Xbox One 2015 -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset

Konsolia ei voi päivittää Jos järjestelmäpäivityksen asentamisessa konsoliin on ongelmia, perehdy Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisuun.

Alla olevasta luettelosta näet Xbox One -käyttöjärjestelmän versionumeron ja sen, mitä toimintoja on lisätty tai päivitetty järjestelmäpäivityksiin vuonna 2015.

Voit selvittää Xbox One -konsolin käyttöjärjestelmäversion seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Järjestelmä.
  5. Valitse Konsolin tiedot ja päivitykset.
  6. Käyttöjärjestelmäversio on kolmannella rivillä oikealla.

Huomautus Jos olet juuri suorittamassa järjestelmäpäivitystä ja sinun on selvitettävä konsolin käyttöjärjestelmäversio, vedä ohjaimen vasenta ja oikeaa liipaisinta sekä vasenta ja oikeaa bumper-painiketta samaan aikaan. Käyttöjärjestelmäversio on ilmoitettu toisella rivillä koontiversiona.

Vuoden 2015 järjestelmäpäivitykset

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1024 (th2_xbox_rel_1510.151203-1909) fre

Julkaisupäivä

9.12.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

• Microsoft Edge -selaimeen liittyviä korjauksia
  • Pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1016 (th2_xbox_rel_1510.151118-2147) fre

Julkaisupäivä

23.11.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

• Pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia
  • Discovery and Launch (DIAL) -protokollaa käyttäville kuluttajille tarkoitettu korjaus
  • Yleiseen puheentunnistukseen liittyviä parannuksia

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.10586.1006 (th2_xbox_rel_1510.151107-2322) fre

Julkaisupäivä

12.11.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Uusi Xbox One -kokemus – kaikkien aikojen nopein ja sosiaalisin Xbox-kokemus, joka sisältää mahdollisuuden pelata Xbox 360 -pelejä Xbox Onella.

• Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus
    • Pelaa yhä useampia digitaalisia ja levypohjaisia Xbox 360 -pelejä suoraan Xbox Onella ja hyödynnä seuraavan sukupolven toimintoja, kuten näyttökuvia, lähetystoimintoa ja pelitallenninta. Käytä aikaisemmin tallennettuja tiedostoja, pelien lisäosia ja saavutuksia.
    • Xbox Live Gold -jäsenet voivat pelata moninpelejä ystäviensä kanssa käyttämäänsä konsoliin katsomatta.
  • Entistä nopeampi ja sosiaalisempi Xbox One -kokemus
    • Uuteen Xbox One -kokemukseen integroidun Windows 10:n ansiosta voit käyttää monia suosittuja pelitoimintoja jopa 50 % nopeammin kuin aikaisemmin.
    • Aloita seurue välittömästi, katso, mitä ystäväsi pelaavat, ja hae päivityksiä viimeksi pelattuihin peleihin aloitusnäytöstä ilman odottelua.
  • Uudet Opas- ja Yhteisö-alueet
    • Opas: Avaa uusi opas ja käytä keskeisiä toimintoja yhdellä painikkeen painalluksella. Tarkastele ystäväluetteloa, aloita seurue, avaa asetukset, katso järjestelmäilmoitukset, näytä viestit ja käytä muita toimintoja oppaasta pelistä poistumatta.
    • Yhteisö: Uudella Yhteisö-alueella voit tarkistaa Xbox Liven suositut aiheet ja osallistua Xbox Live -yhteisön toimintaan tykkäämällä, kommentoimalla ja jakamalla suosikkisisältösi. Hanki ystävien ja pelien kehittäjien uusimmat päivitykset Yhteisö-alueen aktiviteettisyötteestä.
  • Uudelleensuunniteltu aloitussivu, OneGuide ja Kauppa-alue
    • Aloitusnäyttö: Jaa näyttökuvia ja pelileikkeitä entistä helpommin Xbox Live -yhteisön kanssa ja tarkista aloitusnäytöstä, pelaavatko ystäväsi samoja pelejä. Avaa peli- ja sovelluskokoelmasi vierittämällä ylös- ja alaspäin.
    • OneGuide: Katso OneGuiden Xbox Live -yhteisöstä, mitkä suorat TV-lähetykset ovat suosittuja. Selaa suoria TV-lähetyksiä kuva kuvassa -tilassa, niin ohjelma ei mene sinulta ohi. Sovelluskanavien ansiosta löydät suosikkivideosovelluksistasi nopeasti jotakin katsottavaa yhdestä paikasta.
    • Kauppa: Kauppa laajenee neljäksi helposti selattavaksi alueeksi, jotka ovat Pelit, Elokuvat ja tv-ohjelmat, Sovellukset ja Musiikki. Uusi pystysuuntainen gallerianäkymä sisältää kerralla entistä useampia ohjelmia. Tutustu uusiin peleihin ja muihin sisältöihin selaamalla selkeitä luokkia, joihin kuuluvat muun muassa esiteltävät henkilökunnan valinnat, uudet julkaisut, pelatuimmat, parhaiksi arvioidut ja pian julkaistavat pelit sekä suositukset.
  • Parannetut pelihubit
    • Käytä pelihubeja yhdellä napsautuksella suoraan aloitusnäytöstä tai käynnistä viimeksi pelattu peli, siirry Kauppaan ja hae tietoja muista peleistä tai katso, mitä ystäväsi pelaavat Xbox Livessä juuri nyt. Voit hakea uutisia ja päivityksiä myös suoraan yhteisöltä ja kehittäjiltä sekä vertailla pelaajapisteitä, saavutuksia sekä muita pelitilastoja ystäviesi kanssa.
  • Lisätietoja saat uudesta Xbox One -kokemuksesta.

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.13329.0 (xb_rel_1508.150825-1633) fre

Julkaisupäivä

9.9.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Vakauteen ja suorituskykyyn liittyvä päivitys

Päivitys sisältää muutamia pieniä korjauksia, jotka liittyvät pelin ääniongelmaan.

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.13326.0 (xb_rel_1508.150810-2029) fre

Julkaisupäivä

13.8.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Xbox-tiimi kehittää ja hioo parhaillaan Xbox Onen uutta käyttäjäkokemusta, joka julkaistaan esiversioita kokeileville käyttäjille syksyllä. Tämä päivitys auttaa meitä valmistelemaan konsolisi uutta kokemusta varten.

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.13194.0 (xb_rel_1507.150702-2154) fre

Julkaisupäivä

7.7.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Tämä ohjelmistoversio sisältää päivityksiä pelien suoratoistoon ja Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuuteen. Kumpikin toiminnoista on tällä hetkellä Xbox Onen esiversioita kokeilevien käyttäjien saatavilla. Xbox-tiimi kehittää ja hioo parhaillaan Xbox Onen uutta käyttäjäkokemusta, joka julkaistaan esiversioita kokeileville käyttäjille syksyllä.

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.12998.0 (xb_rel_1506.150601-2200) fre

Julkaisupäivä

5.6.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Moninpelin ja seuruekeskustelun päivitykset

• Korjattu muutamien tuotteiden moninpeliongelmat.
    • Seurue-sovellukseen on tehty joitakin pieniä parannuksia, jotka helpottavat yhteisön ilmoittamien ongelmien ymmärtämistä.

Pelipakettien päivitys

• Korjattu ongelma, jossa tietyn tyyppiset levypohjaiset pakettipelit eivät latautuneet kunnolla.

Lisätty 10-bittisen HD High Efficiency Video Coding (HEVC) -ympäristön tuki

• 10-bittinen HD HEVC antaa videoiden suoratoistosovelluksille, kuten Netflixille, mahdollisuuden HD-suoratoistoon alhaisemmalla kaistanleveydellä. 10-bittinen Ultra color -toiminto nostaa videoiden väritarkkuuden 8 bitistä 10 bittiin: 8 bitin tapauksessa käytettävissä on vain 16 miljoonaa väriä, mutta 10-bittistä Ultra color -tarkkuutta käytettäessä saat käyttöösi miljardi todenmukaista väriä, jotka tuovat videoosi entistä enemmän eloa.

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.12825.0 (xb_rel_1505.150507-2219) fre

Julkaisupäivä

11.5.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Ääniviestit

• Mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa ääniviestejä Xbox Onen viestisovelluksella on nyt kaikkien asiakkaiden saatavilla.
    • Voit luoda ja toistaa ääniviestejä viestisovelluksella, kun se on napattuna Xbox Onessa. Voit käyttää viestisovellusta nopeasti kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta ja valitsemalla Viestit. Kun olet valinnut vastaanottajan, pääset ääniviestivalikkoon valitsemalla mikrofonin kuvakkeen.
    • Ääniviestejä voi lähettää Xbox One- ja Xbox 360 -konsolien välillä.

Konsolin käynnistäminen/sammuttaminen Xbox One SmartGlass -sovelluksella

• Xbox One SmartGlass -sovelluksen Windows-, Windows Phone-, iOS- ja Android-versiot päivitetään siten, että niillä voi käynnistää ja sammuttaa Xbox Onen, kun laitteet ovat samassa kotiverkossa konsolin kanssa.

Omat palvelimet seuruekeskusteluille

• Xbox ottaa käyttöön omat välityspalvelimet seuruekeskusteluille. Siten ratkaistaan NAT-ohitukseen liittyvät virheet, jotka ovat estäneet seuruekeskustelujen käyttämisen tietyiltä käyttäjiltä.
    • Seuruekeskustelujärjestelmä tarkkailee seurueen käyttäjien NAT-tyyppejä. Jos tiukka tai kohtuullinen NAT-tyyppi aiheuttaa ristiriitoja, järjestelmä siirtyy automaattisesti käyttämään Xboxin pilvipalvelun isännöintipalvelua NAT-tyypin ristiriitojen ratkaisemiseksi. Lisätietoja NAT-tyypeistä on ohjeaiheessa Xbox Onen verkkoasetukset.

Käyttäjän valitsema virtatila

• Xbox Onen alkuasetusten määrityksiin on kaikkialla lisätty mahdollisuus käyttäjän haluaman virtatilan valitsemiseen.
      • Pikakäynnistystila kuluttaa normaalia hieman enemmän virtaa, mutta tarjoaa nopeamman käynnistyksen, tuo käyttöön ”Xbox virta päälle” -äänikomennon ja vastaanottaa järjestelmä-, peli- ja sovelluspäivitykset taustalla.
      • Virransäästötila käyttää vähemmän virtaa, sillä se sammuttaa Xbox Onen kokonaan, jolloin konsolin käynnistäminen edellyttää Xbox-painikkeen painamista. Käynnistyminen tapahtuu hitaammin, minkä lisäksi järjestelmä-, peli- ja sovelluspäivitykset aiheuttavat keskeytyksiä käyttöön.

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.12710.0 (xb_rel_1504.150329-2200) fre

Julkaisupäivä

6.4.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Seuruekeskustelun parannukset

• Seuruesovellus auttaa ottamaan mikrofonin käyttöön. Se myös näyttää, milloin tietosuoja-asetukset tai verkko-ongelmat estävät viestinnän tiettyjen seurueen jäsenten kanssa.

Peliosion linkkipäivitys

• Peliosion sisällön löytämistä on helpotettu toimintosyötteiden avulla. Näet toimintosyötteitä, kun joku ystävistäsi seuraa tiettyä peliä. Lisäksi tietyn pelin osioon on entistä helpompi palata siihen liittyvien toimintosyötteiden parista. Näihin kuuluvat syötteet pelin saavutuksista, pelileikkeistä ja näyttökuvista.
    • Saavutukset-sovelluksessa olevaan pelin sivuun on lisätty linkki kyseisen pelin osioon.

Saavutusilmoitusten päivitys

• Saavutusilmoituksessa näkyy nyt saavutuksen kuvaus, joten sinun ei enää tarvitse avata Saavutukset-sovellusta ottaaksesi selvää, miten ansaitsit saavutuksen.
    • Myös saavutusilmoituksen esilläoloaikaa on pidennetty.
    • Lisäksi Saavutukset-sovelluksen avaaminen ilmoituksen kautta onnistuu nyt entistä nopeammin.

Mitä on kanavalla -osio

• Mitä on kanavalla -osio on nyt Xbox Onen käyttäjien saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa.
    • Sieltä löydät linkkejä suosittuihin videoihin, peleihin, elokuviin, TV-ohjelmiin sekä pelilähetyksiin ja -leikkeisiin. Näet myös pinnalla olevat TV-ohjelmat, mikäli olet ottanut OneGuiden käyttöön Xbox One -konsolissasi.

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.12521.0 (xb_rel_1503.150305-1449) fre

Julkaisupäivä

9.3.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Näyttökuvat

• Voit nyt pelin aikana ottaa Xbox One -konsolilla näyttökuvia kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta, jolloin näyttökuva otetaan, ja painamalla Y-painiketta, jolloin näyttökuva tallennetaan. Voit ottaa ja tallentaa näyttökuvan myös sanomalla ”Xbox Take a Screenshot” (Xbox, ota näyttökuva).

Upload-sovellus on päivitetty, joten voit nyt

• hallita pelileikkeiden lisäksi myös näyttökuvia
      • käyttää näyttökuvaa taustana näyttämällä näyttökuvan koko näytön tilassa, painamalla valikkopainiketta ja valitsemalla sitten Aseta taustaksi.
      • jakaa näyttökuvia toimintosyötteessä, liittää näyttökuvia viesteihin, lisätä näyttökuvia esittelyihin, jakaa näyttökuvia Twitterissä ja lähettää näyttökuvia OneDriveen.
      Tämän lisäksi näyttökuvat näkyvät profiilissasi uudella pelileikkeiden ja näyttökuvien alueella olevien pelileikkeiden vieressä.

Ehdotetut ystävät

• Ystävien ehdotustoiminnon avulla voit etsiä ja lisätä ystäviä aloitussivun Ystävät-alueelta ja ystäväluettelosta. Ehdotettujen ystävien joukossa on ihmisiä, jotka jo mahdollisesti tunnet. Voit siis lisätä ystäviä, joiden kanssa voit pelata, ja yhteisön tasokkaita lähetystoiminnan harjoittajia ja leikkeiden tekijöitä, joilta saat entistä enemmän mahtavia sisältöjä toimintosyötteeseesi. Lisäämme Ystävät-alueelle myös uuden ehdotettujen ystävien sivun.

Nimen jakaminen

• Olemme ottamassa käyttöön kaksi uutta tapaa oikean nimesi jakamiseen: kaikkien ystäviesi kanssa tai kaikkien Xbox Live -yhteisöön kuuluvien ihmisten kanssa. Voit jakaa oikean nimesi myös tiettyjen ystävien kanssa, mutta olla myös jakamatta sen, jos niin haluat. Xbox Livessä pelaajien tunnistamiseen käytetään edelleen ensisijaisesti pelaajatunnuksia, mutta kun jaat oikean nimesi, myös sellaiset ihmiset pystyvät tunnistamaan sinut, jotka eivät ehkä tunne sinua pelaajatunnuksella. Uudet nimen jakotoiminnot löydät valitsemalla Ystävät, Oma profiili ja sitten Nimen jakamisasetukset.

Seuruekeskustelun parannukset

• Seuruekeskusteluun on lisätty kolme uutta kuvaketta, jotka osoittavat kunkin käyttäjän mikrofonin tilan.
        • Kinect-kuvake tarkoittaa, että mikrofonina käytetään Kinect-sensoria.
        • Kuulokekuvake osoittaa, että mikrofonina käytetään kuulokkeita.
        • Kolmas kuvake osoittaa, että sinulla ei tällä hetkellä ole toimivaa mikrofonia. Olet muodostanut seurueyhteyden, mutta kukaan ei kuule sinua.

Ruudun läpinäkyvyys

• Olemme lisänneet asetuksen, jolla voit säätää taustakuvien läpinäkyvyyttä. Voit määrittää sen valitsemalla Asetukset, Oma Xbox ja sitten Tile transparency (Ruudun läpinäkyvyys).

Tietosuojan ja verkkoturvallisuuden asetukset

• Olemme lisänneet äänihakutietojen jakamista varten uuden asetuksen, joka mahdollistaa äänitietojen keräämisen ja analysoinnin Xbox – Bing -hakua käytettäessä. Voit muuttaa asetusta valitsemalla Asetukset, Tietosuoja ja verkkoturva ja sitten Share voice search data (Jaa äänihakutiedot).

Ilmoittaminen roskapostista

• Viestit-sovellukseen on lisätty asetus, jolla voit tehdä ilmoituksen Xboxiin, kun saat roskapostia. Voit nyt valita tietyn viestin, painaa A-painiketta ja valita sitten Report (Ilmoita) ja Spam (Roskaposti) ilmoittaaksesi tietyn viestin olevan roskapostia.

Live TV Australiassa ja OneGuide

• OneGuideen on nyt saatavilla tukea kaikille australialaisille käyttäjille maksuttomien televisio-ohjelmien käyttöä varten. Tämän lisäksi OneGuide-sovellus kiinnitetään kaikille australialaisille käyttäjille valmiiksi maaliskuun järjestelmäpäivityksen pakollisen asennusjakson jälkeen.

Digitaalinen Xbox One -TV-viritin Australiassa

• Australiassa asuvat Xbox One -käyttäjät voivat ostaa digitaalisen Xbox One -TV-virittimen Microsoft Store -verkkokaupasta. Tuote on suunnitelmien mukaan saatavilla 25.3.2015.

Lisätietoja

Xbox Wire

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.12130.0 (xb_rel_1502.150209-1738) fre

Julkaisupäivä

13.2.2015

Vakauteen ja suorituskykyyn liittyvä päivitys

• Tämä lisäpäivitys korjaa useita käyttäjien kohtaamia pieniä ongelmia, muun muassa joitakin mediasovelluksia käytettäessä ilmeneviä videoiden toisto-ongelmia.

Käyttöjärjestelmäversio: 6.2.12128.0 (xb_rel_1502.150202-2200) fre

Julkaisupäivä

5.2.2015

Uudet tai päivitetyt toiminnot

Ohjaimen parannukset

• Pikayhteys – Aikaisemmin ohjainyhteyden muodostaminen Xbox Oneen kesti noin 4–5 sekuntia, kun ohjaimeen kytkettiin virta. Nyt tämä kestää vain noin 2 sekuntia.
      • Vakauteen liittyviä parannuksia – Päivitys sisältää myös useita korjauksia, jotka ratkaisevat muutaman Xbox One -käyttäjien ilmoittaman yhteyden katkeamisongelman.
        Huomautus Liitä ohjain USB-kaapelilla Xbox Oneen päivityksen lataamista varten. Pidä kuulokemikrofonit liitettyinä ohjaimeen. Muodosta yhteys Xbox Liveen. Paina valikkopainiketta. Valitse Asetukset > Laitteet ja lisävarusteet ja sitten ohjain. Jos konsoliin on liitetty useita ohjaimia, valitse Väristä, joka saa valitun ohjaimen värisemään. Valitse sitten Päivitä ladataksesi uuden laiteohjelmiston USB-kaapelilla liitettyyn ohjaimeen, niin näyttöön avautuu Päivitetään ohjainta… -edistymisnäyttö. Kun näet Ohjain päivitetty -näytön, palaa Laitteet ja lisävarusteet -päänäyttöön painamalla B-painiketta. Valitse ohjain uudelleen. Laiteohjelmiston pitäisi nyt olla 1.2.2236.0.

Pelihubit

• Nämä ovat suosikkipeleihisi liittyviä mielenkiintoisia sisältöjä, vihjeitä ja vinkkejä sisältäviä keskuksia. Jokaisella Xbox One -pelillä on oma pelihubinsa, jossa voit tarkistaa peliä pelaavat ystäväsi, kilpailla ystäviesi kanssa pelien leaderboardeissa, uppoutua jännittäviin pelileikkeisiin ja pelilähetyksiin sekä seurata pelin tärkeimpiä toimittajia ja leikkeiden suunnittelijoita.
        Huomautus Pääset suosikkipelisi pelihubiin etsimällä pelin kiinnityksistä, viimeksi pelattujen pelien luettelosta tai Omat pelit ja sovellukset -valikosta, painamalla valikkopainiketta ja valitsemalla Näytä pelin hub. Voit myös hakea minkä tahansa pelin Xbox-kaupasta ja napsauttaa pelihubin ruutua pelin kaupassa olevalla sivulla.

Seuruekeskustelun päivitykset

• Keskusteluyhteyden tila – Sovellukseen on lisätty uusia kuvakkeita, joiden avulla voit tarkistaa seuruekeskusteluyhteyden tilan. Kello-kuvake tarkoittaa, että yhteyttä muodostetaan. Squawker Ring -kuvake osoittaa, että yhteyden muodostaminen onnistui, ja osoittaa aktiivisesti puhujan. X-kuvake tarkoittaa, että verkon rajoitukset (kuten tiukka NAT) estävät joidenkin käyttäjien osalta keskusteluyhteyden muodostamisen.
      • Parannettu yhteys useiden käyttäjien välillä tiukkaa tai keskitasoista NAT-asetusta käytettäessä – Teimme myös joitakin parannuksia seuruekeskusteluihin osittaisissa verkkotilanteissa, joissa useat osanottajat käyttävät kodin yhdyskäytävässä tai reitittimessä tiukkaa tai kohtalaista NAT-asetusta.
      • Peli- ja seuruekutsut – Peli- ja seuruekutsuja on parannettu, jotta pystyt selvittämään kutsujan entistä nopeammin ilman, että sinun tarvitsisi odottaa tekstin vierittymistä pelin päälle ja saada ilmoituksia seuruekutsuista.
      • Suorituskykyyn liittyviä parannuksia – Seuruekeskusteluiden Person-to-Person (P2P) -yhteyden muodostamiseen tarvittavaa aikaa on lyhennetty ja seuruekeskusteluistuntojen määrittämisen uudelleenyrityksen logiikkaa on yksinkertaistettu.

Mukautetut taustat ja ruudun läpinäkyvyys

• Olemme lisänneet aloitusruutuihin ruudun läpinäkyvyyden, jotta taustakuvat näkyvät entistä paremmin.
        Huomautus Voit määrittää mukautetun taustan valitsemalla Asetukset > Oma Xbox > Oma tausta. Joistakin kohteista ei voi tehdä läpinäkyviä tiettyjen kuvien käyttöoikeuksien tai rajoitusten vuoksi.

Televisiopäivitykset

• OneGuide Alankomaissa – OneGuiden tuki lisätään Alankomaissa asuville Xbox Live -jäsenille.
      • OneGuiden TV-trendit – Kun selaat OneGuiden TV-ohjelmaluetteloita, näet ajankohtaiset ohjelmat, jotka on kunkin ohjelman tiedoissa merkitty Xboxissa pinnalla- tai Twitterissä pinnalla -huomautuksella ja -kuvakkeella. Tällä hetkellä Xboxin ajankohtaiset TV-ohjelmat ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa, kun taas Twitterin ajankohtaiset TV-ohjelmat ovat käyttäjien käytettävissä Yhdysvalloissa.
      • Live TV:n suositut aiheet (uudet maat) – Ranskassa, Saksassa, Brasiliassa ja Meksikossa asuvat käyttäjät voivat nyt tarkastella Live TV:n suosittuja aiheita Xboxin OneGuidessa.
      • Televisioiden, digiboksien ja A/V-vastaanottimien parannettu hallinta – Xbox One toimii nyt entistä paremmin entistä useampien laitteiden kanssa. Infrapunalähetystietokanta on päivitetty uusien mallien osalta, ja kannattajayhteisön ilmoittamat ongelmat on korjattu.
      • ”Kikkatoisto” digitaalisella Xbox One -TV-virittimellä – Digitaalisen Xbox One -TV-virittimen käyttäjät näkevät nyt tuetuissa maissa (Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa ja Espanjassa) videosta pysäytyskuvia, kun he kelaavat keskeytettyä TV-ohjelmaa Xbox One -konsolilla nopeasti eteen- tai taaksepäin.
      • Live TV -suoratoisto Windows Phonessa ja Androidissa – Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa ja Espanjassa Windows Phone- ja Android-laitteisiin on lisätty Live TV -suoratoisto digitaalisen Xbox One -TV-virittimen omistajia varten.

Lisätietoja

Xbox Wire

Muut järjestelmäpäivitykset