Xbox One -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset

Konsolia ei voi päivittää Jos järjestelmäpäivityksen asentamisessa konsoliin on ongelmia, perehdy Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisuun.

Alla olevasta luettelosta näet nykyisen Xbox One -käyttöjärjestelmän versionumeron ja sen, mitä toimintoja on lisätty tai päivitetty järjestelmäpäivityksiin vuoden 2015 puolestavälistä tähän päivään.

Voit selvittää Xbox One -konsolin käyttöjärjestelmäversion seuraavasti:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Järjestelmä.
  5. Valitse Konsolin tiedot ja päivitykset.
  6. Käyttöjärjestelmäversio on kolmannella rivillä oikealla.

Huomautus Jos olet juuri suorittamassa järjestelmäpäivitystä ja sinun on selvitettävä konsolin käyttöjärjestelmäversio, vedä ohjaimen vasenta ja oikeaa liipaisinta sekä vasenta ja oikeaa bumper-painiketta samaan aikaan. Käyttöjärjestelmäversio on ilmoitettu toisella rivillä koontiversiona.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.14393.2123 (rs1_xbox_rel_1610 161105-1400) fre

Julkaisupäivä

10.11.2016

Suorituskykyyn liittyvät ja yleiset parannukset

Klubit

Esittelemme klubit, verkossa toimivat tapaamispaikat, joissa ihmiset voivat pelata ja keskustella. Liity itseäsi kiinnostaviin klubeihin tai luo uusi klubi (oma talosi, omat sääntösi).

Ryhmän haku

Tarvitsetko lisää pelaajia? Avaa opas ja perehdy Seurueet-kohtaan, niin pääset Ryhmän haun käytössä alkuun. Selaa ilmoituksia tai luo omat hakuilmoituksesi etsiäksesi muita pelaajia, joilla on samat tavoitteet kuin sinulla. Pelaa nyt tai ehdota myöhempää päivämäärää ja kellonaikaa.

Saavutukset

Xbox-palautteen usein esitetyn pyynnön johdosta lisäämme saavutusten harvinaisuuden Xbox Liveen. Voit nyt selvittää, kuinka ainutlaatuinen jokin saavutus on tietyn pelin pelaajien keskuudessa.

Pelaajapisteiden tulostaulukko

Pelaajapisteiden tulostaulukko on nyt ystäviesi kanssa kuukausittain järjestettävä kilpailu, joka nollataan joka kuukausi. Kilpaile aina kuukauden loppuun asti ja tarkista edellisen kuukauden voittajat.

Viestit

Voit nyt lähettää viestejä samassa keskustelussa useille ihmisille.

Näyttönäppäimistö

Näyttönäppäimistö tukee ennakoivaa tekstinsyöttöä, ja emojit ovat nyt myös käytettävissä ensimmäisen kerran.

Suorituskyky

Olemme tehneet paljon työtä Xboxin nopeuttamiseksi. Olipa kyse navigoinnista, sovellusten avaamisesta, latausajoista tai Cortanan reagoivuudesta, koko elämys on nyt entistä sujuvampi ja nopeampi.

Aikaisemmat järjestelmäpäivitykset

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.14393.1065 (rs1_xbox_rel_1608 160927-1900) fre

Julkaisupäivä

4.10.2016

Suorituskykyyn liittyvät ja yleiset parannukset

HDR

• Korjattu ongelma, jonka vuoksi jotkin HDR-sisällöt saattoivat näyttää liian kirkkailta tai haalistuneilta tietyissä televisioissa Xbox One S -konsolia käytettäessä.

Pelitallennin

• Korjattu ongelma, joka vaikutti television HDR-tilassa tallennettujen videoiden ja näyttökuvien kirkkauteen.

Muuta

• Yleiseen vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.14393.1062 (rs1_xbox_rel_1608 160916-1900) fre

Julkaisupäivä

23.9.2016

Suorituskykyyn liittyvät ja yleiset parannukset

Muuta

• Yleiseen vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.14393.1058 (rs1_xbox_rel_1608 160909-1900) fre

Julkaisupäivä

15.9.2016

Suorituskykyyn liittyvät ja yleiset parannukset

Muuta

• Yleiseen vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.14393.1045 (rs1_xbox_rel_1608 160826-1142) fre

Julkaisupäivä

31.8.2016

Suorituskykyyn liittyvät ja yleiset parannukset

Muuta

• Yleiseen vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.14393.1040 (rs1_xbox_rel_1608.160816-1851) fre

Julkaisupäivä

19.8.2016

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Aloitusääni

• Voit nyt muuttaa sitä, milloin kuulet aloitusäänen! Kohdassa Asetukset > Virta ja käynnistys > Virtatila ja käynnistys on nyt kolme uutta vaihtoehtoa.
    • Käytössä (Aloitusääni kuuluu aina, kun konsoli käynnistetään.)
    • Vain virtapainiketta tai puhekomentoa käytettäessä (Aloitusääni kuuluu silloin, kun konsoli käynnistetään virtapainikkeella tai puhekomennolla, mutta sitä ei kuulu, kun konsoli käynnistetään ohjaimella.)
    • Ei käytössä (Aloitusääni ei koskaan kuulu.)

Suorituskykyyn liittyvät ja yleiset parannukset

Yleinen Xbox-kauppa

• Tämä koontiversio sisältää useita Kaupan kaatumisiin liittyviä korjauksia.
  • Korjattu ongelma, joka vaati käyttäjiä napsauttamaan ostopainiketta kaksi kertaa.
  • Korjattu ongelma, joka sai joskus aikapohjaiset kokeiluversiot näyttämään jäljellä olevan ajan väärin.
  • Korjattu ongelma, jonka vuoksi näyttöön tuli joskus Yritä myöhemmin uudelleen -virhe juuri ostettua sisältöä ladattaessa.
  • Korjattu ongelma, joka johti joskus virheisiin Elokuvat ja TV -sisältöä ostettaessa tai toistettaessa.

Sisäänkirjautuminen

• Korjattu ongelma, joka esti joitakin käyttäjiä kirjautumasta sisään.

Xbox-opas

• Nopeuteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Pelitallennin

• Sinun pitäisi nyt saada Tallennustila täynnä -ilmoitus, kun yrität lähettää sieppauksen Xbox Liveen, jos tallennustila on täynnä.

Ohjain

• Korjattu ongelma, jonka vuoksi jotkin pelit eivät tunnistaneet ohjainta peliä käynnistettäessä.

Omat pelit ja sovellukset

• Korjattu ongelmat, joiden vuoksi joidenkin sovellusten asennus epäonnistui.
  • Korjattu ongelma, joka johti joskus mustaan näyttöön Sää-sovellusta käytettäessä.
  • Korjattu ongelmat, jotka saivat joskus Groove Musicin kaatumaan.

Lokalisointi

• Korjattu ongelma, joka saattoi joskus estää yleisten sovellusten (Elokuvat ja TV) nimiä ilmestymästä konsoliin valitulla kielellä.

Muuta

• Pelien yleiseen vakauteen liittyviä parannuksia.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.14393.1027 (rs1_xbox_rel_1608.160801-1743) fre

Julkaisupäivä

5.8.2016

Uudet tai päivitetyt toiminnot

• Pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.14393.1018 (rs1_xbox_rel_1608.160725-1822) fre

Julkaisupäivä

30.7.2016

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Cortana saatavilla Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa

• Puhu Xbox Onessa Cortanalle kuulokemikrofonin tai Kinectin kautta. Aloita sanomalla ”Hey Cortana” (Hei Cortana) tai käynnistä Cortana-sovellus. Jos et ole varma, mitä sinun pitäisi sanoa, sano ”Hey Cortana, what can I say?” (Hei Cortana, mitä voin sanoa?).
  • Jos käytät Kinectiä, käynnistä konsoli sanomalla ”Hey Cortana, Xbox on” (Hei Cortana, Xbox päälle).

Taustamusiikki

• Musiikkisovellukset pystyvät nyt toistamaan musiikkia taustalla. Käynnistä musiikin toisto taustamusiikkia tukevassa sovelluksessa. Pystyt siirtymään muihin sovelluksiin ja peleihin musiikin soidessa.
  • Kun olet käynnistänyt musiikin toiston, voit toistaa, keskeyttää toiston, ohittaa kappaleita ja säätää musiikin äänenvoimakkuutta mistä tahansa avaamalla oppaan kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta, valitsemalla Moniajo ja valitsemalla musiikin säätimet.
  • Sovelluksen on tuettava taustamusiikkia. Päivitetty Pandora-sovellus on Yhdysvalloissa ensimmäinen taustamusiikkia tukeva sovellus, ja lisää on tulossa pian.

Omat pelit ja sovellukset

• Sisältösi ovat lähempänä kuin aikaisemmin. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  • Omat pelit ja sovellukset -näytössä on uusia lajitteluvaihtoehtoja.
  • Valmis asennukseen -toiminnolla on oma alueensa, joten löydät nopeasti ostamasi pelit ja sovellukset, joita et ole vielä asentanut.
  • Pelien ja sovellusten päivitykset näkyvät omalla alueellaan, kun niitä on saatavilla.
  • Jonoalueella näet jonossa olevien sisältöjen lisäksi myös sen, mitä on hiljattain asennettu.

Kieli- ja sijaintiasetukset

• Voit nyt valita sijainnin järjestelmän kielestä riippumatta. Jos haluat vaihtaa sijaintia, avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta, valitse Asetukset > Kaikki asetukset ja valitse sitten Järjestelmä > Kieli ja sijainti.
  • Kaikki kielet eivät ole käytettävissä kaikissa sijainneissa. Kun valitset kielen, joka ei yleensä liity sijaintiisi, suurin osa järjestelmästä on valitsemallasi kielellä, mutta esimerkiksi Kaupan tai verkkosisältöjen alueilla saatat nähdä erikielisiä sisältöjä.

Xbox Liven suosituimmat tietokonepelit

• Suosituimmilla tietokonepeleillä on nyt pelihubeja Xbox Livessä. Käytitpä tietokonetta, Xboxia tai mobiililaitetta, näet, mitä tietokonepelejä ystäväsi pelaavat, voit jakaa tietokonepelien leikkeitä ja näyttökuvia sekä voit lähettää ystävillesi viestejä Xbox Livessä. Xbox Onessa ja Windows 10 -tietokoneissa voit osallistua seuruekeskusteluun ystäviesi kanssa siihen katsomatta, mitä he tekevät.

Uusi Kauppa

• Xbox-kauppa ja Windows-kauppa on yhdistetty, mikä yksinkertaistaa ostosten tekemistä. Voit aloittaa sisältöjen selaamisen siirtymällä aloitusnäytössä oikealle Kauppaan.
  • Ennakkotilaukset veloitetaan nyt ostohetken sijaan lähempänä julkaisuajankohtaa.
  • Yhdysvalloissa, Sveitsissä, Norjassa, Italiassa, Saksassa ja Suomessa asuvat asiakkaat voivat nyt tehdä ostoksia niin, että mobiilioperaattori veloittaa ne. Kiinassa asuvat asiakkaat voivat nyt käyttää China Union Paytä.

Facebook-ystävien etsiminen

• Etsi ystäviä Facebookista yhdistämällä Facebook- ja Xbox Live -tilisi. Siirry oppaassa Ystävät-välilehteen ja valitse sitten Ystävät > Ehdotukset. Valitse Etsi Facebook-ystäviä ja noudata ohjeita. Facebook-ystäväsi, jotka ovat tehneet saman, alkavat ilmestyä ehdotuksiisi.

Automaattisen jakamisen hallinta

• Voit nyt halutessasi jakaa saavutuksesi, näyttökuvasi ja pelileikkeesi aktiviteettisyötteessäsi automaattisesti. Voit muuttaa jakoasetuksia valitsemalla Asetukset > Oletusasetukset > Aktiviteettisyöte.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1202 (th2_xbox_rel_1603.160420-1900) fre

Julkaisupäivä

27.4.2016

Uudet tai päivitetyt toiminnot

• Pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1194 (th2_xbox_rel_1603.160317-1900) fre

Julkaisupäivä

23.3.2016

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Osta takautuvasti yhteensopivia Xbox 360 -pelejä Xbox Oneen

• Etsi ja osta takautuvasti yhteensopivia Xbox 360 -pelejä samalla tavalla kuin Xbox One -pelejä. Kun ostat takautuvasti yhteensopivaa Xbox 360 -sisältöä, se ladataan automaattisesti Xbox Oneen, minkä jälkeen sitä voi välittömästi pelata.

Lisää seuruekeskustelu Twitch-lähetyksiin

• Lähetä seuruekeskustelu, kun käytät Twitch-sovellusta. Jos olet lähettämässä sisältöä konsolista ja osallistut seuruekeskusteluun, voit kutsua muita lisäämään keskusteluäänensä lähetyksiisi ottamalla Lähetä seuruekeskustelu -toiminnon Twitch-sovelluksen asetuksissa käyttöön.
  • Jos joku seurueestasi kieltäytyy, hän pystyy edelleen osallistumaan seuruekeskusteluun, mutta hänen äänensä ei kuulu lähetyksessä.
  • Seurueen vetäjänä voit halutessasi mykistää seurueen jäsenen keskusteluäänen, vaikka hän olisi päättänyt osallistua seuruekeskusteluun.
  • Windows 10 -tietokoneissa voit myös lisätä seurueen jäsenet Twitch-lähetykseen.

Toista seuruekeskustelu samanaikaisesti sekä kuulokemikrofonista että kaiuttimista

• Valitse mielesi mukaan, mistä haluat kuulla seuruekeskustelun äänen: kuulokemikrofonista, kaiuttimista tai molemmista. Voit tehdä tämän valitsemalla Asetukset > Näyttö ja äänet > Äänenvoimakkuus.

Pelitallentimen mukautettava tallennuspituus

• Valitse tallennuspituudeksi 15 sekuntia, 30 sekuntia, 45 sekuntia, 1 minuutti, 3 minuuttia tai 5 minuuttia. Voit muuttaa asetuksia valitsemalla Asetukset > Oletusasetukset > Pelitallennin ja suoratoisto.

Seuraa saavutustesi edistymistä Xboxin OneGuidessa

• Pääset nyt saavutuksiisi entistä helpommin, sillä olemme lisänneet ne Xboxin OneGuideen. Uudelta Saavutukset-alueelta löydät pikalinkin, jota napsauttamalla näet kaikki saavutuksesi.
  • Seuraa saavutustesi edistymistä reaaliajassa suoraan OneGuidesta erillistä Saavutukset-sovellusta nappaamatta.

Toista videot suoraan Xbox Onen aktiviteettisyötteessä

• Olemme parantaneet videoiden toistoa Xbox Onen aktiviteettisyötteessä.
  • Toista koko video sisäisesti tarvitsematta poistua syötteestä videon käynnistämistä varten.
  • Voit ”tykätä” videosta sen esikatselun aikana painamalla X-painiketta.
  • Lisätty uudet keskeytys-, uudelleenkäynnistys- ja koko näytön toistotoiminnot, joista on hyötyä, kun päätät käynnistää videon aktiviteettisyötteestä.

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen ohjainsauvojen tarkkuutta on parannettu laiteohjelmistopäivityksellä

• Kuulimme kannattajiltamme, että langattoman Xbox Elite -ohjaimen ohjainsauvojen toimintatapaa pitäisi parantaa, etenkin silloin, kun ohjainsauvoja liikutetaan diagonaalisesti. Tämän palautteen pohjalta kehitimme uuden menetelmän, jonka avulla ohjainsauvojen paikka voidaan laskea johdonmukaisesti, ja ohjainsauvat toimivat nyt entistä paremmin odottamallasi tavalla. Tätä menetelmää käytettäessä ohjainsauvan paikan etäisyys lasketaan suhteessa ohjainsauvan kannan keskimmäiseen tarkennuspisteeseen, kun taas normaalissa menetelmässä mittaus suoritetaan käyttämällä kaksiulotteista tasoa. Uusin laiteohjelmistopäivitys lisää langattoman Xbox Elite -ohjainten tarkkuutta ja parantaa hallintaa entisestään.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1100 (th2_xbox_rel_1602.160210-2122) fre

Julkaisupäivä

19.2.2016

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Omat pelit ja sovellukset -kohdan parannukset

• Piilota pelit Omat pelit ja sovellukset -kohdan valmiina asennettavaksi -luettelosta. Tämä toiminto poistettiin UXOK-päivityksen yhteydessä, mutta olemme palauttaneet sen suuren kysynnän vuoksi. Käyttäjät voivat taas piilottaa erilaisia sisältöjä, kuten beetaversioita, pelejä ja sovelluksia, joita käyttäjät eivät enää halua asentaa.

Digitaalisen koodin lunastamisen helpottaminen

• Siirry Kauppaan ja käytä Pelikauppa- sekä Hae pelikaupasta -kohtien oikealla puolella olevaa Käytä koodi -pikavalintaa.

Seurueen jäsenten tarkistaminen oppaasta

• Napsauttamalla käyttäjän nimen/pelaajatunnuksen alla olevaa Keskustelu-painiketta voit tarkistaa, kenen muun kanssa hän pelaa.

Pelaajapisteiden tulostaulukko

• Valitsemalla oppaan sisäänkirjautumisvälilehdestä Omat saavutukset -vaihtoehdon voit siirtyä nopeasti profiilissasi oleviin saavutuksiin tai valita ne. Tulostaulukko näkyy selvästi Saavutukset-sivun yläosassa.
  • Vertailu sisältää kokonaispelaajapisteet ja suurimmat ansaitut pisteet rullaavan 30 päivän jakson aikana.

Kiinnityksiin liittyvät parannukset

• Voit järjestää yksittäiset kiinnitykset uudelleen. Korosta kiinnitys ja paina Y-painiketta. Voit tämän jälkeen siirtää kiinnityksen uuteen paikkaan. Vapauta kiinnitys sen uudessa paikassa painamalla Y-painiketta uudelleen.
  • Kiinnitykset ovat käynnistettävissä, kun käyttäjä on offline-tilassa.

Aktiviteettisyötteeseen liittyvät parannukset

• Xbox One Preview’n aktiviteettisyötteessä ilmoitetaan, kun syötteessä on uusia kohteita. Napsauttamalla linkkiä voit siirtyä syötteen alkuun, jossa näet luettelon uusimmista viesteistä. Näin uusimmat sisällöt ovat aina käsillä.
  • Suositut aiheet ja ystäväehdotukset näkyvät nyt aktiviteettisyötteessä.

Suosittuihin aiheisiin liittyvät parannukset

• Yhteisö-välilehden oikealle puolelle on lisätty uusi suosittujen aiheiden avauspaikka.
  • Käyttäjät viedään suosittujen aiheiden omalle siirtymissivulle.

Ystäväehdotuksiin liittyvät parannukset

• Ystäväehdotukset ovat käytettävissä oppaan Yhteisö-kohdassa ja ystäväluettelossa.
  •  Mukana on linkki kaikki ystäväehdotukset sisältävään koko näytön näkymään.

Liityttävät Twitch-lähetykset

• Jos ystävät lähettävät sisältöä, voit helposti käynnistää Twitch.tv-lähetykset sekä pelihubeista että peliruudusta.

Xbox-lisävarusteet-sovellus

• Xbox-lisävarusteet-sovellukseen on tehty useita uusia päivityksiä, jotka helpottavat langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetusten muuttamista.
    • Profiilin ja kokoonpanojen tarkasteleminen ja parantaminen on nyt entistä helpompaa.
    • Valikko- ja muokkaustoimintojen näyttöä on yksinkertaistettu.

Xbox One Chatpad -mininäppäimistön näppäinten ohjelmointimahdollisuus

• Voit ohjelmoida Xbox One Chatpad -mininäppäimistön Asetukset-valikon Laitteet ja lisävarusteet -alueella olevat X1- ja X2-toimintopainikkeet. Näihin painikkeisiin voit lisätä muun muassa seuraavat komennot:
    • Avaa opas
    • Ota näyttökuva
    • Tallenna tämä
    • Lähetä viesti
    • Hae
    • Käynnistä sovellus
    • Nappaa sovellus
    • Toista mediatiedosto tai keskeytä sen toisto
    • Lisää television äänenvoimakkuutta
    • Vähennä television äänenvoimakkuutta
    • Mykistä televisio.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1026 (th2_xbox_rel_1510.151217-1035) fre

Julkaisupäivä

7.1.2016

Uudet tai päivitetyt toiminnot

• Pieniä suorituskykyyn liittyviä parannuksia

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1024 (th2_xbox_rel_1510.151203-1909) fre

Julkaisupäivä

9.12.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

• Microsoft Edge -selaimeen liittyviä korjauksia
  • Pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1016 (th2_xbox_rel_1510.151118-2147) fre

Julkaisupäivä

23.11.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

• Pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia
  • Discovery and Launch (DIAL) -protokollaa käyttäville kuluttajille tarkoitettu korjaus
  • Yleiseen puheentunnistukseen liittyviä parannuksia

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1006 (th2_xbox_rel_1510.151107-2322) fre

Julkaisupäivä

12.11.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Uusi Xbox One -kokemus – kaikkien aikojen nopein ja sosiaalisin Xbox-kokemus, joka sisältää mahdollisuuden pelata Xbox 360 -pelejä Xbox Onella.

• Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus
    • Pelaa yhä useampia digitaalisia ja levypohjaisia Xbox 360 -pelejä suoraan Xbox Onella ja hyödynnä seuraavan sukupolven toimintoja, kuten näyttökuvia, lähetystoimintoa ja pelitallenninta. Käytä aikaisemmin tallennettuja tiedostoja, pelien lisäosia ja saavutuksia.
    • Xbox Live Gold -jäsenet voivat pelata moninpelejä ystäviensä kanssa käyttämäänsä konsoliin katsomatta.
  • Entistä nopeampi ja sosiaalisempi Xbox One -kokemus
    • Uuteen Xbox One -kokemukseen integroidun Windows 10:n ansiosta voit käyttää monia suosittuja pelitoimintoja jopa 50 % nopeammin kuin aikaisemmin.
    • Aloita seurue välittömästi, katso, mitä ystäväsi pelaavat, ja hae päivityksiä viimeksi pelattuihin peleihin aloitusnäytöstä ilman odottelua.
  • Uudet Opas- ja Yhteisö-alueet
    • Opas: Avaa uusi opas ja käytä keskeisiä toimintoja yhdellä painikkeen painalluksella. Tarkastele ystäväluetteloa, aloita seurue, avaa asetukset, katso järjestelmäilmoitukset, näytä viestit ja käytä muita toimintoja oppaasta pelistä poistumatta.
    • Yhteisö: Uudella Yhteisö-alueella voit tarkistaa Xbox Liven suositut aiheet ja osallistua Xbox Live -yhteisön toimintaan tykkäämällä, kommentoimalla ja jakamalla suosikkisisältösi. Hanki ystävien ja pelien kehittäjien uusimmat päivitykset Yhteisö-alueen aktiviteettisyötteestä.
  • Uudelleensuunniteltu aloitussivu, OneGuide ja Kauppa-alue
    • Aloitusnäyttö: Jaa näyttökuvia ja pelileikkeitä entistä helpommin Xbox Live -yhteisön kanssa ja tarkista aloitusnäytöstä, pelaavatko ystäväsi samoja pelejä. Avaa peli- ja sovelluskokoelmasi vierittämällä ylös- ja alaspäin.
    • OneGuide: Katso OneGuiden Xbox Live -yhteisöstä, mitkä suorat TV-lähetykset ovat suosittuja. Selaa suoria TV-lähetyksiä kuva kuvassa -tilassa, niin ohjelma ei mene sinulta ohi. Sovelluskanavien ansiosta löydät suosikkivideosovelluksistasi nopeasti jotakin katsottavaa yhdestä paikasta.
    • Kauppa: Kauppa laajenee neljäksi helposti selattavaksi alueeksi, jotka ovat Pelit, Elokuvat ja tv-ohjelmat, Sovellukset ja Musiikki. Uusi pystysuuntainen gallerianäkymä sisältää kerralla entistä useampia ohjelmia. Tutustu uusiin peleihin ja muihin sisältöihin selaamalla selkeitä luokkia, joihin kuuluvat muun muassa esiteltävät henkilökunnan valinnat, uudet julkaisut, pelatuimmat, parhaiksi arvioidut ja pian julkaistavat pelit sekä suositukset.
  • Parannetut pelihubit
    • Käytä pelihubeja yhdellä napsautuksella suoraan aloitusnäytöstä tai käynnistä viimeksi pelattu peli, siirry Kauppaan ja hae tietoja muista peleistä tai katso, mitä ystäväsi pelaavat Xbox Livessä juuri nyt. Voit hakea uutisia ja päivityksiä myös suoraan yhteisöltä ja kehittäjiltä sekä vertailla pelaajapisteitä, saavutuksia sekä muita pelitilastoja ystäviesi kanssa.
  • Lisätietoja saat uudesta Xbox One -kokemuksesta.

Aikaisemmat järjestelmäpäivitykset