Ääniviestien transkribointi Xbox Onessa

Jos saat joltakulta ääniviestin ja sinulla on vaikeuksia kuulla sitä, voit transkriboida viestin tekstiksi. Toimi näin:

1. Valitse ääniviesti, jonka haluat transkriboida, ja paina sitten Xbox One -ohjaimen A-painiketta .
  2. Valitse Näytä transkriptio transkriboidaksesi viestin tekstiksi.

Viestin transkribointiin tarvittava aika vaihtelee viestin pituuden mukaan.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Ääni- tai tekstiviestien lähettäminen Xbox Onella.