Xbox One 2013 -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset

Konsolia ei voi päivittää Jos järjestelmäpäivityksen asentamisessa konsoliin on ongelmia, perehdy Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisuun.

Alla olevasta luettelosta näet Xbox One -käyttöjärjestelmän versionumeron ja sen, mitä toimintoja on lisätty tai päivitetty järjestelmäpäivityksiin vuonna 2013.

Voit selvittää Xbox One -konsolin käyttöjärjestelmäversion seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Järjestelmä.
  5. Valitse Konsolin tiedot ja päivitykset.
  6. Käyttöjärjestelmäversio on kolmannella rivillä oikealla.

Huomautus Jos olet juuri suorittamassa järjestelmäpäivitystä ja sinun on selvitettävä konsolin käyttöjärjestelmäversio, vedä ohjaimen vasenta ja oikeaa liipaisinta sekä vasenta ja oikeaa bumper-painiketta samaan aikaan. Käyttöjärjestelmäversio on ilmoitettu toisella rivillä koontiversiona.

Vuoden 2013 järjestelmäpäivitykset

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.10217.0 (xb_rel_launch.131205-2200)

Julkaisupäivä

10.12.2013

Vakauteen ja suorituskykyyn liittyvä päivitys

• Joillakin käyttäjillä yhdistettyyn valmiustilaan siirryttäessä tai siitä poistuttaessa ilmenneiden SmartGlass-ongelmien korjaus
  • Joillakin käyttäjillä peleihin uudelleen liityttäessä ilmenneiden moninpeliongelmien korjaus
  • Joillakin käyttäjillä ilmenneisiin epäyhtenäisiin ilmoituksiin liittyvien ongelmien korjaus
  • Joillakin käyttäjillä käyttöliittymässä ilmenneiden laadullisten ongelmien korjaus
  • Xbox Onen television, järjestelmäpäivitysten ja sisältöpalveluiden ajalliseen skaalaukseen liittyviä parannuksia
  • Päivitetty langaton verkko-ohjain, joka joillakin käyttäjillä vähentää yhteysongelmien ilmenemistä

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.10210.0 (xb_rel_launch 131118-1159)

Julkaisupäivä

22.11.2013

Julkistamispäivän päivitys

Tämä on järjestelmän ensimmäinen päivitys, ja se sisältää koko käyttöjärjestelmän.

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.9781.0 (xb_rel_flash1307.130829-1800)

Valmistaja

Tämä on tehtaalla asennettu käyttöjärjestelmä.

Muut järjestelmäpäivitykset