Ohjelmiston käyttöoikeussopimus

XBOX-OHJELMISTON LISENSSIEHDOT

KÄYTTÄMÄLLÄ XBOX-KONSOLIASI, KINECT-SENSORIASI TAI VALTUUTETTUA TARVIKETTA (KUTEN JÄLJEMPÄNÄ MÄÄRITELLÄÄN) HYVÄKSYT TÄMÄN OHJELMISTOLISENSSIN. LUE TÄMÄ OHJELMISTOLISENSSI HUOLELLISESTI LÄPI ENNEN LAITTEISTON ASENTAMISTA. JOS ET HYVÄKSY TÄTÄ OHJELMISTOLISENSSIÄ, ÄLÄ KÄYTÄ XBOX ONEa, XBOX 360:a, XBOX:n KINECTiä TAI VALTUUTETTUA TARVIKETTA. PALAUTA SE KÄYTTÄMÄTTÖMÄNÄ JÄLLEENMYYJÄLLESI TAI MICROSOFTILLE HYVITYSTÄ VASTAAN. Ota yhteyttä Microsoftiin osoitteessa: http://support.xbox.com.

1. Määritelmät

(a) ”Xbox-konsoli” tarkoittaa Xbox Onea, Xbox 360:a tai alkuperäistä Xbox-konsolia.

(b) ”Kinect-sensori” tarkoittaa uutta Kinect for Xbox One -sensoria, joka on ostettu valtuutetulta jälleenmyyjältä.

(c) ”Valtuutettu tarvike” tarkoittaa Microsoftin tavaramerkillä varustettua Xbox One-, Xbox 360- tai Xbox-laitteistotarviketta ja/tai Microsoftin lisensoimaa, kolmannen osapuolen tavaramerkillä varustettua Xbox One-, Xbox 360- tai Xbox-laitteistotarviketta, jonka pakkauksessa on virallinen ”Licensed for Xbox” ja/tai ”Designed for Xbox” -logo.

(d) ”Valtuutetut pelit” tarkoittaa Microsoftin julkaisemilla tai lisensoimilla pelilevyillä olevia Xbox-pelejä, ja pelisisältöä, joka on ladattu Microsoftin Xbox Live -palvelusta tai xbox.com-verkkosivustolta (esimerkiksi avatarit, ladattavat pelit, pelilisät jne.).

(e) ”Xbox-ohjelmisto” tarkoittaa ohjelmistoa, joka on esiasennettu Xbox-konsoliin tai valtuutettuun tarvikkeeseen, mukaan luettuina Microsoftin ajoittain käyttöön saattamat päivitykset.

(f) ”Valtuuttamattomat tarvikkeet” tarkoittaa kaikkia laitteistotarvikkeita, jotka eivät ole valtuutettuja tarvikkeita, kuitenkin siten, että USB-muistitikut ja digitaalikamerat, joita käytetään valokuvien ottamiseen tai elokuvien tekemiseen, sekä musiikkisoittimet, joita käytetään soittamaan musiikkia tai näyttämään valokuvia tai videoita, eivät ole valtuuttamattomia tarvikkeita.

(g) ”Valtuuttamattomat pelit” tarkoittaa kaikkia pelilevyjä, pelin latauksia ja pelin sisältöä tai mediaa, lukuun ottamatta valtuutettuja pelejä.

(h) ”Valtuuttamaton ohjelmisto” tarkoittaa ohjelmistoa, jota Microsoft ei jakele Xbox Onella, Xbox 360:lla tai Xbox-pelilevyillä, jotka Microsoft, Microsoftin Xbox Live -palvelu tai Xbox.com-verkkosivusto julkaisee tai lisensoi.

(i) ”Käyttäjä” tarkoittaa Xbox-konsolin, Kinect-sensorin tai valtuutetun tarvikkeen käyttäjää.

2. Lisenssi

(a) Xbox-ohjelmisto lisensoidaan käyttäjälle, sitä ei myydä. Käyttäjä saa lisenssin, jota saa käyttää ainoastaan siihen Xbox-ohjelmistoon, joka on esiasennettu käyttäjän Xbox-konsoliin tai valtuutettuun tarvikkeeseen, ja jota Microsoft päivittää ajoittain. Käyttäjä ei saa kopioida tai takaisinmallintaa Xbox-ohjelmistoa.

(b) Käyttäjä suostuu seuraaviin Xbox-ohjelmistolisenssin ehtoihin:

(i) Käyttäjä ei käytä valtuuttamattomia tarvikkeita tai valtuuttamattomia pelejä. Xbox-ohjelmiston päivityksen jälkeen ne eivät välttämättä toimi tai ne lakkaavat toimimasta pysyvästi.

(ii) Käyttäjä ei käytä tai asenna valtuuttamatonta ohjelmistoa. Muussa tapauksessa käyttäjän Xbox-konsoli, Kinect-sensori tai valtuuttamaton tarvike saattaa lakata toimimasta pysyvästi kyseisenä ajankohtana tai Xbox-ohjelmiston myöhemmän päivityksen jälkeen.

(iii) Käyttäjä ei saa yrittää murtaa tai kiertää Xbox-konsolin, Kinect-sensorin tai valtuutetun tarvikkeen teknistä rajoitusta tai turva- tai piratismintorjuntajärjestelmää. Muussa tapauksessa käyttäjän Xbox-konsoli, Kinect-sensori tai valtuuttamaton tarvike saattaa lakata toimimasta pysyvästi kyseisenä ajankohtana tai Xbox-ohjelmiston myöhemmän päivityksen jälkeen.

(iv) Microsoft voi käyttää teknisiä toimenpiteitä, mukaan luettuina Xbox-ohjelmiston päivitykset, estääkseen valtuuttamattomien tarvikkeiden ja valtuuttamattomien pelien käytön ja suojellakseen Xbox-konsolin, Kinect-sensorin tai valtuutetun tarvikkeen teknisiä rajoituksia sekä turvallisuus- ja piratismintorjuntajärjestelmiä.

(v) Microsoft saattaa ajoittain päivittää Xbox-ohjelmistoa ilmoittamatta käyttäjälle, esimerkiksi päivittääkseen teknisen rajoituksen sekä turvallisuus- ja piratismintorjuntajärjestelmän.

3. Takuu.

Xbox-ohjelmisto on Xbox-konsolin, Kinect-sensorin tai valtuutetun tarvikkeesi takuun kattama, eikä Microsoft tarjoa muuta Xbox-ohjelmiston takuuta, taetta tai ehtoa. Kukaan muu ei saa antaa takuuta, taetta tai ehtoa Microsoftin puolesta.

4. TIETTYJEN VAHINKOJEN POISSULKEMINEN

MICROSOFT EI OLE VASTUUSSA EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI SEURANNAISISTA VAHINGOISTA; TIETOJEN, YKSITYISYYDEN, LUOTTAMUKSELLISUUDEN TAI VOITTOJEN MENETYKSESTÄ; TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ XBOX-OHJELMISTOA. NÄMÄ POISSULKEMISET OVAT VOIMASSA, VAIKKA MICROSOFTILLE ON ILMOITETTU NÄIDEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA JA VAIKKA KORJAUS EPÄONNISTUU KESKEISESSÄ TAVOITTEESSAAN. Jotkin maat eivät salli satunnais- tai seurannaisvahinkojen poissulkemista tai rajoitusta, joten tämä rajoitus tai poissulkeminen ei välttämättä koske käyttäjää.

Nämä ehdot ovat voimassa lain sallimassa koko laajuudessa ja sikäli, kuin laissa ei niitä kielletä. Nämä ehdot eivät muuta käyttäjän maan lakien mukaisia oikeuksia, jos kyseisissä laeissa ei sallita kyseistä muutosta.

5. Alue ja lainvalinta.

Tämä lisenssi on voimassa ainoastaan siinä maassa, jossa käyttäjä osti Xbox-konsolinsa, Kinect-sensorinsa ja/tai valtuutetun tarvikkeensa. Tähän lisenssiin sovelletaan käyttäjän asuinmaan oikeutta ja sitä tulkitaan sen mukaan riippumatta lainvalintaperiaatteista