Xbox One -konsolin tehdasasetusten palauttaminen USB-muistitikun avulla

Huomautus Jos konsolissa ilmenee ongelma, joka edellyttää Palauta tehdasasetukset -toiminnon käyttöä, mutta et pysty avaamaan Asetukset-osiota Xbox One -konsolissa, käytä tätä prosessia.

Varoitus Jos käytät tätä menetelmää konsolin tehdasasetusten palauttamiseen, kaikki tilit, sovellukset, pelit, tallennetut pelit ja asetukset poistetaan. Kaikki sisällöt, joita ei ole synkronoitu Xbox Live -palveluun, menetetään. Konsoli synkronoidaan automaattisesti Xbox Liven kanssa, kun se on yhteydessä palveluun.

Jos haluat palauttaa konsolin tehdasasetukset USB-muistitikun avulla, tarvitset

• Windows-pohjaisen tietokoneen, jossa on Internet-yhteys ja USB-portti
  • NTFS-muotoon alustetun USB-muistitikun, jossa on vähintään 4 Gt tilaa.

Lisätietoja USB-muistitikun alustamisesta tietokoneella NTFS-muotoon on ohjeaiheessa Muistitikun alustaminen NTFS-muotoon Windowsissa.

Hyödyllinen vihje Useimmat USB-muistitikut on alustettu FAT32-muotoon, ja ne on alustettava uudelleen NTFS-muotoon. Huomaa, että kun USB-muistitikku alustetaan tällä tavalla, kaikki sillä olevat tiedostot poistetaan.

Aiheet

Vaihe 1: Tietokoneessa

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneen USB-porttiin.
  2. Lataa asetusten palautustiedosto tietokoneeseen napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Tämä pakattu tiedosto sisältää Xbox One -konsolin tehdasasetusten palauttamiseen tarvittavat tiedostot:

Palauta tehdasasetukset

3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  4. Pura pakattu tiedosto napsauttamalla tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla pikavalikosta Pura kaikki.
  5. Kopioi .zip-tiedoston $SystemUpdate-tiedosto USB-muistitikulle.
    Huomautus Tiedostot on kopioitava päähakemistoon, eikä muistitikulla saa olla muita tiedostoja.
  6. Irrota muistitikku tietokoneesta.

Vaihe 2: Kytke Xbox One -konsolin virta

1. Irrota verkkokaapeli, jos käytät langallista verkkoyhteyttä.
  2. Sammuta konsoli ja irrota sitten virtajohto varmistaaksesi, että konsoli on sammutettu kokonaan.
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Liitä virtajohto takaisin kiinni.
  5. Liitä muistitikku konsolin USB-porttiin.
  6. Pidä konsolin BIND (Liitos) -painiketta (konsolin vasemmalla puolella) ja EJECT (Avaus) -painiketta (konsolin etuosassa) painettuina ja paina sitten konsolin Xbox-painiketta .
  7. Jatka BIND (Liitos)- ja EJECT (Avaus) -painikkeiden painamista 10–15 sekunnin ajan.
  8. Odota, että kuulet kaksi muutaman sekunnin välein kuuluvaa käynnistysääntä.
    Huomautus Jos et kuule käynnistysääniä 15 sekunnin jälkeen, menetelmä epäonnistui. Toiminto epäonnistui myös, jos kuulet sammutusääniä.
  9. Voit lopettaa BIND (Liitos)- ja EJECT (Avaus) -painikkeiden painamisen toisen käynnistysäänen jälkeen.
  10. Irrota muistitikku, kun konsoli käynnistyy uudelleen.
  11. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, sinun pitäisi nähdä digitaalinen asennustoiminto, joka opastaa konsolin asetusten palauttamisessa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin määrittäminen.

Huomautus Konsolin uudelleenkäynnistys voi kestää useita minuutteja. Jos käytät langallista yhteyttä, liitä verkkokaapeli uudelleen konsoliin. Jos et ole yhdistänyt konsolia Internetiin aikaisemmin, sinun on yhdistettävä se vähintään kerran järjestelmän asennusprosessin aikana.

Tietoa painikkeista ja piippauksista

BIND (Liitos)- ja EJECT (Avaus) -painikkeiden samanaikainen painaminen pakottaa konsolin etsimään USB-aseman päivitystä, koska konsoli ei etsi USB-asemaa, ellei se tarvitse sitä. Tämä lyhentää konsolin käynnistysaikaa, kun tätä vaihetta ei tarvita.

Ensimmäinen käynnistysääni kuuluu noin 10 sekunnin kuluttua käynnistämisestä. Se ilmaisee, että USB-päivitys on havaittu. Seuraava käynnistysääni ilmaisee, että päivitystiedosto on kopioitu ja asennettu. Tämä on tärkeää, sillä tällä vahvistetaan, että prosessin käynnistäminen onnistui.