Itsesi poistaminen perheestä

Yleiskuvaus

Jos olet yli 18-vuotias (Etelä-Koreassa ja Japanissa yli 20-vuotias), voit poistaa itsesi perheestäsi, jos käytössäsi on Windows 10 -pohjainen, Internetiin yhteydessä oleva laite. Jos olet lapsia sisältävän perheen ainoa aikuinen, sinun on ensin poistettava lapset perheestä.

Xbox One -konsolissa kuka tahansa perheen aikuinen pystyy poistamaan sinut. Pyydä perheenjäsentä toimimaan ohjeaiheessa Perheenjäsenen poistaminen perheestäsi annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Lapset on lisättävä toiseen perheeseen, jotta he voivat jatkaa Xbox Live -palveluiden käyttöä.

Itsesi poistaminen perheestäsi

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään perheesi Microsoft-tiliin.
  2. Valitse Aikuiset-kohdan oikealta puolelta Poista.
Microsoft-tilin Perheesi-verkkosivulla on luettelo perheen lasten ja aikuisten tilien sähköpostiosoitteista sekä Lisää lapsi-, Lisää aikuinen- ja Poista perheestä -painikkeet.
  1. Korosta tilisi ja valitse sitten Poista.
Poista aikuinen -näytössä on luettelo aikuisten tilien sähköpostiosoitteista sekä Poista- ja Peruuta-painikkeet. Valittuna on malliosoite.

Kun tämä näyttö tulee näkyviin, se tarkoittaa, että et ole enää perheen jäsen.

Microsoft-tilisivuston Perhe-välilehti

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Itsesi poistaminen perheestä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?