuntia. Tänä aikana virtalähde nollautuu.

3. Liitä virtajohto takaisin pistorasiaan.
  4. Käynnistä Xbox One painamalla konsolin Xbox-painiketta .