Xbox One 2014 -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset

Konsolia ei voi päivittää Jos järjestelmäpäivityksen asentamisessa konsoliin on ongelmia, perehdy Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisuun.

Alla olevasta luettelosta näet Xbox One -käyttöjärjestelmän versionumeron ja sen, mitä toimintoja on lisätty tai päivitetty järjestelmäpäivityksiin vuonna 2014.

Voit selvittää Xbox One -konsolin käyttöjärjestelmäversion seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Järjestelmä.
  5. Valitse Konsolin tiedot ja päivitykset.
  6. Käyttöjärjestelmäversio on kolmannella rivillä oikealla.

Huomautus Jos olet juuri suorittamassa järjestelmäpäivitystä ja sinun on selvitettävä konsolin käyttöjärjestelmäversio, vedä ohjaimen vasenta ja oikeaa liipaisinta sekä vasenta ja oikeaa bumper-painiketta samaan aikaan. Käyttöjärjestelmäversio on ilmoitettu toisella rivillä koontiversiona.

Vuoden 2014 järjestelmäpäivitykset

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.11797.0 (xb_rel_1411.141124-1759) fre

Julkaisupäivä

1.12.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Langaton lähettäminen

• Päivitetyt konsoleiden langattoman lähettämisen vaatimukset Euroopassa.

Seuruekeskustelu

• Parannuksia kahden pelaajan seuruekeskusteluun.
  • Äänenlaadun parannuksia.

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.11785.0 (xb_rel_1411.141104-1838) fre

Julkaisupäivä

7.11.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Mukautetut taustat

• Jokaisella Xbox One -tilillä voi olla mukautettu tausta.
  • Valitse mukautettu väri teemaksi tai saavutuskuvitus taustakuvaksi, niin ne näytetään missä tahansa Xbox One -konsolissa, johon kirjaudut tilisi tunnistetiedoilla.
  • Valitse mikä tahansa JPG- tai PNG-kuva liitetyltä USB-muistitikulta tai DLNA-protokollaa tukevalta kodin mediapalvelimesta Media Player -sovelluksen avulla. Kun katselet kuvaa tai valokuvaa koko näytön tilassa, paina valikkopainiketta ja valitse Aseta taustakuvaksi, niin mukautettu kuva tallennetaan paikallisesti kyseiseen Xbox One -konsoliin.

Pelaajaprofiili

• Jaa sijaintisi ja elämäkertasi osana profiiliasi.
  • Valitse esiteltävät kohteet, jotka näytetään, kun muut pelaajat katsovat profiiliasi Xbox One -konsolilla.
  • Lisää tai poista Xbox One SmartGlassin tai Xbox One -konsolin avulla enintään kuusi pelileikettä tai saavutusta, jotka näytetään karusellimuodossa.
  • Selaa muiden ihmisten profiileja ja katso heidän esiteltävät kohteensa Xbox One SmartGlassilla.

Twiittaa suosikkipelileikkeistäsi

• Jaa Xbox One -suosikkipelileikkeesi seuraajiesi kanssa Twitterissä.

Live TV -päivitykset

• Live TV:n suositut aiheet
      • Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa asuvat käyttäjät näkevät OneGuidessa uuden Suositut aiheet -välilehden, joka sisältää 20 katsotuinta TV-ohjelmaa. Luettelo on suodatettu OneGuiden asetusten perusteella niin, että näet käytettävissäsi olevat ohjelmat.
      • Xboxin ajankohtaisten aiheiden Live TV -luettelo päivitetään joka minuutti, joten voit helposti etsiä ohjelmat, jotka ovat suosittuja muiden katsojien keskuudessa.
    • Twitter TV:n suositut aiheet
      • Yhdysvalloissa asuvat käyttäjät näkevät Live TV:n ajankohtaiset aiheet twiittausten määrän perusteella.
      • OneGuiden Suositut aiheet -välilehti päivitetään niin, että siinä näytetään ensin Twitterin ja sitten Xboxin suositut Live TV -ohjelmat.
    • MiniGuiden twiittaukset
      • Yhdysvalloissa asuvat käyttäjät näkevät Live TV -ohjelmien todelliset twiittaukset reaaliajassa ja voivat etsiä Twitterin aihetunnisteen nopeasti osallistuakseen keskusteluun.
    • MiniGuiden Viimeksi katsotut- ja Suosikit-alueet
      • MiniGuide on päivitetty niin, että se sisältää nyt suosikki-TV-kanavasi yhdistetyllä Viimeksi katsotut- ja Suosikit-alueella.
      • MiniGuide voidaan nyt aktivoida äänikomennolla sanomalla television katselun aikana ”Xbox Select – MiniGuide” (Xbox, valitse – MiniGuide).
        Huomautus Xbox Onen äänikomennot eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla. Äänitoimintojen saatavuuden omassa maassasi tai alueellasi voit tarkistaa ohjeaiheesta Xbox Onen ominaisuuksien saatavuus. Katso tällä sivulla olevasta kaaviosta Korkealuokkainen/luonnollinen ääni (myös Xbox On -komento) -toiminto ja tarkista, onko se käytettävissä omalla alueellasi.

Internet Explorerin (IE) päivitykset

• Internet Explorerin osoiterivillä voit helposti napata koko näytön tilassa ja siirtää Internet Explorerin nappaustilaan.
    • Internet Explorer näyttää numeron, kun esiteltyihin sivustoihin lisätään jotakin uutta.
    • Hiljattain lisättyjen sivustojen kohdalla näkyy myös merkki (oikeassa yläkulmassa oleva tähti (*)), kunnes avaat ne tai kunnes sivuston lisäämisestä esiteltävien sivustojen luetteloon on kulunut seitsemän päivää.

Xbox One -kaupan parannukset

• Xbox Onen Kauppa-sivuja on parannettu, jotta pystyt selaamaan ja etsimään sisältöä entistä nopeammin.
    • Navigointipainikkeet on siirretty vasempaan reunaan, jotta löydät ne helpommin.
    • Etsi pelien lisäosat nopeasti ja suorita kauppakohtaisia hakuja. Myös suositukset ovat näkyvämmin esillä.
    • Kaupan luokat on standardisoitu, joten näet kunkin kyselyn keskeisimmät kohteet helposti yhdellä silmäyksellä.

Käynnistä uudelleen nyt

• Katkaise ja kytke konsolin virta uudella Käynnistä uudelleen nyt -painikkeella, jonka löydät käyttöliittymän Asetukset-alueelta. Valitse Asetukset, Virta ja käynnistys ja uusi Käynnistä uudelleen nyt -painike, jos haluat sammuttaa Xbox One -konsolin ja käynnistää sen uudelleen tilanteissa, joissa sinun on päivitettävä IP-osoitteesi tai toimittava osoitteessa support.xbox.com annettujen vianmääritysohjeiden mukaan.

SmartGlass-päivitykset

• SmartGlassin Ystävien pelitoiminta -toiminnolla näet luettelon ystävistäsi, jotka ovat pelanneet tiettyä peliä Xbox One SmartGlass Experience -sovelluksella.
    • Xbox Live Gold -jäsenyyden hankkineet pelaajat voivat selata Maksuttomia pelejä Gold-jäsenyydellä -tarjouksia ja Goldin alennushintaisia sisältöjä sekä aloittaa sisällön lataamisen Xbox One -konsoliin mobiililaitteesta.
    • Sovellukset-kohdan uusi osa helpottaa sovellusten hakemista ja lataamista Xbox Oneen.
    • Pelien ja lisäosien uusi Tulossa pian -suodatin helpottaa tulevien Xbox One -julkaisujen tarkastelemista järjestämällä ne suunnitellun julkaisupäivän mukaan.

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.11653.0 (xb_rel_1410.141009-1648) fre

Julkaisupäivä

15.10.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Nappauspäivitykset

• Päivitetyssä nappauskeskuksessa on pikavalinnat seuraaviin toimintoihin:
    • Ystävät
    • Viestit
    • Pelitallennin
    • Kello
    • Varaustason ilmaisin
  • Kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta voit tuoda näyttöön valikon, jossa voit avata uuden sovelluksen nappaustilassa, sulkea sillä hetkellä napattuna olevan sovelluksen tai vaihtaa kohdistuksen pelin ja käynnissä olevan napatun sovelluksen välillä.
  • Kaksi sovellusta on optimoitu nappaustilaa varten:
  • Ystävät-nappaussovellus – Käytä ystäväluetteloasi pelistä poistumatta. Tarkista ystäväluettelostasi nopeasti, kuka on juuri sillä hetkellä online-tilassa, ja suorita viestin lähettämisen, kutsumisen tai liittymisen kaltaisia erilaisia tehtäviä.
  • Viestit-nappaussovellus – Voit avata ja lukea viestejä sekä vastata niihin nappaustilassa, ja viestit näytetään nyt ketjutetussa keskustelunäkymässä.

Saavutukset-sovellus

• Päivitetty niin, että voit jakaa avaamasi saavutukset otsikoilla.
  • Näytä luettelo ystävistä, jotka ovat avanneet tietyt saavutukset.
  • Päivitetty saavutusten nappaussiirtymissivu, jolla näkyvät viimeksi pelattujen pelien saavutukset, kun pelaaja ei aktiivisesti pelaa peliä.

Ystävät-osa

• Uudessa Ystävät-osiossa näet yhdellä vilkaisulla, mitä ystävillesi kuuluu.
    • Pysy ajan tasalla ystäviesi tekemisistä.
    • Näytä suosituimmat pelit, joita ystäväsi pelaavat.
    • Näytä pelaajapisteiden leaderboard, josta näet, kuka on parantanut pelaajapisteitään viimeisen 30 päivän aikana.

Uudet SmartGlass-toiminnot

• Näytä luettelo profiilisi suosituimmista peleistä.
  • Näytä luettelo ystäviesi suosituimmista peleistä SmartGlassin Ystävät-osiossa.
  • Yleiskaukosäädintoiminto lisätty niille 11 maalle, joissa OneGuiden TV-ohjelmaluettelot ovat käytössä. Käyttäjät pystyvät nyt ohjaamaan Xboxia, televisiota ja/tai kaapeli- tai satelliittivastaanotinta mobiililaitteella.

Media Player -sovelluspäivitys

• DLNA-suoratoisto on nyt tuettu. Tämän päivityksen ansiosta voit helposti käyttää ja toistaa kodin mediapalvelimiin ja DLNA-palvelinprotokollia tukeviin laitteisiin tallennettua musiikkia ja katsella valokuvaesityksiä tai elokuvia.
  • MKV-tiedostot ovat nyt tuettuja.

Live TV MiniGuide

• Markkinoilla, joilla OneGuide on käytettävissä, näytön alaosassa on uusi MiniGuide, jossa on tietoja juuri toistettavasta TV-sisällöstä. Voit
    • vaihtaa nopeasti kanavaa
    • katsoa, mitä muilla kanavilla tulee
    • siirtyä edelliselle kanavalle tai muille viimeksi katsotuille kanaville.
      Tämä kaikki juuri lähetettävän TV-ohjelman katselun aikana.
  • Voit käynnistää MiniGuiden myös puhekomennolla sanomalla ”Xbox Select – MiniGuide” (Xbox, valitse – MiniGuide) tai ohjaimen ohjainsauvalla.
    Huomautus Xbox Onen äänikomennot eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla. Äänitoimintojen saatavuuden omassa maassasi tai alueellasi voit tarkistaa ohjeaiheesta Xbox Onen ominaisuuksien saatavuus. Katso tällä sivulla olevasta kaaviosta Korkealuokkainen/luonnollinen ääni (myös Xbox On -komento) -toiminto ja tarkista, onko se käytettävissä omalla alueellasi.

OneGuide 11 uudessa maassa

• Suorana lähetettävät TV-ohjelmat ja ohjelmatiedot tuodaan Xbox One- ja SmartGlass-käyttäjien käyttöön seuraavissa maissa:
    • Belgia
    • Chile
    • Kolumbia
    • Tanska
    • Suomi
    • Norja
    • Portugali
    • Puola
    • Ruotsi
    • Sveitsi
    • Venäjä

Internet TV -sovellukset

• Televisio-ohjelmia lähettävät sovellukset voivat nyt lisätä TV-ohjelmaluettelonsa OneGuideen.
  • Ensimmäinen tätä toimintoa tukeva sovellus on Zattoo, johon on tulossa sisältöpäivitys. Zattoo-sovellus on saatavilla Saksassa, Sveitsissä, Espanjassa ja Tanskassa.

TV-lähetysten ensimääritys

• Parannettu toiminnolla, joka pyrkii automaattisesti tunnistamaan käyttäjän Xbox Onen HDMI-tuloporttiin liitetyn digiboksin.
  • Käyttäjät voivat valita Xbox One -konsoleissaan ”On start, go to TV” (Siirry käynnistettäessä televisioon).
  • Nykyisille käyttäjille näyttöön tulee seuraavalla käyttökerralla kertaluonteinen viesti, jossa kerrotaan tästä uudesta toiminnosta.

Päivitetty laite- ja lisävarustesivu

• Voit siirtyä uudelle sivulle valitsemalla Asetukset-kohdasta Laitteet ja lisävarusteet.
  • Valitse laite ja jokin seuraavista toiminnoista:
    • Find (Etsi) – Voit etsiä (tai tunnistaa) ohjaimen entistä helpommin asettamalla sen värisemään.
    • Assign (Määritä) – ”Määritä” lisävarusteet tietyille käyttäjille, esimerkiksi kuulokemikrofoni tietylle pelaajalle.
    • Update (Päivitä) – Voit päivittää yksittäisen laitteen laiteohjelmiston.

Salasanan vaihtaminen on nyt entistä helpompaa

• Pyrimme jatkuvasti helpottamaan salasanan vaihtamista ja lisäämään sen turvallisuutta, kuten myös parantamaan tiliesi suojausta. Jos et ole määrittänyt suojaustietoja noin lokakuun kolmanteen viikkoon mennessä, pyydämme sinua antamaan vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen tai matkapuhelinnumeron siltä varalta, että joudut joskus vaihtamaan salasanan.
  • Sinun on määritettävä nämä tiedot vain kerran tiliä kohti, eikä niitä tarvita jokaisella sisäänkirjautumiskerralla.
  • Jos haluat välttyä siltä, että pyydämme sinulta näitä tietoja, voit lisätä ne ennakkoon osoitteessa https://account.live.com/proofs/ ja hankkia lisätietoja osoitteesta

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.11511.0 (xb_rel_1409.140829-1829) fre

Julkaisupäivä

2.9.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Live TV

• Parannettu vakaus

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.11507.0 (xb_rel_1409.140826-2037) fre

Julkaisupäivä

28.8.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Seurueet

• Seuruesovellus on järjestetty uudelleen!
  • Katso, mitä seurueesi jäsenet tekevät, ja selvitä entistä tarkemmin, kuka pelaa kanssasi samaa peliä.
  • Suorita mykistämisen, liittymisen tai pelikutsujen lähettämisen kaltaiset yleiset tehtävät nopeasti.
  • Seurueilla on nyt seurueen johtaja. Tämä henkilö voi muuttaa, tarvitseeko seurue kutsuja, ja poistaa muita seurueesta.

Media Player

• Uuden sovelluksen avulla käyttäjät voivat toistaa liitetyssä USB-asemassa olevia mediatiedostoja.
  • Xbox One tukee useampia muotoja kuin Xbox 360, se sisältää muun muassa kymmenien uusien tiedostomuotojen tuen.

Käynnistys televisioon

• Määritä konsoli käynnistymään suoraan televisioon, kun se poistuu yhdistetystä valmiustilasta.

SmartGlass-päivitykset

• Lähetä tilaviestejä toimintosyötteestä sekä lisää kommentteja ja jaa kohteita sekä toimintosyötteestä että pelileikkeistä.
  • Profiiliin on lisätty yksilöllinen toimintosyöte.
  • Viestit on päivitetty uuteen asetteluun, joka tukee täydellistä keskustelunäkymää.
  • Mahdollisuus tallentaa pelileikkeitä suoraan Nyt toistetaan -riviltä.
  • Uudella Uudet ominaisuudet -sivulla esitellään kunkin version toiminnot.

”Xbox on” (Xbox, käynnisty) uusilla markkinoilla

• Konsolin käynnistämiseen käytettävän Kinectin ”Xbox on” (Xbox, käynnisty) -äänikomennon tuki on laajennettu uusille markkinoille. Uusiin maihin kuuluvat muun muassa seuraavat:
    • Australia
    • Kanada (ranska)
    • Italia
    • Espanja
    • Meksiko

Pelitallenninleikkeiden poistaminen

• Käyttäjät voivat valita useita Upload-sovelluksesta poistettavia pelitallenninleikkeitä.

Avatar-pelaajakuvan tallentaminen

• Tallenna avatar-pelaajakuvat OneDriveen.

Asetukset-valikon päivitykset

• Asetukset-valikkoon on lisätty uusi Laitteet ja lisävarusteet -toiminto, jolla Xbox Onen käyttäjät voivat hallita ohjaimiaan ja lisävarusteitaan.
  • Pikasisäänkirjautuminen on nyt käytettävissä Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -alueella.

Kaistanleveyden käytön näyttö

• Kaistanleveyden käyttö -kohdassa asiakkaat voivat tarkistaa, kuinka paljon kaistanleveyttä heidän Xbox Onensa kuluttaa tietyllä ajanjaksolla.
  • Tästä on hyötyä asiakkaille, jotka haluavat seurata Internet-palveluntarjoajien joillakin alueilla määrittämiä kaistanleveysrajoituksia.
  • Tämä uusi toiminto sijaitsee Vianmääritys-sarakkeen Verkkoasetukset-kohdassa.

Maiden määrän lisääminen

• Xbox Onen käynnistämisen kannalta välttämättömät tärkeät päivitykset on laajennettu 29 uuteen maahan.

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.11393.0 (xb_rel_1408.140808-1753) fre

Julkaisupäivä

17.8.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Toimintosyötteen päivitys

• Tässä käyttöliittymässä on siirrytty yhden sarakkeen selattavaan luetteloon, joka on pidempi ja kattaa enemmän sisältöä.
  • Mahdollisuus julkaista viestejä syötteessä ja tykätä syötteen kohteista ja kommentoida niitä.
  • Voit jakaa syötteessä ystäville pelileikkeitä ja mitä tahansa sisältöä joko julkisesti (toimintosyötteessä) tai yksityisesti (viestin liitteenä).
  • Saat ilmoituksen, kun joku kommentoi tai jakaa julkaisujasi tai tykkää niistä.
  • Jokainen käyttäjä saa henkilökohtaisen syötteen profiiliinsa, joten voit nähdä, mitä tietyt ystävät ovat julkaisseet toimintosyötteissään.
  • SmartGlassin avulla voit nähdä, mitä ystäväsi ovat jakaneet toimintosyötteessään, ja tykätä tietyistä julkaisuista (toimintosyötteen lisätoimintoja tulossa tulevissa SmartGlass-päivityksissä).

Ostaminen matkapuhelimella

• Xbox SmartGlassia tai Xbox.com-sivustoa käyttämällä voit ostaa pelejä ja lisäsisältöä konsolin ulkopuolella.
  • Jos kotikonsolissasi on käytössä asetus Lataa päivitykset automaattisesti, konsolisi aloittaa ostostesi lataamisen automaattisesti.

Ilmoitus akun alhaisesta varauksesta

• Näkyviin tulee uusi ilmoitus, kun ohjaimen akku on vähissä.

Ilmoitusten poistaminen käytöstä videon katselun ajaksi

• Mahdollisuus poistaa käytöstä kaikki ilmoitustyypit, jotta ne eivät tule näkyviin videota toistettaessa.

3D Blu-ray -toiminnon käyttöönotto

• Blu-ray-soitinsovelluksen päivitys mahdollistaa 3D Blu-ray -toiminnallisuuden Xbox Onessa.

Viimeksi nähty -aika ystäväluettelossa

• Ystäväluettelossa näet, kuinka kauan aikaa sitten ystävä on ollut online-tilassa. Esimerkki: ”Nähty viimeksi 20 m sitten: Forza Motorsport 5.”

OneGuide

• Käyttäjille, joilla on ongelmia OneGuide-kanavavalikoiman kanssa, on tarjolla uusi toiminto, jolla ongelman voi raportoida. Siirry kohtaan Asetukset, TV ja OneGuide, Vianmääritys ja Raportoi OneGuide-ongelma.

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.11274.0 (xb_rel_1407.140703-1704) fre

Julkaisupäivä

7.7.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Saavutusten nappaustila

• Helppo tapa seurata ja tarkastella saavutusten edistymistä reaaliajassa pelistä poistumatta.
  • Etsi saavutusohjeita saavutuksissa, joiden kanssa sinulla on ongelmia. Tämä käynnistää Internet Explorerin ja tuo näkyviin kyseessä olevaan saavutukseen liittyviä vihjeitä ja strategiasisältöä.
Nappaus kaksoisnapauttamalla
  • Kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta voit avata nappauskeskuksen, jossa voit käynnistää Saavutukset tai minkä tahansa muun napattavissa olevan sovelluksen poistumatta nykyisestä näkymästä.
  • Jos sinulla on jo sovellus napattuna, nopea kaksoisnapautus vaihtaa nopeasti pelin ja napatun sovelluksen välillä.
Puhutun kielen valitseminen
  • Xbox Onen omistajat voivat nyt valita ensisijaisen puhutun kielen asetuksissa ja tehostaa siten ääniohjauksen yhteensopivuutta. Tämä ei ole sama kuin maa-asetus, joka vaikuttaa Xbox-kaupan käyttöön. Esimerkiksi Yhdysvalloissa asuva henkilö, joka lausuu englantia australialaisittain, voi nyt valita ääniohjauksen kieleksi ”englanti (Australia)” ja säilyttää kuitenkin Yhdysvallat maa-asetuksena.
Tulevat digitaaliset paketit ja kokoelmalevyt
  • Toiminnallisuus, jonka ansiosta sisällön julkaisijat voivat luoda ja tuoda tulevaisuudessa saataville digitaalisia paketteja ja kokoelmalevyjä.

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.11064.0 (xb_rel_1406.140601-2110) fre

Julkaisupäivä

3.6.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Ulkoisen tallennustilan tuki lisätty

• Tukee jopa kahden ulkoisen kiintolevyn samanaikaista käyttöä. Kiintolevyn vähimmäisvaatimukset:
    • USB 3.0 ja
    • vähintään 256 gigatavun kapasiteetti.
  • Kun asennat, lataat tai siirrät pelejä ja sisältöä ulkoiselle kiintolevylle, ne kulkevat vaivattomasti mukana konsolien välillä.
  • Mahdollisuus hallita sisältöä sisäisen ja ulkoisen tallennustilan välillä.

Ystävätoiminnon päivitys: oikean nimen jakaminen

• Voit nyt jakaa oikean nimesi
    • kaikkien ystävien kanssa
    • jaettavaksi valituista ystävistä muodostetun alaryhmän kanssa
    • ystävien ystävien kanssa
    • tai ei kenenkään kanssa, jos haluat pitää oikean henkilöllisyytesi piilossa.

Xbox Live Gold -jäsenyysosio

• Uusi osio, jossa voit käyttää vain Gold-jäsenille tarjolla olevaa uutta sisältöä. Näitä ovat
    • Games with Gold -ohjelman pelit
    • Tarjouksia Gold-jäsenyydellä -kampanjan edut
    • Xbox Live Gold -jäsenille tarkoitetut ilmoitukset.

Automaattinen kirjautuminen tiliin

• Määritä konsolille yksi tili, johon kirjaudutaan automaattisesti sisään konsolin käynnistyksessä.

Kauppapäivitys

• Kauppaliittymää on muokattu uudelleen sisällön löytämisen helpottamiseksi.

TV- ja OneGuide-päivitykset

• Päivitetty infrapunakomentojen ja -hallinnan tietokanta lisää Xbox Onen hallitsemien laitteiden määrää.
  • Päivitetyt TV- ja OneGuide-asetukset tarjoavat laitteille paremmat virranhallinta- ja ohjaustoiminnot.
  • Huipputason TV-palvelun laajentuminen uusille alueille:
    • Kanada
    • Yhdistynyt kuningaskunta
    • Ranska
    • Saksa
    • Espanja
    • Italia

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.10951.0 (xb_rel_1405.140514-2300) fre

Julkaisupäivä

16.5.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Äänimikseri nappaustoimintoa käyttäville sovelluksille ja äänenvoimakkuussäätimet Kinectiä keskustelun kanssa käytettäessä

• Valitse Asetukset-näytössä Näyttö ja ääni. Olemme lisänneet kaksi uutta toimintoa ääniasetusten hallintaa varten.
  • Uudella Äänimikseri-toiminnolla voit säätää nappaustoimintoa käytettäessä kahden sovelluksen äänenvoimakkuustasoa ja päättää, kumpi sovellus kuuluu voimakkaammin.
  • Keskustelumikseri-toiminnolla voit säätää äänenvoimakkuustasoa, kun käytät Kinectiä keskustelemiseen.

Auta meitä parantamaan puheentunnistusta

• Kinectin ääni- ja puhetoimintojen kehittämiseksi voit halutessasi osallistua puhetietojen keräämiseen.
  • Valitse Asetukset-näytössä Tietosuoja ja verkkoturvallisuus. Valitse Tietosuoja-sarakkeesta Mukautettu, vieritä oikealle Jakaa äänitietoja -asetuksen kohdalle ja valitse Salli.

Suorita seuraava järjestelmäpäivitys haluamaasi aikaan

• Kun järjestelmäpäivitys on saatavilla, löydät asetuksen, jolla voit päivittää konsolisi nyt.
  • Siirry Asetukset-kohtaan ja valitse Järjestelmä. Jos päivitys on saatavilla, voit valita Järjestelmäpäivitys-painikkeen.

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.10812.0 (xb_rel_1404.140411-1830) fre

Julkaisupäivä

14.4.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Järjestelmäpäivityksen parannukset

• Voit käynnistää konsolin uudelleen ja suorittaa järjestelmäpäivityksen pikakäynnistystilassa.
  • Käyttäjät voivat helposti tarkistaa, mitä pelejä ja sovelluksia päivitetään tai mitkä niistä on päivitetty hiljattain.
  • Suorita tulevat päivitykset tarpeen mukaan, kun ne ovat saatavilla, sen sijaan, että odottaisit konsolin suorittavan ne pikakäynnistystilassa. Toiminto on käytettävissä Järjestelmäasetukset-kohdassa.

Pelien ja sovellusten tallenteet ja päivitykset

• Pelitallenteen edistymispalkki näyttää pelitallenteiden tilan.
  • Voit helposti tarkistaa, mitä pelejä ja sovelluksia päivitetään tai mitkä niistä on päivitetty hiljattain.

Ystäviin liittyvät parannukset

• Käyttöjärjestelmään lisätään ilmoituksia, joiden avulla näet, milloin suosikit ja ystävät kirjautuvat Xbox Live -palveluun.
  • Moninpelitilassa olevat ystävät osoitetaan ystäväluettelossa.

50 Hz:n taajuudella tallennettujen sisältöjen 50 Hz:n Blu-ray-videolähdön tuki

• Tämä parannus ratkaisee joidenkin eurooppalaisten Xbox Live -jäsenten kokeman videoiden toistamiseen liittyvän ongelman.

Kinectin puhe- ja liiketoimintojen parannukset

• Jatkamme Xbox One -komentojen laadun ja luotettavuuden hienosäätöä.

Parannettu pelitallentimien videolaatu

• Toteutettu pakkausalgoritmien parannuksilla.

Xbox One -laitehallinnan parannukset

• Parantaa sellaisten televisioiden, digiboksien ja vastaanottimien hallintaa, joissa asiakkaidemme mukaan on ilmennyt ongelmia.

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.10698.0 (xb_rel_1403.140301-2200) fre

Julkaisupäivä

4.3.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Parannetut moninpeli- ja seuruekeskustelutoiminnot

• Pelien keskeiset seuruekeskustelut
  • Seuruekeskustelu oletusarvoisesti käytössä
  • Entistä helpompi lähettää kutsuja moninpeleihin
  • Entistä helpompi liittyä moninpeleihin
  • Mahdollisuus nähdä, mitä muut seuruekeskustelun jäsenet tekevät

Parannettu ystäväluettelo ja profiili

• Ystäväluettelon käytettävyyttä ja käyttönopeutta on parannettu
  • Mahdollisuus tarkistaa, kenen kanssa olet hiljattain pelannut
  • Katso, milloin ystävät lähettävät sisältöä, toimintosyötteessä myös suorien lähetysten pienoiskuvat
  • Hae ystävän profiili entistä nopeammin kirjoitusehdotusten avulla
  • Pikavalikkotoiminnot ystäväluettelon ja toimintosyötteen kohteille
  • Käyttäjäprofiileissa entistä useampia moninpelitoimintoja (liittymis- ja kutsutoimintoja)
  • 54 uutta palkittua pelaajakuvaa

TwitchTV:n suoratoiston tuki

• Pelilähetykset TwitchTV:ssä Xbox Live -palvelun kautta
  • Lähetyksen alkamis- ja päättymispuhekomentojen tuki

Yhteisöpalvelutoiminnot kotona

• Katso, ketkä suosikkiystävistäsi ovat online-tilassa
  • Katsele ystävien pelilähetyksiä

Komentoliittymän sekalaiset parannukset

• Katsele pelileikkeitä nappaustilassa
  • Suojaa käyttäjäasetuksia todentamisavaimella

Selaimen parannukset

• Hallitse Bing- ja Google-karttoja eleillä ja ohjaimella
  • Pikahaku sivulla olevan käsitteen korostuksella
  • Kun käytät konsolissa Bing-hakua, Internet Exploreriin muodostetaan suora linkki, jonka avulla näet lisää hakutuloksia

Uudet laitteet – ohjaimen ja laiteohjelmiston päivitykset

• Xbox One -ohjaimen laiteohjelmistopäivitys Xbox One -stereokuulokemikrofonisovittimen tukemiseksi
  • Xbox-kuulokemikrofonien ja muiden valmistajien kuulokemikrofonien tuki
  • Xbox One -mediakaukosäätimen ohjainpäivitykset

SmartGlassin parannukset

• Xbox Live -viestien pikailmoitukset laitteeseen
  • Tarkista ystäväsi tekemiset nyt ja hiljattain
  • Oman pelin ja ystävien pelien etenemisen ja tallenteiden parannettu katselutoiminto
  • Mahdollisuus sulkea nappaus SmartGlassista

Live TV

• 50 Hz:n korjaus: käyttäjät voivat määrittää Live TV -sovelluksen näyttämään sisällön 50 Hz:n taajuudella koko näytön tilassa tai täyttötilassa
  • Äänenvoimakkuuden lisäämisen ja vähentämisen säädöt: käyttäjä voi muokata äänenvoimakkuuden lisäysvälejä äänenvoimakkuuden lisäys- tai vähennystoimintoa käytettäessä
  • Virta- ja äänenvoimakkuusasetusten infrapunalähetys televisioihin sekä ääni- ja kuvavastaanottimiin kaikilla alueilla
  • Ääni- ja kuvavastaanottimien määrityskartat sisältävät useimpien äänipalkkien tai ääni- ja kuvavastaanottimien mallinumerot television asetuksia määritettäessä

Parannettu äänilähdön tuki

• SPDIF (optinen lähtö) tukee nyt 5.1 Dolby Digital -ääntä, joten äänipalkkien kaltaiset laitteet, joissa on vain optinen tulo, pystyvät vastaanottamaan 5.1 Dolby Digital -ääntä konsolista optisen kaapelin kautta
  • HDMI-lähtö tukee nyt pakkaamatonta stereoääntä, pakkaamatonta 5.1-ääntä, pakkaamatonta 7.1-ääntä, 5.1 Dolby Digital -ääntä tai 5.1 DTS -ääntä (5.1 Dolby Digital -ääni uutena maaliskuussa)

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.10542 (xb_rel_1402.140213-0115) fre

Julkaisupäivä

14.2.2014

Uudet tai päivitetyt toiminnot

• Omat pelit ja sovellukset -toiminnon päivittäminen niin, että se mahdollistaa pelien ja sovellusluetteloiden järjestelemisen sekä erillisten jonoluetteloiden luonnin peleille, sovelluksille ja asennuksille
  • Mahdollisuus poistaa pelien ja sovellusten tallennettuja tietoja
  • Parannettu asennuksen ja lisäsisältöpakettien hallinta
  • Lisätty ohjaimen varaustason ilmaisin
  • Parannettu käyttöliittymä ystävien tietojen, saavutusten, viestien ja seuruekeskusteluiden käyttöä varten
  • Pelitallenninsovellus sisältyy Xbox OneGuideen sovelluskanavana
  • Järjestelmäpäivityksen käynnistyksen etenemisilmaisimien päivitys
  • Päivityksen ja asennuksen etenemisen käyttöelämyksen yhtenäisyyden parantaminen
  • Erilliset jonoluettelot peleille, sovelluksille ja asennuksille
  • USB-näppäimistön tuen lisäys

Vakauteen ja suorituskykyyn liittyvä päivitys

• Parannettu NAT-tunnistus
  • Verkkoyhteyksien vianmääritykseen liittyviä parannuksia
  • Blu-ray-sisältöihin liittyviä laadullisia parannuksia
  • Suorituskykyyn ja vakauteen liittyviä merkittäviä parannuksia

Lisätietoja

Xbox Wire

Muut järjestelmäpäivitykset